Andrew pisze: nich sobie pokazuje , komu nie pasi niech nie patrzy .Madonna też pokazywała i jakos dzis nikt o tym nie pamieta
Tak,ale jak widac Tom bardzo ma na nia chrapkę
Moderator: modTeam
Andrew pisze: nich sobie pokazuje , komu nie pasi niech nie patrzy .Madonna też pokazywała i jakos dzis nikt o tym nie pamieta
PusSy pisze:jak szew od spodni ociera się o łechtaczkę...
PusSy pisze:Kiedyś tez nieraz ( w lato) chodziłam w bluzkach bez stanika, ale tez nie za często...
krzyniu pisze:no masz racje,a dziwne bo dzialalo, ale dobzre ze zes zamiescil:)aco sadzisz o tej panience?
Krystian pisze:Taka bez majtek?
[url=http://img271.echo.cx/img271/5900/up3e67844d01bc59wo.th.jpg]Obrazek[/URL]
Nawet stanika zapomniała założyćOna to chyba nie szuka chłopaka na stałe
Dlatego mnie nie kręci. Zresztą to i tak teraz już bez znaczenia bo mam swoją laseczkę
![]()
Jakby moja mała czasami dla mnie nie ubierała majtusiów to by było fajnie...Może ją namówię
Unknown pisze:Hm... A mnie tam podniecają majteczki.... Jakoś gdy widze ciało w bieliźnie to tajemnica, co kryje sie pod nią mnie bardziej kręci niż całkiem naga dziewczyna... A pomysł z mini na imprezie.... hm... Nie wiem chyba nie...
Andrew pisze:Ta akurat dziewczyna wygladała by lepioej w bieliznie niz na tym zdjeciu bez niej ...bowiem jest okropna ! skad ją wytrzasnołeś? niektóre to samokrytycyzmu nie mają ni ciut
![]()
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 211 gości