Seks grupowo
Moderator: modTeam
- lord dream
- Entuzjasta
seks to przede wszystkim dobra zabawa [moja ulubiona ehehehe]. ja swietnie bawie sie w lozku i chetnie sprobowalabym w 3 z jeszcze jedna kobietka, bo kobiety sa cudowne : )
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
krzyniu pisze:kurek napisał/a:
krystian-> http://www.dziewulscy.home.pl/index.htm
ty co to za strna jest?
kursy wizażu?
no ale co niby nieparwdziwego w tej charateryzacji? no nie wazne
z jednej storny to kazdy by chcial sprobowac seksu z jeszcze kims, ale no ta druga strona moze sie zle poczuc jesli to wymusimy, ja n nie chcial bym posuwac mojej dziewczny razem z kims innym, no bo ona jest moja w druga strone to co innego ale ona pewnie ,mysli sobie tak samo:) no ale moze z czasem do tego dojrzejemy
z jednej storny to kazdy by chcial sprobowac seksu z jeszcze kims, ale no ta druga strona moze sie zle poczuc jesli to wymusimy, ja n nie chcial bym posuwac mojej dziewczny razem z kims innym, no bo ona jest moja w druga strone to co innego ale ona pewnie ,mysli sobie tak samo:) no ale moze z czasem do tego dojrzejemy
Widac temat czesto zbacza z... tematu
No coz, glownie wypowiadaja sie jednak osoby, ktore nie maja specjalnie nic ciekawego do powiedzenia. Trudno cos bowiem na dany temat pisac, jak sie nie ma doswiadczen.
Rozumiem, ze niektorzy moga 'z gory' zakladac, ze to nie dla nich, ale tak naprawde poki sie tego nie sprobuje to sie nie wie do konca.
Wszystko zalezy od powaznego podejscia i znalezienia ODPOWIEDNIEJ osoby. Ja caly czas mowie o trojkacie 2K + M.
O wlasnie - i tu Cie zaskocze - bo to jest wlasnie jedno z lepszych rozwiazan. Oczywiscie jest to bardzo trudne w realizacji, ale to gwarantuje naprawde dobra zabawe i jesli znajdzie sie odpowiednia osobe, to zdecydowanie moze byc z tego cos wiecej niz tylko seks. CO prawda dla niektorych taka przyjazn jest nierealna, ale ja wierze (i powoli tego doswiadczam), ze jest!

No coz, glownie wypowiadaja sie jednak osoby, ktore nie maja specjalnie nic ciekawego do powiedzenia. Trudno cos bowiem na dany temat pisac, jak sie nie ma doswiadczen.
Rozumiem, ze niektorzy moga 'z gory' zakladac, ze to nie dla nich, ale tak naprawde poki sie tego nie sprobuje to sie nie wie do konca.
Wszystko zalezy od powaznego podejscia i znalezienia ODPOWIEDNIEJ osoby. Ja caly czas mowie o trojkacie 2K + M.
nie powiesz mi yba ze bys mial stalych i wiernych partnerow do sexu grupowego...
O wlasnie - i tu Cie zaskocze - bo to jest wlasnie jedno z lepszych rozwiazan. Oczywiscie jest to bardzo trudne w realizacji, ale to gwarantuje naprawde dobra zabawe i jesli znajdzie sie odpowiednia osobe, to zdecydowanie moze byc z tego cos wiecej niz tylko seks. CO prawda dla niektorych taka przyjazn jest nierealna, ale ja wierze (i powoli tego doswiadczam), ze jest!
Re: Seks grupowo
Agusia pisze:Niedawno spotkalam sie z ogloszeniami w necie: "Malzenstwo(lub para) poszukuje pana, pania lub pare w celu zaspokojenia swoich fantazji erotycznych itd.."
Co myslicie o gorupowym sexie w takim stylu np.: Wy i ktos jeszcze??
w tych ogloszeniach bylo o wymienianu sie partnerami i,ze te pary szukaja cos wiecej niz tylko sexu.."przyjazni"...
Co Wy na to??
Ja jestem za

Plesers czemu nie kochasz już mnie ...
- Antichrist
- Zaglądający
Bender pisze:link kurka jest dla krystiana
znaczy - nie wierz w kazda fotke ktora zobaczysz
no dokladnie
kcialem mu pokazac co mozna zrobic po krotkim kursie
zawodowiec na pewno potrafi zrobic drugiego penisa
Antichrist pisze:np ja kiedys byłem na 2 prostytutkach naraz
LoL
w takim wieku sie prostytutkami bawisz?
mozekrzyniu pisze:moze z czasem do tego dojrzejemy
zobaczymy za pare latek <browar>
:|krzyniu pisze:no wlasnie a gdzie tu te dwa peniory co mialy byc? i dwie laseczki posuwane?
to bylo do krystiana a jak kcesz "peniory" to wejdz w jego link
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
- Antichrist
- Zaglądający
kurek pisze:Antichrist pisze:np ja kiedys byłem na 2 prostytutkach naraz
LoL
w takim wieku sie prostytutkami bawisz?
2 razy miałem kontak z prostytutkami
po prostu zawsze mnie to pociągało
to ze musi to robic
I am better of two evils
haha mozesz sobei pomarzyc a nie pozwolic
one moga cie wywalic na zbity pysk (wykidajlo czeka)
myslisz ze bezkaranie mozesz ja zwyzwyac ponizyc etc - jej to splywa jak po kaczce
natomiast badz pewnien ze do rachunku dolicza ci extra wlasnie za takie ekscesy
w najstarszym zawodzie swiata obrzydliwe jest nie to ze one to robia - obrzydliwe jest to ze tacy jak ty anitchrist tam przychodza
one moga cie wywalic na zbity pysk (wykidajlo czeka)
myslisz ze bezkaranie mozesz ja zwyzwyac ponizyc etc - jej to splywa jak po kaczce
natomiast badz pewnien ze do rachunku dolicza ci extra wlasnie za takie ekscesy
w najstarszym zawodzie swiata obrzydliwe jest nie to ze one to robia - obrzydliwe jest to ze tacy jak ty anitchrist tam przychodza
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Bender pisze:obrzydliwe jest to ze tacy jak ty anitchrist tam przychodza
Nie przesadzasz?
Po pierwsze gdzie?... panienki nie mają "miejsca"
Po drugie... a obłapiać na dyskotekach nieznane kobiety to można?
Co jeszcze jest obrzydliwe? Nie przesadzasz? wszyscy zadowoleni, a Ty biadolisz.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- Antichrist
- Zaglądający
bylo pisac ze wyrychlić (pospieszyc sie, wyskoczyc przed szereg - dla Mysiorka)
ja po prostu biore poprawke na twoje literowki Andrew
ja po prostu biore poprawke na twoje literowki Andrew

Ostatnio zmieniony 06 cze 2005, 18:07 przez Bender, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Zaglądający
Yasmine pisze:Antichrist pisze:upodlic ja po prostu lubie dominowac w lozku a nie kazda laska to lubi
Mi sie wydaje (biorac pod uwage ile facetow pisze o tym na forum ) ze to jednak wiekszosc jest bardziej podwladnych kobiet w lozku.
nie wiem
ja lubie urozmaicenia czasami ja jestem panem czasami ona
inaczej byłoby nudno
I am better of two evils
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”