Pierwszy raz
Moderator: modTeam
Nic się nie martw, wszystko jest Tobą w porządku.
Kilka znanych dobrze rad:
-poduszka pod pupe
-petting przed samym stosunkiem !
-Twoje nastawienie jest bardzo ważne, nie traktuj inicjacji jak tragedii, tylko coś miłego, rozluźnij się, zróbcie to w sprzyjajacych warunkach, żebyś czułą się bezpieczna i pewna.
-jesli kilka razy się Wam nie powiedzie, to nie ma się czym przejmować, jak nie teraz, to nastepnym razem się uda, byel się nie zniechęcać, wiele par tak miało.
POWODZENIA
Kilka znanych dobrze rad:
-poduszka pod pupe
-petting przed samym stosunkiem !
-Twoje nastawienie jest bardzo ważne, nie traktuj inicjacji jak tragedii, tylko coś miłego, rozluźnij się, zróbcie to w sprzyjajacych warunkach, żebyś czułą się bezpieczna i pewna.
-jesli kilka razy się Wam nie powiedzie, to nie ma się czym przejmować, jak nie teraz, to nastepnym razem się uda, byel się nie zniechęcać, wiele par tak miało.
POWODZENIA
dzieki za te wszystkie rady.ale wiecie co jest najlepsze ze ja juz nie mam blony.kiedys tez mielismy sie kochac i jak mi wlozyl to zajebiscie bolalo no i wiadomo krew sie troszke polala.wiec najgorsze chyba mam juz za soba ale i tak jakos nie wychodz mi to kochanie,wszystko inne jak najbardziej:)ale nie kochanie:(a tak w ogóle to jak sie zabezpieczyc gumka tylko???
NIe chcialam zakladac nowego tematu... a mam troche podobny problem jak kolezanka... Mam 17lat jestem jeszcze dziewica...mam zamiar niedlugo rozpoczac z moim facetem petting..ale sie boje. jak sama wkladam 1 palec..to tak strasznie boli:(a naprawde jestem bardzo wilgotna. wydaje mi sie ze nie mam blony, bo palec moge dosc gleboko wlozyc. Ale boje sie, ze jesli boli mnie tylko przy 1 palcu...to co dopiero bedzie jak bede uprawiac seks??!!:| umre chyba.. heheheh
karina pisze:a tak w ogóle to jak sie zabezpieczyc gumka tylko???
Wasza decyzja, jeśli czuje się niepewnie z gumką, to macie pozostałe metody antykoncepcji, nie wiem czy chcesz brać np. tabletki czy nie.Ale prezerwatywa nie jest zła, możecie wybrać te ze środkiem nawilżającym na pierwszy raz.
maja pisze:jesli boli mnie tylko przy 1 palcu...to co dopiero bedzie jak bede uprawiac seks??!! umre chyba.. heheheh
A tam, wszystko trzeba przeżyc, taka kolej losu.
Powoli powoli, zacznie pieścić Cię paluszkami, to i pochwa przyzwyczai się do rozciagania.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
karina pisze:jak mi wlozyl to zajebiscie bolalo no i wiadomo krew sie troszke polala.wiec najgorsze chyba mam juz za soba
ból podczas pierwszego razu wcale nie musi mieć związku z przerwaniem błony
tylko po prostu wynika z faktu, że penis wchodzi w coś, w co nic tak dużego jeszcze nie wchodziło i co musi się rozciągnąć
tak więc wszystko jeszcze przed Tobą
ale przeciez musi trochę boleć, żeby było przyjemnie
- Sir Charles
- Weteran
a potem bys sie powiedzial swojemu chlopakowi ze twoim pierwszym partnerem seksualnym byl wielki, zielony ogorek szklarniowy
:D
a probowales jako facet z butelka?? np. od frugo??
:D
a probowales jako facet z butelka?? np. od frugo??
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- zielony kot
- Pasjonat
ja poduchy uzywam tylko wtedy kiedy chce miec wieksze doznania a mianowicie glebiej
ale zeby poducha miala zmniejszyc bol to nie sadze:)
Najlepszy sposob na pozbycie sie blony jest porzadnna gra wstepna a potem bez zadnego cackania sie jeden porzadny zdecydowany ruch i juz, jak ma bolec to bolec bedzie, wiec lepiej raz a skutecznie niz sie cackach przez 10 minut wkladajac po kawaleczku i znow wyciagajac, takim czyms sprawiacie sobie wiecej bólu
wiec podciagaj zgiete nogi pod sama klatke piersiowa i mlody niech działa
bez paniki:) potem to juz tylko saaaaaaaaama przyjemnosc:)
Najlepszy sposob na pozbycie sie blony jest porzadnna gra wstepna a potem bez zadnego cackania sie jeden porzadny zdecydowany ruch i juz, jak ma bolec to bolec bedzie, wiec lepiej raz a skutecznie niz sie cackach przez 10 minut wkladajac po kawaleczku i znow wyciagajac, takim czyms sprawiacie sobie wiecej bólu
wiec podciagaj zgiete nogi pod sama klatke piersiowa i mlody niech działa
bez paniki:) potem to juz tylko saaaaaaaaama przyjemnosc:)
- megaziomek
- Entuzjasta
- Weteran
Karinko! więcej cierpliwości, początki są zawsze trudne, ale z czasem to już tylko sama przyjemność. Ale żeby tak było, pierwsze niepowodzenia musisz pokonać. Wiem, że sex ma sprawiać przyjemność a nie ból, ale pomyśl, że nie jesteś pierwsza ani ostatnia, która przez to przechodziła.
Kochać i być kochanym
charlie81 pisze:Jasta20 pisze:a probowales jako facet z butelka?? np. od frugo??:D
Chyba Cie pogieloSpytaj sie swojego faceta jakie glupstwo palnelas
Zawsze z mlodym sie smiejemy z tego, tzn z butelki po frugo, bo kiedys bylismy na imprezie i koles byl juz tak wstawiony i tak wlasnie zrobił!! problem pojawil sie wtedy gdy otworek od butelki okazał sie za mały i kumpel musial czekac az mu opadnie, aby wyciagnac małego z butelki
i jakos tak mi sie skojarzyło z ta butelka jak napisales o ogorkach
Jasta20 pisze: tzn z butelki po frugo, bo kiedys bylismy na imprezie i koles byl juz tak wstawiony i tak wlasnie zrobił!!
co ta dzisiejsza młodzież nie wymysli <boje_sie>
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
- Sir Charles
- Weteran
charlie81 pisze:Jasta - ja tylko o akcji z Big Lykiem slyszalem
Albo to był BIG ŁYK, nie pamietam dokladnie, ale cos co mialo wiekszy otworek
gosia pisze:kurcze dlaczego nie kasujecie tych tematow ?! ciagle tylko "prosze o pomoc - pierwszy raz i drugi boooli" ! kurde przeciez tyle o tym bylo.Zeby sie zabrac do seksu trzeba o nim cos wiedziec .
Dziecko drogie nie unos sie tak jesli ci przeszkadza to czytac nie musisz Swoja droga straszna znawczyni musisz byc w wieku 17 lat
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

Andrew pisze:Jest jeszcze jedna mozliwosc , ale nie sądze by to Was dziewczyny dotyczyło ! choć kto wieWy macie małe dziurki , a Oni duze fiutki ! ale to juz tylko Wy wiecie , jest to zadkosc , ale tak też bywa
no ok... ale co w takim przypadku mozna zrobic?? sorry ze zakladam nowy topic ale wydaje mi sie ze mamy z moja dziewczyna taki wlasnie problem

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”