jak brzmi wasza odmowa hehe
Moderator: modTeam
jak brzmi wasza odmowa hehe
tak sie zastanawam jak to się dzieje że ktoś z nam nie ma ochoty na baraszkowanie:D i zabawy z partnerem... często gęsto jest podawane wiele powodów dla któych aQrat teraz nie możemy tego zrobić.... ciekawa jestem jakei słyszeliście odmowy od swoich partnerów/partnerek byłych lub obecnych
hehe.... bądź... jakie hasło rzuciliście jak sami nie mieliście ochoty hehe
Napiszcie te najciekawsze 
-= Nothing`s Gonna Change My Love Fore YOU!
=-
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Ja się tylko uśmiecham gdy mówi nie dzisiaj. Bo zawsze wyjdze ze akurat dziś
Wsumie nic na siłę bo ja tylko zachęcam rozgrzewam ją a puźniej wszystko jakoś dzieje się samo
Bez spejalnego namawiania czy jakiegos przymusu. czasem z się na mnie
Jak lwica. A zresztą ja tak samo
Zgraliśmy się :p
Bez spejalnego namawiania czy jakiegos przymusu. czasem z się na mnie
Ostatnio zmieniony 09 lut 2005, 21:06 przez Krzych(TenTyp), łącznie zmieniany 1 raz.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Ja się tylko uśmiecham gdy mówi nie dzisiaj. Bo zawsze wyjdze ze akurat dziś Wsumie nic na siłę bo ja tylko zachęcam rozgrzewam ją a puźniej wszystko jakoś dzieje się samo
hehe u mnie jest tak samo...jestem zmeczona,źle sie czuje,albo po prostu nie chce mi sie i mam ochote tylko sie przytulic a co na to mój luby?? odpowiada "jasne,juz ja ci pokaze ile w tobie energii i ochote"

- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Ja nie uslyszalem od swojej bylej dziewczyny, ze nie ma ochoty (petting).
Za to kiedys sklamala, ze ma okres (co nie wyklucza pieszczot do pasa), no i byly te pieszczoty. I po zerwaniu powiedziala, ze wtedy klamala, ze ma okres, bo nie miala ochoty. Nie lepiej bylo powiedziec wpros, ze sie nie ma ochoty? Jak patrze na to teraz to mysle, ze dziwna klientka to byla.
Za to kiedys sklamala, ze ma okres (co nie wyklucza pieszczot do pasa), no i byly te pieszczoty. I po zerwaniu powiedziala, ze wtedy klamala, ze ma okres, bo nie miala ochoty. Nie lepiej bylo powiedziec wpros, ze sie nie ma ochoty? Jak patrze na to teraz to mysle, ze dziwna klientka to byla.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Uzależniony
- Uzależniony
Mieliscie / macie moze taki problem, ze dziewczyna czesto chce dluuuuzszej przerwy w seksie??? Tzn chodzi o taki "post". W moim zwiazku jest tak bardzo czesto, w sumie co jakas "okazja" (adwent, Wielki Post itp...), to pierwsza rzecza, z ktorej dziewczyna chce rezygnowac to seks...
moze jej sie to nie podoba
. Nie wiem, ja bez seksu dlugo wytrzymac nie moge ;]
pzdr!
Mieliscie / macie moze taki problem, ze dziewczyna czesto chce dluuuuzszej przerwy w seksie??? Tzn chodzi o taki "post". W moim zwiazku jest tak bardzo czesto, w sumie co jakas "okazja" (adwent, Wielki Post itp...), to pierwsza rzecza, z ktorej dziewczyna chce rezygnowac to seks...
pzdr!
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
No ja mam taki problem dziś np uszłysząłem ze dozolone sa tylko 2 przekąski i 1 posiłek do syta .....HORE ale ja ja akceptuje taka jaka jest. Ale wsumie to grzeszna dziewczynka jest :p .... E tam nie bedę się rozkminiał nad tym szkoda zdrowia........... Jak niema sexu to w gruszke trzeba walnąc po co się meczyć
:D:D:D:D:D:D
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Odmowy... zazwyczaj z dziewczyną stosujemy jedno zdanie (zarówno ja i ona) - "nie mam nastroju"
jak jedno "nie chce", a drugie chce (rzadkość) - to zazwyczaj się kończy miło i przyjemnie po myśli drugiego
: Jak oboje jesteśmy zmęczeni, to przytulamy się do siebie i rozmawiamy na przeróżne tematy, nawet o tym, co będziemy robić, jak już wrócą siły 

Serca przepełnione miłością nigdy daleko od siebie nie odejdą
Jakoś nie odmawiam zwykle, chyba, że komuś innemu niż osobie z którą jestem akurat... wtedy jes to coś w stylu, że mam dziewczynę, a jak nie mam panny i akurat osoba proponująca mi się nie podoba to trzeba się jak najszybciej wymigać 
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Kiedyś tam moj "męzus" miał kobitke, chciałam sie wtedy z nim pokochac i wtedy pierwszy raz mi odmowił, poczułam sie jakbym dostała w twarz...
Powiedział - "nie, bo przed godzinka całowałem sie z Ania..."
To był jedyny raz kiedy jakikolwiek facet odmowił mi takiej przyjemnosci...
"Szukaj tego co jest tak ważne, bez czego życie staje się nie ważne..."
fish pisze:Raz tylko specjalnie przestałem po pieszczotach ale to była czysto taktyczna zagrywka
a to czemuż to fish
ja czasem odmawiam także.. ale to zazwyczaj tylko jak okres jest albo się źle czuje
-= Nothing`s Gonna Change My Love Fore YOU!
=-
- Sir Charles
- Weteran
diablica pisze:Kiedyś tam moj "męzus" miał kobitke, chciałam sie wtedy z nim pokochac i wtedy pierwszy raz mi odmowił, poczułam sie jakbym dostała w twarz...
heeee?????? :559: ze jak??
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”