Co innego łazienka u mnie w domu, gdzie rowniez moge miec ubikacje
I widzisz... nie tylko ja tak mysle, cos w tym jest.
Moderator: modTeam
sarah pisze:Mały wyjątek- nigdy w ogólnodostępnej toalecie, nieważne gdzie, jakaś taka ujma...
mam identyczne zdanie jest wiele miejsc w ktorych chcialabym to zrobic ale toaleta jakos mnie odstrasza. malo to dla mnie higieniczne. Czesto sie slyszy o szybkim numerku w ubikacji ale ja nie potrafie sobei takiego wyobrazic
jeszcze nie bylam nigdy tak napalona bo dopiero niedawno zaczelam wspolzycie. Nie wiem co bedzie za pare lat wszystko w koncu przedemna. Na dzien dzisiejszy nie wyobrazam sobie tego choc nie mowie ze nigdy tego nie zrobie.
NIGDY NIE BYŁYSCIE TAK NAPALONE ZE MUSIAŁO SIE TO STAC TU I TERAZ I NIE WAZNE GDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OJ NIE DOBRZE //
Jarek pisze:Może nie jestem zbyt oryginalny, ale cenię sobie komfort i wygodę. A po drugie, to kultura osobista wymaga, by zapanować nad instyktem.
Jarek pisze:A ja mimo wszystko twierdzę, że tym człowiek różni się od zwierząt, że dzięki kulturze potrafi zapanowac nad instyktem
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 219 gości