Meczy mi sie!!!
Moderator: modTeam
- Dj_Gumczas_19
- Entuzjasta
Witam znowu :-)
Pytanie wsumie tez do dziewczy.
Moja dziewczyna po super niezlych igraszkach bardzo szybko sie meczy pare orgazmów i jej juz sie niechce dalej zabawiać...
Na 100% jej daje radochy podczas stosunku ale po 20-30 minutach mówi ze ma juz dosć!!!
Czemu to tak jest??
Pytanie wsumie tez do dziewczy.
Moja dziewczyna po super niezlych igraszkach bardzo szybko sie meczy pare orgazmów i jej juz sie niechce dalej zabawiać...
Na 100% jej daje radochy podczas stosunku ale po 20-30 minutach mówi ze ma juz dosć!!!
Czemu to tak jest??
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Entuzjasta
- Weteran
ZGODA 100%Maelee pisze:Gumczas, czytam te Twoje posty i mam wrazenie, ze Ty po prostu czlowieku nie dojrzales jeszcze do seksu. Wybacz, ale strasznie dziecinne te Twoje wypowiedzi. Dorosnij!
Gumas czy jak ci tam sprawa wydaje mi sie wychodzi od ciebie ! a jesli mowisz ze po 20 minutach laseczka miala 2 3 itd orga to stary albo wali ci wala albo zle widzisz albo censored cos innego ! Albo ja taki slaby srednio kobieta osiaga orgazm po 15 - 17 minut od ...... i tu kazdy wie a kto nie to sie nie dowieeee!!!!
Pozdrowienia dla ..... hehe, ach te skroty myslowe !
No bez kitu Gumczas, dorośnij.....
Tekst w stylu na 100% ją zadowalam świadczy o twojej zarozumiałości
A myślę, że nie jesteś wcale mocarzem, bo zakładasz dużo topików z problemami, które niby przeżywają twoi kumple....
Tekst w stylu na 100% ją zadowalam świadczy o twojej zarozumiałości
A myślę, że nie jesteś wcale mocarzem, bo zakładasz dużo topików z problemami, które niby przeżywają twoi kumple....
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Strasznie wskoczyliście na gumczasa, a ja po prostu odnoszę wrażenie, że on dopero co się zaczął seksić - no i wtedy to normalne. Ja jak zaczynałem to robić to też lubiłem gzić się przez całą noc, a i dziewczyna żadnego problemu z tym nie miała - wręcz na odwrót nawet- tyle że to trwało jakieś dwa tygodnie i przeszło nam obojgu.
- Prokurator
- Entuzjasta
- Entuzjasta
- Entuzjasta