Co sądzicie o ANALU ???
Moderator: modTeam
ha ha ha dobrze powiedzianeStudent pisze:Kobiety robią sobie wszędze piercingi, tatuaże na brzuchu, tatuaże na
plecach, operacje plastyczne twarzy, wysysają tłuszcz z brzucha,
chirurgiczne liposomie,wsadzają silikon w piersi podciągają zmarszczki,
liftingi a potem mówią że w pupę nie bo to boli ! ...e tam.![]()
![]()
ale kurde boli i co poradzisz

Bylem kiedyś z taką jedną, która uwielbiala lizanko po francusku. Nie miala wcześniej doświadczeń z seksem analnym. Kiedyś podczas 69, zacząlem lizac jej ciaśniejszą dziurkę. Lizalem, wkladalem tam język i paluszka, a w nią wstąpil jakiś demon. W życiu żadna nie zrobila mi takiej laski!!! Powiedziala, że ma ochote żebym wszedl w nią od tylu. Zaczeliśmy bardzo delikatnie. Obojgu nam się podobalo. Po wszystkim powiedziala, że troche ją bolalo ale rozkosz miala tak wielką, że nie chciala przestać. Nie wszystkie dziewczyny preferują ten rodzaj seksu, ale wiem, że niektóre wręcz to kochają. Ja to lubie, bo ciaśniutko 
Ja napisze tak nie mam nic przeciwko i może dać wiele rozkoszy ale i może przynieść dużo niemiłych wrażeń dla partnerki, jeśli nie wiem jak za to się zabrać .
ale popatrzcie - czy na formu był jakiś topic na który odpisało tyle osób lub go przeglądało . I o czym to świadczy ? ludzie są po prostu ciekawi i dla tego większość osób przędziej czy puźniej bedzie experymentować z sexem analnym.
Ale sex analny proponuje zostawić na puźniej by było coś jeszcze nie odkrytego - mówie tu o stałych partnerkach .
ale popatrzcie - czy na formu był jakiś topic na który odpisało tyle osób lub go przeglądało . I o czym to świadczy ? ludzie są po prostu ciekawi i dla tego większość osób przędziej czy puźniej bedzie experymentować z sexem analnym.
Ale sex analny proponuje zostawić na puźniej by było coś jeszcze nie odkrytego - mówie tu o stałych partnerkach .
- milenka112
- Entuzjasta
ja mialem robiona kolonoskopie
wszyscy mi mowili zebym wzia wznieczylenie bo inaczej zemdleje itp
forse na znieczulenie zmalwersowalem a jak przyszlo co do czego to mnie nie bolalo
mozna by nawet powiedziec ze wrecz przeciwnie
<aniolek2>
ja mialem robiona kolonoskopie
wszyscy mi mowili zebym wzia wznieczylenie bo inaczej zemdleje itp
forse na znieczulenie zmalwersowalem a jak przyszlo co do czego to mnie nie bolalo
mozna by nawet powiedziec ze wrecz przeciwnie

Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Jestem człowiekiem i wszystko co ludzkie nie jest mi obce
Może zły przykład, ale co w tym złego? Człowiek jest po to, żeby ryzykować, próbować czegoś innego. Nie rozumiem jak można czasem przejmować się głupotami jakimi przejmują się ludzie. To jest po prostu życie. Rób co chcesz póki nic złego Ci się nie stanie <aniolek2>
ja pilem jakies swinstwo na 24h przed
mialem czysciutki uklad pokarmowy
a potem na tv fajne widoki mialem
ujecia jak z jakiegos SF
szkoda ze mialek kasety zeby to nagrac...
ps. moj post podchodzi pod temata czy nie?
bo sam nie wiem...
mialem czysciutki uklad pokarmowy
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a potem na tv fajne widoki mialem
ujecia jak z jakiegos SF

szkoda ze mialek kasety zeby to nagrac...

ps. moj post podchodzi pod temata czy nie?
bo sam nie wiem...
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
- milenka112
- Entuzjasta
- Zaglądający
- Entuzjasta
No to ja sie tez podziele swoimi doswiadczeniami... Z mojego punktu widzenia było tak sobie.. Co z tego ze dziurka ciasna jak nie mozna jej posuwac zbyt ostro bo to po prostu ja boli... Ale najwazniejsze jest zeby dziewczyna bylo baaaardzo baaaardzo podniecona i w zwiazku z tym rozluzniona. Wtedy wchodzilo dosc gladko (z zelem wspomagajacym). Nie bede sie wypowiadal za dziewczyny czy im to sprawia satysfakcje czy nie ale jesli o mnie chodzi to od strony czysto fizycznej nie bylo rewelacji. Bardziej bylem zadowolony z samego faktu ze to zrobilismy "inaczej" niz przyjemnosci czysto cielesnej.
A wracajac do watku czy to w ogóle kobietom moze sprawiac przyjemnosc to powiem tak... ja juz mialem tam paluszki mojej kobiety i nie powiem zeby nie bylo przyjemnie.... Tylko ze paluszki to nie penis.....
A wracajac do watku czy to w ogóle kobietom moze sprawiac przyjemnosc to powiem tak... ja juz mialem tam paluszki mojej kobiety i nie powiem zeby nie bylo przyjemnie.... Tylko ze paluszki to nie penis.....
Ja zanim 1 raz spróbowałem analu kilka razy przygotowywałem na to moją dziewczynę (delikatne ruchy wokół dziurki) i kończyłem na delikatnym włożeniu główki. Po kilku takich razach treningu postanowiliśmy spróbować na całego i od tamtej chwili anal jest nieodłącznym elementem naszego sexu, a moja partnerka uwielbia to i dochodzi za każdym razem.
Mysiorek pisze:Widzę, że z podstawami biologii cosik na bakier
Nie mówimy o koprofilii tylko o analu
nie no pzreciez ja wiem ale zawsze cos zostaje, jakies resztki, npo i nie da sie ukryc ze chyba w gumie tzreba jechac bo jak kiedys potem laska bedzie miala go wziac do buzi pzreciez bedzie miala wstret
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”