Andrew pisze:KAZDA JEST DO ZDOBYCIA , TO TYLKO KWESTIA CZASU I SPOSOBU !
z tym tez się nie zgadzam bo istnieje cos takiego jak gust, i jak facet ci się nie podoba z charakteru i wyglądu- nei ma siły przynajmniej w moim wypadku
Moderator: modTeam
oleczka pisze:jeśli długo nie ma sexu to się nie skupiamy raczej na tej duchowej, a jak wspominamy, to jest odwrotnie
oleczka pisze:Andrew pisze:KAZDA JEST DO ZDOBYCIA , TO TYLKO KWESTIA CZASU I SPOSOBU !
z tym tez się nie zgadzam bo istnieje cos takiego jak gust, i jak facet ci się nie podoba z charakteru i wyglądu- nei ma siły przynajmniej w moim wypadku
oleczka pisze:sophie pisze:Ale jak co wspominamy? Seks z facetem? Ciekawy
- może nie sam seks ale czasami podba nam się oprawa i uczucia towarzyszące temu.. to jest fajne, ale nie jjesteś inna, seks to seks i tyle:):)
susanne pisze:oleczka pisze:Andrew napisał/a:
KAZDA JEST DO ZDOBYCIA , TO TYLKO KWESTIA CZASU I SPOSOBU !
Nie w tym rzecz, każdą da się zdobyć, uwierzcie
Czekyt pisze:tam wczesniej zamien sobie 'napisalem' na 'napisal' to zrozumiesz
[ Dodano: 2005-05-29, 21:23 ]
prosze o komentarze. czy jestem az tak wulgarny? bu
susanne pisze:Mimo wszystko zależy od dziewczyny , niektóre podchodzą do tego emocjonalnie, inne wprost przeciwnie...
sophie pisze:Włazisz w temat i robisz bałagan Zly
I piszesz totalnie nie na temat.
chcesz wiedzieć co o tobie ludzie myślą, załóż temat, tak jak napisałeś.
Może ktoś odpisze...
Czekyt pisze:abstrahujac od tematu ciekawi mnie to że mam juz jedno ostrzezenia za przeklenstwa, i usuniety jeden post. dlatego ze wyzwalem kogosc od pieprzonego hiphokryty co bylo oczywistym zartem, dlatego ze on wczesniej napisal, ze jestem niekulturalny a potem sam przeklnal
charlie81 pisze:sophie pisze:Włazisz w temat i robisz bałagan Zly
I piszesz totalnie nie na temat.
chcesz wiedzieć co o tobie ludzie myślą, załóż temat, tak jak napisałeś.
Może ktoś odpisze...
Ale akurat chlopak ma racje - i mial ja piszac tamtego posta...
ale jak bys sie jeszcze nie zorientowal czasami wyjezdzam...Andrew pisze:Przeciesz masz dziewczynę to jak to jest w koncu ?
Andrew pisze:to proste ..kobieta to człowiek taki sam jak Ty , ja , my ! działaja , ze tak powiem też dokładnie tak samo jak ja , Ty My ! tu akurat wszystko jest proste , tylko sami to sobie komplikujecie
Pogosia pisze:susanne pisze:Mimo wszystko zależy od dziewczyny , niektóre podchodzą do tego emocjonalnie, inne wprost przeciwnie...
emocjonalnie to chyba te, które pojęcia zbyt wielkiego o tym nie mają
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 332 gości