malec pisze:W pierwszym poście pisałem, że mam 20 lat, a to juz sporo jak na prawiczka
Spokojnie... nie jest tak źle.
Lepiej zasypiać spokojnie niż mieć kaca moralnego.
Moderator: modTeam
Andrew pisze:A ta nie przypadkowa to niby nie
Yasmine pisze:Tylko jak powiedzial Andrew dostrzegaj nawet te szare myszki a nie czekaj na ksiezniczke
Yasmine pisze:malec, a czy jakas dziewczyna juz wysmiala czy robila jakies uwagi na temat Twojego penisa ze sie tak obawiasz czy to taki nieuzasadniony strach??
No wiec szukasz, zwracasz uwage na dziewczyny i co i zadna sie nei trafila
Moze mysli ze ulozone i inteligentne sa na tyle madre zeby nie oceniac faceta po wielkosci penisa tylko jego wnetrzu a lolitki go wysmiaja.
malec pisze:Dziewczyna zerwała z nim bo stwierdziła, że z takim małym (a gość ma 13 cm - wiec nawet odrobine więcej niż ja) będzie kiepskim kochankiem. Dziewczyna odeszła do innego bo był lepiej wyposarzony
a prawda jest i bedzie zawsze taka , ze wiekszy (w ramach normalnosci ) zawsze daje kobniecie lepsze doznaniai to jest bezsprzeczne !
minimalne róznice , da sie pogodzic
Mysiorek pisze:A Wy dalej tu o peniskach i centymetrach?
to samo dotycy dziewczyn..co ma zwiazek np.z piersiami
kazdy ma inny gust i nalezy to zaakceptowac...;]
Yasmine pisze:Niektore kobiety narzekaja ze penisy ich facetow sa za dlugie i odczuwaja bol.
Yasmine pisze: Bedziesz najwspanialszym facetem dla swojej dziewczyny, dasz jej milosc i bezpieczenstwo i wszystko czego pragnie a ona rzuci Cie w powodu malego penisa. Bez przesady ! to tylko bedzie swiadczyc ze nie jest Ciebie warta i Cie nie kocha.
KrazyGrrl pisze:To prawda. Moj misiu ma duzego rozrabiake i juz go nauczylam ze na poczatku nie
moze we mnie wchodzic do konca. Przecietnie potrzebuje ok 5 minut zeby przyjac go calego.
Andrew pisze:A ile ja to znam kobiet których mezowie w łózku nie zadowalają i jest to zwiazane własne z wielkoscią tegoz organu? hmmmmmmmmm? bowiem wszystko jest dobrze jak jest dobrze , póki nie ma checi spróbowania z innym , moze tu i chodzi z wiekszym ? tak tu wszystki kobiety piszecie ze nie ma to znaczenia ! czyzbym wiec ja sam sobie ubzdurał ze jednak ma ! skad mam takie przekonanie ? I ni mówie tu o jakim wyjątkowo wielkim , ale o ...wlasnie tu musialy by sie wypowiedzieć te kobiety które to zmieniaja swoich partnerów własnie z tego powodu
Tu na agnieszce takich nie ma , ale w zyciu tym normalnym tak niestety jest .Wszystko sie zmienia i choc moze nie u wszystkich to jednak dodam ze u wielu kobiet z wiekiem a i nie koniecznie tak jest !
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 175 gości