PROSZE PRZECZYTAJCIE I DORADZCIE CO MAM DALEJ ZE SOBA ZROBIC

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mader
Bywalec
Bywalec
PROSZE PRZECZYTAJCIE I DORADZCIE CO MAM DALEJ ZE SOBA ZROBIC

Postautor: Mader » 01 cze 2005, 20:11

WITAM WSZYTSKICH FORUMOWICZWÓ SERDECZNIE!

Ostatnio wiele sie zmienia w moim otoczeniu, coraz trudniej jest mi dogadać sie z rodzicami, ja nie potrafie sie nie przejmować - zależy mi na tym by wszytko wokół mnie było wporządku. Jestem w związku z wspaniałą dziewczyną już od ponad dwóch lat... kochamy sie od ponad roku, zawsze miedzy nami w sferze uczuciowej było wszytko w najpiekniejszym pożądku ale od pewnego czasu pojawił sie wstydliwy i dość mocno mnie upokarzający problem dotyczący sfery intymnej, sexu.
Sprawa jest mocno intymna i bardzo osłabiła moją pewność siebie - Mianowicie przez ok. cztery ostatnie moje stosunki z moja dziewczyna coś sie zemną dzieje nie tak!
Po pierwsze bardzo szybko dostaje orgazmu, a kiedy mija 2-3 minutki i członek jest już gotowy do ponownego wejścia w partnerke - zaczynamy sie kochać robie to z nią ok. 4 - 5 minut (przez ten czas mój penis jest twardy i mocno podniecony) ale po tym czasie mimio tego że atmosfera jest bardzo podniecająca i nic z zewnątrz jej nie może zepsuć czuje jak w z chwili na chwile penis staje sie zupełnie miękki i nie nadający sie do kontynuowania stosunku! Zdarzyło mi sie to już poraz przynajmniej 4 pod rząd. Prosze Was pomóżcie mi o doradzcie co mam dalej ze sobą zrobić - czy konieczna jest wizyta u lekarza- czy jest coś nie tak z moją fizycznością, czy raczej ze sferą psychiki i jej kondycja ???
Fakt faktem,że nasze stosunki sa bardzo nieregularne ale... dlaczego tak sie dzieje? Czy może z tego powodu że bardzo pragne jak najbardziej dogodzić swojej partnerce?

Pozdrawiam i prosze o posty z ukierunkowaniem co dalej zemna robić! :(
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 cze 2005, 20:20

Samo przejdzie z czasem , odpowiedz masz na koncu swojego posta .ROZUMIEM IŻ STARASZ sie dogodzic swojej partnerce , ale pomysl tez o sobie , troche egoizmu jak i spowolnienia spowoduje poprawę
A jak sie kochacie , moze zmiana pozycji ???
I mysle iż za wszczesnie kochacie sie po raz drugi , zajmij sie nią inaczej , masz rece jak i miłosc francuska <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mader
Bywalec
Bywalec
Postautor: Mader » 01 cze 2005, 20:23

Kochamy sie w różnych pozycjach, ja najszybciej trace "siłę" podczas klasycznej, a najdłużej wytrzymuje podczas pozycji od tyłu - wtedy to penis jest w troszke bardziej ciasnym otoczeniu... :(
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 cze 2005, 20:34

Wez wiec ja na siebie i przytul , a penis niech powoli penetruje jej dziurkę .Powoli ...ty sie przyzwyczaisz i bedziesz mógł przyspieszac ..nie od razu Rzym zbudowano ! <browar>
Awatar użytkownika
Mader
Bywalec
Bywalec
Postautor: Mader » 01 cze 2005, 20:39

Co przy tym wszytkim zrobić żeby mój pierwszy wytrysk opuźnić i przy tym nie tracić "podniecenia" na dłuższy i bardziej ambitny stosunek...??????
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 cze 2005, 20:44

Moze na początek włuż go i nie za szybko nim w srodku ruszaj , a jak poczujesz ze sie cos niebezpiecznego robi to wogle sie zatrzymaj , ale u niej w srodku ! Skup sie na tym co robisz innymi czesciami ciała
i poczytaj temat o wczesnym wytrysku , tu cos takiego jest gdzieś

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”