Brak nawilżenia
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Witam wszystkich, dawno nie byłem na tej stronce bo akurat wszystko było w pożądku, forum zmieniło się diametralnie! ale to bardzo dobrze, teraz jest przejrzyście. Mam taki problemik, gdy kocham sie z moją dziewczyną to ona odczuwa lekki a potem narastający ból w 2-3 centymetrach w muszelce. Problem tym dziwny że wcześniej wszystko było OK. Myśle że to przez brak nawilżenia, ja jestem w gumce a ona sama chyba nie potrafi nadążyć Co mamy zrobić? Juz umówiła sie na wizyte u ginekologa, ale ona dopiero za miesiąć. Miał ktoś taki problem? Pomóżcie!
Re: Brak nawilżenia
kurczak1983 pisze:Witam wszystkich, dawno nie byłem na tej stronce bo akurat wszystko było w pożądku, forum zmieniło się diametralnie! ale to bardzo dobrze, teraz jest przejrzyście. Mam taki problemik, gdy kocham sie z moją dziewczyną to ona odczuwa lekki a potem narastający ból w 2-3 centymetrach w muszelce. Problem tym dziwny że wcześniej wszystko było OK. Myśle że to przez brak nawilżenia, ja jestem w gumce a ona sama chyba nie potrafi nadążyć Co mamy zrobić? Juz umówiła sie na wizyte u ginekologa, ale ona dopiero za miesiąć. Miał ktoś taki problem? Pomóżcie!
Żel K-Y do nabycia w aptekach.
- Sir Charles
- Weteran
- Uzależniony
bardzo dobry zelLukS pisze:kurczak1983 pisze:Witam wszystkich, dawno nie byłem na tej stronce bo akurat wszystko było w pożądku, forum zmieniło się diametralnie! ale to bardzo dobrze, teraz jest przejrzyście. Mam taki problemik, gdy kocham sie z moją dziewczyną to ona odczuwa lekki a potem narastający ból w 2-3 centymetrach w muszelce. Problem tym dziwny że wcześniej wszystko było OK. Myśle że to przez brak nawilżenia, ja jestem w gumce a ona sama chyba nie potrafi nadążyć Co mamy zrobić? Juz umówiła sie na wizyte u ginekologa, ale ona dopiero za miesiąć. Miał ktoś taki problem? Pomóżcie!
Żel K-Y do nabycia w aptekach.
mozna go stosowac z gumkami nie ma obaw
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Początkujący
- Początkujący
Może faktycznie chodzi o to żeby używać tego kremu/gumek z nawilżeniem, ale mi chodzi o to, dlaczego kiedyś było super ze zwykłą prezerwatywą a teraz trzeba cio innego kupować. A tak na pół żartem to dobrej jakości tabletki + dobraj jakości gumki i teraz jeszcze kremik, ciekawe skąd ja na to wszystko wezme dzieki za pomoc
dobra jakość=wiodące droższe produkty
dobra jakość=wiodące droższe produkty
ciekawe skąd ja na to wszystko wezme
Uproszczę Twój problem ... albo kasa albo przyjemności
Choć sądzę, że coś nie gra z nawilżeniem Twojej Pani. Bo było, a nie ma!!!
Do końca życia nie będziesz przecież stosował substancji obcych?!
Być może pojawiła się rana, i trzeba odczekać pewien czas! Bierz lupę w garść i nurkuj :galy:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Początkujący
- Uzależniony
sama zaczne za niedługo brać tabletki tylko do apteki musze iść:P heh.. ale nie wiem czy się wyzbyć gupek u faceta bo nie wiem czy będe w 100% pewna ze nie będzie dzidziusia na świecie.. a też Qrde jakoś z nawilżeniem czasem problem więc w sumie też gumek nie zabardzo lubie więc co mam zrobić.. ;/ moge być pewna ze jestem bezpieczna??:>
-= Nothing`s Gonna Change My Love Fore YOU! =-
-
- Początkujący
Znalazłem to dzisiaj na onecie pomyślałem że będzie tu pasować
Gdy zmniejsza się wydzielanie estrogenów w organizmie kobiety, jednocześnie słabnie naturalne nawilżanie pochwy. A wtedy podczas zbliżenia możemy odczuwać ból, spowodowany jej suchością. Wydzielanie śluzu zmniejsza się także przy zażywaniu pigułek antykoncepcyjnych. Co więcej, pigułki obniżają też sam temperament. Natomiast panów boli głowa w łóżku, gdy obniża się poziom produkcji testosteronu. Na szczęście większość problemów natury medycznej można wyleczyć!
Gdy zmniejsza się wydzielanie estrogenów w organizmie kobiety, jednocześnie słabnie naturalne nawilżanie pochwy. A wtedy podczas zbliżenia możemy odczuwać ból, spowodowany jej suchością. Wydzielanie śluzu zmniejsza się także przy zażywaniu pigułek antykoncepcyjnych. Co więcej, pigułki obniżają też sam temperament. Natomiast panów boli głowa w łóżku, gdy obniża się poziom produkcji testosteronu. Na szczęście większość problemów natury medycznej można wyleczyć!
Hm to jest tak, ze jednym z dzialan tabletek anty jest zageszczenie sluzu u kobiety, zeby plemniki mialy trudniejsza droge do przeybycia. Ja to u siebie zaobserwowalam, a wiadomo , ze gesty sluz swiadczy o dniach nieplodnych. Ale my uzywamy prezerwatyw nawilzanych , zlwaszcza przydatne przy wielokrotnym stosunku. i nic nie boli
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”