pieszczenie dloni
Moderator: modTeam
pieszczenie dloni
czy pieszczenie dloni [jednej] moze spodowodowac mocne podniecenie partnerki? ostatnio piescilem swojej dziewczynie reke i ta miala az skurcze... to w ogolelogiczne?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Pasjonat
tak, moze byc podniecona, troche, srednio, silnie, slyszalam o pewnej pani (autentyczne!) ktora w ten sposob doszla do orgazmu. ja sama mam bardzo wrazliwe dlonie i kiedy moje kochanie zaczal calowac je, kiedy siedzielismy w kinie, musialam bardzo sie pilnowac, by siedziec ciuchutko... ba! on by mogl wydac podrecznik
"Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
Yasmine pisze:szczegolnie gdy partner bierze do buzi i lize palce. Sama czesto tez mu to robie .
Jak sie kochamy to zazwyczaj gryziemy sie delikatnie w paluszki, tzn ja gryze mlodego to dla mie takie wyladowanie, jak juz glosne jeki nie pomagaja w wyladowaniu podniecenia
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- CerroTorre
- Zaglądający
monol pisze:czy pieszczenie dloni [jednej] moze spodowodowac mocne podniecenie partnerki? ostatnio piescilem swojej dziewczynie reke i ta miala az skurcze... to w ogolelogiczne?
Po prostu ją łaskotałeś pewnie... Takie delikatne muśnięcia z dużą częstotliwością powodują łaskotki... I stąd te skurcze
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”