finish
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Odkąd zostawiliśmy gumeczki i zaufaliśmy tylko tym tabletkom sex jest nieziemski! :564: Zastanawia mnie jednak jak sobie radzicie zaraz po końcuweczce, bo jeśli jest się bez gumki to trzeba od razu chusteczki mieć przygotowane i po wyjściu zaraz za sprzątanko sie brac aby sie nic nie "wylało" Jak sobie z tym radzicie? Pozdro!
- Lady_Jesika
- Uzależniony
No niestety, gdzie drwa rąbią.... i gdzie się kocha, tam zostają ślady. A używanie gumek przy tabletkach, żeby ich nie było, uważam za najgłupszy sposób z możliwych. Jeśli się obawiasz, że te ślady ktoś zobaczy, to może po prostu zmieńcie miejsce waszych igraszek. (takie podcieranie się chusteczką tuż po stosunku to też nic przyjemnego-zamiast się do siebie przytulać, w końcu możesz to po prostu wylizać, przedłużając przyjemność swojej lubej).
Ostatnio zmieniony 15 lut 2005, 17:35 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
- Sir Charles
- Weteran
- Początkujący
zamiast się do siebie przytulać-możesz to po prostu wylizać, przedłużając przyjemność swojej lubej
I oto chodzi!! :564: :564:
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- Lady_Jesika
- Uzależniony
ona bez nicku pisze:chusteczki, ręczniki... a co Wy pralek w domach nie macie że pościeli uprać nie można? ja tam wolę się przytulić i poleżeć niż brać się od razu za 'porządki'
nie martw sie,pralki mamy.Ale ja na przyklad nie lubie potem tego uczucia mokrosci,sprawia mi to dyskomfort.Wiec przcieram chusteczka i wtedy sie przytulam.A i poscieli nie mocze,nie chcaialoby mi sie codziennie prac,chyba ze ktos kocha sie raz na miesiac...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Uzależniony
- Weteran
To wszystko te feromony ....... Nie tak na serio to moim zdaniem jest związane z wiekiem i doświadczeniami. A zarazem też związane z atrakcyjnością faceta...... Kurcze co ja gadam.....
Jak narazie to czekam aż rozwinie się ta pierwsza opcja...... :p Nad drugą intensywnie pracuje
Jak narazie to czekam aż rozwinie się ta pierwsza opcja...... :p Nad drugą intensywnie pracuje
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Uzależniony
podcieranie się chusteczką tuż po stosunku to też nic przyjemnego
Jakie podcieranie???
W 3 sekundy WKŁADA chusteczkę w krok i TYLE.
(ona tam zostaje) i można się tulić i tulić!
Zadnych wycierań i podcierań. Co ma wylecieć zostanie wchłonięte przez chusteczkę, a co ma pożreć - zeżera wewnątrz
KOCHAJ...i rób co chcesz!
A ja nie lubie jak sperma gdzies leje sie po pościeli Tym bardziej ze mam bardzo obfite wytryski i duzo tego. Poza tym po jakims czasie sperma zaczyna smierdziec , a co to za przyjemnosc zeby codziennie zmieniac posciel ? Najlepiej reczniczek miec kolo siebie , albo chusteczki , albo papier toaletowy i bedzie po klopocie A czasami tak dobrze wleci sperma do srodka ze nie wytuje od razu
A tak na marginesie to wczoraj ospermilem cala pościel i moje kochanie o 2 w nocy zmienialo To był mały wypadek przy pracy
A tak na marginesie to wczoraj ospermilem cala pościel i moje kochanie o 2 w nocy zmienialo To był mały wypadek przy pracy
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Uzależniony
Trzeba zawsze sobie jakoś radzić nie husteczki prysznic albo nic i spanko po seksiku a pościel to pościel przecierz właśnei my tylko tam śpimy a że zmieniać trzeba to i bez seksiku też ją zmieniać trzeba ale idzie lato więc zaczynamy sezon na zielonej pościeli (przyroooda ) ahh te słoneczko i cieplutki wiaterek drzewa i ona
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”