Co Was drodzy panowie podnieca najbardziej...?
Moderator: modTeam
a ja jestem ciekawa co tak najbardziej podnieca mojego kochanego....... heh.... a co do tego banana to hmm... jakoś mi się ten pomysł nei do końca podoba
cóż życie... ale ciekawe jakei macie jeszcze pragneinia takie nietypowe.... może jakaś pozycja ekstrawagancka
albo coś 
-= Nothing`s Gonna Change My Love Fore YOU!
=-
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
I bardzo lubie jak moja Pani mówi do mnie jak ją pieszczę np szeptane "ale niesamowicie"
Wpadają te słowa do głowy i odbijaja sie echem przez cały tydzień napedzając mnie do działania nie tylko w tej sweże....... po prostu motywacja jak mało która
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- Sir Charles
- Weteran
Czytam i nie widze nic podobnego lub identycznego co mnie podnieca
Wnioski sa dwa albo to co mnie podnieca jest nietypowe, niepowttarzalne, niebanalne, i czy dotego ZBOCZONE????? chyba tak myslac na ten temat taki wniosek sie nasuwa!!! Wiesz diablico Zdradzac nie bede lubie jak kapie lubie jak leci lubie delektowac lubie i smakowac!!! A najbardziej lubie jak ..... a to to juz moja wie
:D
A co do temat podwiaski,majteczki staniczki i inne dupeczki to mnie to kreci ale nie ostro ! Fajna sprawa ale zwyczajna normalna wszak i wykonalna!!! Kazdy ma jakies fetysze znam kolesia ktory uwielbia stopy
wszak to nie ten ziom z forum to tego tez darze semtymentem z racji solidaryzowania sie bo tamtego lubie!!! Drugiego zas rajcuje jak laseczka bawi sie z nim w rozne akcje PArk ,Winda,Ostatnio przymierzalnia
hmmm kazdy inny a ja wole tam swoje ....
Pozdrawiam Diabliczko z racji tego ze nick masz taki jak kiedys znajoma!!Wolana dzis "suczko"

A co do temat podwiaski,majteczki staniczki i inne dupeczki to mnie to kreci ale nie ostro ! Fajna sprawa ale zwyczajna normalna wszak i wykonalna!!! Kazdy ma jakies fetysze znam kolesia ktory uwielbia stopy

Pozdrawiam Diabliczko z racji tego ze nick masz taki jak kiedys znajoma!!Wolana dzis "suczko"
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Uzależniony
- Weteran
Nigdy nie doswiadczylem. Ale wydaje mi sie ze ten cukierek mietowy to powinien byc przed pieszcotami a nie w trakcje, bo nieraz jak jadlem cukierka sie tak rozpuszczal ze zostawaly ostre krawedzie... az strach sie bac... :552:Żaden z Panów nie lubi miętowych cukierków podczas gdy Jego kobieta ustami działa? E... szkoda
Ale wydaje mi sie ze ten cukierek mietowy to powinien byc przed pieszcotami a nie w trakcje
No tak, nie pisałam, że w trakcie, bo to by nawet nie do końca wygodne było
Ty nie, a ktoś inny?Nigdy nie doswiadczylem.
A może istnieje coś jeszcze, co sprawiłoby Wam podobną radość? O ile to prawda, co mi mówią

... you bleed just to know you're alive ...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Maverick pisze:Panienka w lamborgini? Eee, brzydka jest i tylko psuje obraz samochodu
po pierwsze jeżeli uważasz że pani jest brzydka to ja jestem z Guns'n'Roses
a po drugie to raczej nie Lamborgini
:564: :564: :564:
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”