Pytanko do was mile Panie... ;]
Moderator: modTeam
Pytanko do was mile Panie... ;]
Mianowicie... ;] Czy lubicie jak chlopak ma troszke wlosow na klatce piersiowej, nogach itp... czy raczej wolicie skorke gladka jak pupa niemowlecia ? ;] nie wiem czy taki temat byl wiec nie bijcie jakby co
Yasmine pisze:Nie podobaja mi sie wydepilowani kolesie. Szczegolnie nogi. Nie znosze tego, ja tam wole troszke wiecej wlosow usmiech, ale co do klatki piersiowej to taka zarosnieta mi sie tez mi sie nie podoba. Ale wlosy od pepka w dol to po prostu niebo
No i widzisz, milko, bez wymyślnych zabiegów fryzjerskich na całym ciele kobiecie nie zaimponujesz
Yasmine pisze:Ale wlosy od pepka w dol to po prostu niebo Aniolek Banan
Oj zgadzam sie z Toba!
cud, miod i orzeszki!
Włosy na nogach sa oki, nie przeszkadzaja mi, wole jak sa, niz jakby miało by ich nie byc, ale co do klatki piersiowej, to nie przepadam za owłosiona, oczywiscie nie musi byc gładka jak pupa niemowlaka, ale zarosnietej tak fest niezniosłabym
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
Wydepilowani odpadaja <a fuj> Kolesie z bardzo bujnym zarostem niestety tez. Ci posrodku sa najodpowiedniejsi, ni za duzo nie za malo. Grunt to zloty srodk :p
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
NO mojej Pani również się podoba tak zwana "droga do lasu" Nogi również podobają jej się owłośione... No ale jak narazie brak kłaczków na klacie i chyba jeszcze długo ich nie będzie
Ale owłosione jajca nie są mile widziane
Ale owłosione jajca nie są mile widziane
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Ja bardzo lubię owłosionych mężczyzn (zwłaszcza brunetów).
pewnie niektórzy zawołaja o pomstę do nieba ale elektryzuje mnie kiedy włoski na klacie lekko (podkreślam LEKKO) wystają nad kołnierzykiem koszuli a do tego jeszcze włosy na udach, miedzy pepkiem itd. i trzydniowy zarost ... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACH !
moje ostatnie słonko było rude i nie miało zbyt bujnych włosków a oszalałam zupełnie na jego punkcie ... koniec końcem nie ma na to reguły. no chyba że to ja umiem się przystosować
pewnie niektórzy zawołaja o pomstę do nieba ale elektryzuje mnie kiedy włoski na klacie lekko (podkreślam LEKKO) wystają nad kołnierzykiem koszuli a do tego jeszcze włosy na udach, miedzy pepkiem itd. i trzydniowy zarost ... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACH !
moje ostatnie słonko było rude i nie miało zbyt bujnych włosków a oszalałam zupełnie na jego punkcie ... koniec końcem nie ma na to reguły. no chyba że to ja umiem się przystosować
Więc włosy u facetów...
na nogach nie wyobrazam sobie faceta który tam jest wygolony widziałam raz i mi się nie spodobało wyglądało jakoś dziwnie
na klacie mogą być ale nie w duzej ilości ale klata bez włosów mi się też nie podoba
pod brzuszkiam uwazam że facet powinien miec tam włoski, kiedyś mój eks misiek zgolił sobie była niezła zabawa ale wyglądało to dziwnie jedyny plus że potem nie mam jego włosów wszędzie
a na twarzy na początku miałam uczulenie na zarost taki jedno dwu- dniowy ale teraz mi się podoba i nie którym facetom dodaję urody ...choć niestety czasem kłuje...
na nogach nie wyobrazam sobie faceta który tam jest wygolony widziałam raz i mi się nie spodobało wyglądało jakoś dziwnie
na klacie mogą być ale nie w duzej ilości ale klata bez włosów mi się też nie podoba
pod brzuszkiam uwazam że facet powinien miec tam włoski, kiedyś mój eks misiek zgolił sobie była niezła zabawa ale wyglądało to dziwnie jedyny plus że potem nie mam jego włosów wszędzie
a na twarzy na początku miałam uczulenie na zarost taki jedno dwu- dniowy ale teraz mi się podoba i nie którym facetom dodaję urody ...choć niestety czasem kłuje...
Prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym, jak kończy, nie jak zaczyna....
Papillon pisze:Ja bardzo lubię owłosionych mężczyzn (zwłaszcza brunetów).
Zgadzam sie ze wszystkim. <browar> .
Przez mojego faceta przestalam miec kompleksy dotyczace swojego wlasnego owlosienia..
Ostatnio zmieniony 10 cze 2005, 22:04 przez Agusia, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Wiec moze meskie zarosniete klaty czas zamienic na kobiece dekolty, i poprzytulac sie do młodej piersi?
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
a u mnie nie ma reguly, bylam z facetem ktory praktycznie w ogóle nie mial zarostu, potem z takim ktory byl strasznie owlosiony (nawet na plecach) i jakos mi to nie przeszkadzalo.
Jesli chodzi o ten dwu/trzydniowy zaroscik to UWIELBIAM ! bardzo lubie takie milusie drapanko :diabel2:
Jesli chodzi o ten dwu/trzydniowy zaroscik to UWIELBIAM ! bardzo lubie takie milusie drapanko :diabel2:
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
milko pisze:Mianowicie... ;] Czy lubicie jak chlopak ma troszke wlosow na klatce piersiowej, nogach itp... czy raczej wolicie skorke gladka jak pupa niemowlecia ? ;] nie wiem czy taki temat byl wiec nie bijcie jakby co
nigdy się nad tym nie zastanawiałam... bo chyba nie ma się nad czym zastanawiać... niczego nie wolę.
kiedys wydawalo mi sie ze tylko gladziutka klata moze byc teraz mam faceta z pewna iloscia wlosow na klacie i musze przyznac ze wyglada to bardzo mesko
tez uwielbiam te wlosy od pepka w dol, no i jeszcze lubie glaskac i bawic sie wloskami na nogach... wiec te koniecznie tez musza byc
nie popadam w przesade ani w jedna ani w druga strone- nie chcialabym calkiem 'lysego' ani pana <silacz> goryla hehe
nie lubie zadnej brody ani drapiacego zarostu ;/ wiec twarz najlepiej gladziutka i milutka wprost na dlugie godziny calowania bez ryzyka odrapania calej mojej twarzy
tez uwielbiam te wlosy od pepka w dol, no i jeszcze lubie glaskac i bawic sie wloskami na nogach... wiec te koniecznie tez musza byc
nie popadam w przesade ani w jedna ani w druga strone- nie chcialabym calkiem 'lysego' ani pana <silacz> goryla hehe
nie lubie zadnej brody ani drapiacego zarostu ;/ wiec twarz najlepiej gladziutka i milutka wprost na dlugie godziny calowania bez ryzyka odrapania calej mojej twarzy
The one I adore
The one i've been looking for
The one i've been looking for
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”