Przyłapamy :-(
Moderator: modTeam
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Uzależniony
- Uzależniony
- Uzależniony
jej ociec nas nakryl pod kocykiem... :565: :571: :565:
ja bez koszulki i spodni... <bicz1>
...ona z rozpieta koszulka i bez spodni... <glupek>
myslalem ze bedzie <siekiera>
i najadlem sie strachu bo okna zabite... <swir>
ale bogu dzieki jedyna reakcja bylo:
"zobacz bunia (pies) bez ubran siedza...
... jeszcze ktos ich okradnie!"
jde sie yba
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Hahaha Kurek nie przejmuj sie tak. Widac bylo wesolo. Ja w sumie pare razy bylam przylapana. Raz , 2 lata temu bylam w namiocie z moim chlopakiem, piescilismy sie. Obiecalam mojej mamie ze wroce o 9 rano bo mielismy gdzies jechac, no i zapomnialo mi sie o czasie . Godzina 10, ktos wchodzi do namiotu. Moja mama. Widziala tylko poplatane nogi pod kocem i od razu wyszla. Pozniej mialam niezla haje w domu.
Drugi raz byl niedawno. Pierwszy raz z moim chlopakiem, po imprezie, pozniej zasnelismy przytuleni w moim pokoju i okazalo sie ze w nocy facet mojej mamy otworzyl drzwi czy juz przyszlam z imprezy... no i nas zobaczyl, nie wiem dokladnie ile, ale moj facet byl goly a ja tylko w koszulce . Moja mama tez wiedziala, ale nie miala na szczescie zadnych ale .
Drugi raz byl niedawno. Pierwszy raz z moim chlopakiem, po imprezie, pozniej zasnelismy przytuleni w moim pokoju i okazalo sie ze w nocy facet mojej mamy otworzyl drzwi czy juz przyszlam z imprezy... no i nas zobaczyl, nie wiem dokladnie ile, ale moj facet byl goly a ja tylko w koszulce . Moja mama tez wiedziala, ale nie miala na szczescie zadnych ale .
- Sir Charles
- Weteran
my zostalismy przyłapani pełno razy, wiele bylo takich sytuacji kiedy sie piescilismy, porozbierami od polowy a tu nagle pukanie i wchodzi brat, a my pod kołdra, o malo nie pekamy ze smiechu a brat sie jeszcze pyta czy wiem gdzie jest jakas tam płyta czy ksiazka!
wiele razy zdarzylo sie tez wejsc mamie, lezymy pod koldra, w lecie!!, okolo 20 godziny, pól nadzy, wchodzi mama cos sie zapytac, widzi taka sytuacje, rodzi jej sie chyba gluipo i wychodzi mowiac nam ze przyszła po cos ale to jzu nie wazne!
nigdy nie bylo takiej sytuacji kiedy byla jakas jazda o takie cos:)
wiele razy zdarzylo sie tez wejsc mamie, lezymy pod koldra, w lecie!!, okolo 20 godziny, pól nadzy, wchodzi mama cos sie zapytac, widzi taka sytuacje, rodzi jej sie chyba gluipo i wychodzi mowiac nam ze przyszła po cos ale to jzu nie wazne!
nigdy nie bylo takiej sytuacji kiedy byla jakas jazda o takie cos:)
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- ksiezycowka
- Weteran
Nie no różnica między moją mamą a tatą jest znaczna.
Po tym wczorajszym jak tylko wróciła powiedziałam jej że tata nam wlazł do pokoju <zly1>
A ona zaczęła mówić tylko żebyśmy zostawili sobie na Kraków trochę ochoty, a nie się po katach kryli.
A ojciec potem stwierdził tylko, że dzieciom chyba będzie musial przynieść atlas anatomiczny.
On dopiero odkrył, że jego jedyna córeczka może uprawiać sex. Wcześniej nie wiedział o niczym. Tylko mama...
Po tym wczorajszym jak tylko wróciła powiedziałam jej że tata nam wlazł do pokoju <zly1>
A ona zaczęła mówić tylko żebyśmy zostawili sobie na Kraków trochę ochoty, a nie się po katach kryli.
A ojciec potem stwierdził tylko, że dzieciom chyba będzie musial przynieść atlas anatomiczny.
On dopiero odkrył, że jego jedyna córeczka może uprawiać sex. Wcześniej nie wiedział o niczym. Tylko mama...
a my kiedys z moim chlopakiem "zeby bylo ekstremalnie i z duzo iloscia adrenaliny" zrobilismy to przy otwartych drzwich do jego pokoju gdzie obok w pokoju rodzicow byli goscie :):)
w pewnym momencie gosci wychodza, wiec my szybko konczeymy i ja zdazylam sie cala ubrac ale moj chlopak mi przy tym pomagal i nie zazyl ubrac nic
zgasilam tylko swiatlo u niego w pokoju
ja ubrana, on nago - jego mama wchodzi do pokoju
a on jeszcze do niej mowi - nastepnym razem poinformujcie nas kiedy bedziecie mieli zamiar przechodzic obok mojego pokoju!!
myslalam ze umre ze wstydu a teraz sie z tego smieje
w pewnym momencie gosci wychodza, wiec my szybko konczeymy i ja zdazylam sie cala ubrac ale moj chlopak mi przy tym pomagal i nie zazyl ubrac nic
zgasilam tylko swiatlo u niego w pokoju
ja ubrana, on nago - jego mama wchodzi do pokoju
a on jeszcze do niej mowi - nastepnym razem poinformujcie nas kiedy bedziecie mieli zamiar przechodzic obok mojego pokoju!!
myslalam ze umre ze wstydu a teraz sie z tego smieje
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”