Zuza, ja też przed rodzicami grzecznie z moim Staruszkiem
...nawet w tym wieku, po ślubie, mając dziecko? To powiedz jasno czego się obawiasz ze strony rodziców.
Moderator: modTeam
Przecież wspólne spanie to już przyjemność (co nie oznacza, że musi być sex).
a teraz nie robi nic aby dac mi powody do tego by Jej ufac.
owszem, cieple slowka i takie tam ****** ale dla mnie to nie przekonuje, slowa nie znacza nic, licza sie czyny, a te wlasnie daja do myslenia
nie potrzebnie zaczynalem ten temat, wyszlo na to ze jestem okrutnikiem i dostanie mi sie za to w kosc
wystarczyloby gdyby swoim zachowaniem nie wzbudzla zazdrosci
a co gorsza mowi ze mnie kocha, ale na slowach sie konczy.
ale nadal jestesmy razem, jednoczesnie ciesze sie i smuce z tego powodu.
panicznie boje sie porazek, a ona jest nieunikniona, to po prostu sie czuje
Ogolnie mama przyjeła to spokojnie powiedziała ze nie spodziewała sie ze tak szybko to nastąpi i że przed maturą, bo tylko jedno nam bedzie w głowie, a jak nie będziemy mieli możliwości (czyt. wolnej chaty) to bedziemy chodzic niezaspokojeni i poddenerwowani, ciezko sie bedzie skupic na nauce i takie tam.
ale milo by bylo gdyby moja kobietka chociaz troszke wiecej czasu poswiecila dla NAS obojga, nie na sprawy prywatne : znajomi, sklepy, jakies kolka zainteresowac, inne rzeczy.
A ja tylko westchnęlam niezauważalnie;
Rodzica chyba mimo wsyztsko wola dowiadywac sie takich rzeczy od swoich dzieci a nie dochodzic do tego przypadkiem.
A tato to by mnie chyba z domu wyrzucił ostatnio miałam kazanie że całowanie sie na przystanku to cos złego. I czy nie mogliscie sie pożegnać w pokoju
Jak już kiedyś tu pisałam, moja mam uważa że facetom bardzo zależy na dziewicach. I jak kiedyś za powiedzmy 5 lat spotkam "tego" to jak się dowie że nie jestem dziewicą to mnie rzuci.
Jak już kiedyś tu pisałam, moja mam uważa że facetom bardzo zależy na dziewicach. I jak kiedyś za powiedzmy 5 lat spotkam "tego" to jak się dowie że nie jestem dziewicą to mnie rzuci.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 78 gości