jak sprawdzic czy jest dziewica??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

snowboarder
Początkujący
Początkujący
jak sprawdzic czy jest dziewica??

Postautor: snowboarder » 02 lut 2005, 19:36

Hej! prosze o odp bo jest to dla mnie b wazne jestesm juz z moja dziewczyna dosyc dlugo mamy 22 lata ale na razie jeszce ze soba nie spalismy zawsze byl oral i te sprawy ona zawsze mowily mi ze jest dziewica ale wiem ze w wakacje sie spotykala z innym facetem
jezeli wiecie jak moge sprawdzic czy jest dziewica to pomozcie!!! ps zawsze dziwilo mnie to ze podczas pieszczot reka moglem w nia wkladac moje palce max gleboko i zastanawialem sie wtedy jak gleboko jest blona dziewicza blagam o odpowiedz

pomylilem dzial ale to z nerwoo sorry i prosze odpiszczie!!!! to naprawde bardzo wazne dla mnie
karol

Postautor: karol » 02 lut 2005, 20:17

Wiesz co , wkuza mnie taki post .To wierzysz jej w koncu czy nie ! wobec odpowiedziej odpowiedzi która brzmi... nie !! to czy nie lepiej ja zostawic ! ? Bo rozumiem to tak ! ten ktos mógł z nia robic rózne rzeczy, minetki .... ona jemu loda a Ty to przezyjesz , ale jak juz jej wsadził, to nie jestes w stanie !??? jests >>>>>??? Ale powiem Ci to,ze wsadziales tam palce i to głeboko, nie znaczy zupełnie nic ! błona jest znacznie blizej wejscia do pochwy !! i są jej rózne rodzaje a z punktu medycznego patrzac, sa kobiety które dopiero po porodzie tracą dziewictwo ! mogła też ja stracic sama ze soba zabawiajać sie , anonizujac!!!!! wiec jak jej włozysz , to czy tak czy tak , czy sie zabawiała czy nie wcale krwawienia byc nie musi , i co wtedy ??? rzucisz ją ??? :567: :566:

no zagotowalem sie troche wiec dlatego GORGONIE JEDNYM TCHEM poza tym klawiatura mi nawala :P
Ostatnio zmieniony 02 lut 2005, 20:36 przez karol, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 02 lut 2005, 20:23

karol pisze:Wiesz co , wkuza mnie taki post , to wierzysz jej w koncu czy nie ! wobec odpowiedziej odpowiedzi która brzmi nie !! to czy nie lepiej ja zostawic ! Bo rozumiem to tak ! ten ktos mógł z nia robic rózne zeczy minetki ona jemu loda a Ty to pzrezyjesz , ale jak juz jej wsadził to nie jestes w stanie !??? jests >>>>>??? ale powiem Ci to ze wsadziales tam palce i to głeboko nie znaczy zupełnie nic ! błona jest znacznie blizej wejscia do pochwy !! i są jej rózne rodzaje , a z punktu medycznego patrzac m sa kobiety które dopiero po porodzie tracą dziewictwo ! mogła też ja stracic sama zesoba zabawiajać sie , anonizujac!!!!! wiec jak jej włozysz , to czy tak czy tak , czy sie zabawiała czy nie wcale krwawienia byc nie musi , i co wtedy ??? zucisz ją ??? :567: :566:

troche nieskladnie, bez odpowiednich znakow przestankowych oraz z duza iloscia bledow [jak to K. ;-)] ale wyraziles to co ja mysle :-)

coz, topik pewnie pojdzie do kasacji bo podobny byl jesli sie nie myle :?

Ja Ne,

Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 02 lut 2005, 20:25

co wtedy ??? zucisz ją ???

Nie Karolu, ale Ona jego rzuci (oby :568: ) - więc sprawdzaj dalej Snowboarderze... może jakaś lupa... :547:
A poważnie to zastanów się czy i ewentualnie dlaczego to takie ważne, by Ona była dziewicą... ważniejsze są chyba szczerość i zaufanie, a tego między Wami nie ma.
:573:
;)...
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 02 lut 2005, 20:27

Lorenzen, wiesz co mowia psychologowie jesli jeden partner podejrzewa o cos drugiego :?: ze on sam ma to na sumieniu...

a tak naprawde, nawet jesli dziewica nie jest, co z tego ?! ech...

Ja Ne,

Motenai Gorgon
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 02 lut 2005, 22:14

Biedny chłopak sie pyta a wszyscy sie z niego smieją albo krzyczą nieładnie...
A nie można mu tego normalnie powiedzieć? Ja Ci odpowiem tak : najprościej usiąć i tak serio sie jej spytaj.....jesli kocha to powie prawde...innego sposobu nie ma bo nawet jak sie bedziecie kochać i bedzie tą dziewicą to wcale nie musi być krwi i bólu tak np było u mnie a mimo to mój chłopak nigdy nie wądpił w to ze byłam dziewcią bo mi po prostu ufał i wierzył...chyba nikt Ci w tym już nie pomoże ....
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 02 lut 2005, 22:26

ale on szuka sposobu zeby sprawdzic czy ona go nie oklamuje... coz, to dla mnie dosc oczywiste ze pytanie jest w tym wypadku bez sensu "bo przeciez moze mnie oklamywac" :| facet najpierw musi sie zastanowic za co ja kocha :-)

Ja Ne,

Motenai Gorgon
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 02 lut 2005, 22:32

Cos mi sie zdaje ze ktoś na siłe szuka tu problemu. Nie wiem czy ma powod aby kłamać?? A jełsi nawet i nie jest, to czy to jest takie ważne. Swoja droga powinines mieć do niej jakies zaufanie...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 02 lut 2005, 22:42

Ale, właśnie, człek traci zaufanie do partnerki....
"Nie jest bezpiecznie..."
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
LukS
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: LukS » 02 lut 2005, 22:52

mariusz pisze:Cos mi sie zdaje ze ktoś na siłe szuka tu problemu. Nie wiem czy ma powod aby kłamać?? A jełsi nawet i nie jest, to czy to jest takie ważne. Swoja droga powinines mieć do niej jakies zaufanie...

Z tym zaufaniem jest różnie. Wiec o co tu chodzi o naprawdę jest trudno walczyć z takim uczuciem, że "nie jest sie tym pierwszym". Chyba jest to nie do zwalczenia i najlepiej nie mysleć o tym...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 02 lut 2005, 23:18

LukS pisze:Z tym zaufaniem jest różnie. Wiec o co tu chodzi o naprawdę jest trudno walczyć z takim uczuciem, że "nie jest sie tym pierwszym". Chyba jest to nie do zwalczenia i najlepiej nie mysleć o tym...

Tu chyba chodzi raczej, o brak zaufania!
Jeśli są ściemy, na początku, to co potem?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 03 lut 2005, 00:06

Słyszałem o podobnej histori. Skonczyła sie rozpadnieciem zwiazku. Trwało to ok 5 lat.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 lut 2005, 00:53

Koles odpusc sobie. Jeszcze zobaczysz ze nie jest dizewica i sie zwiazek rozpadnie, a prawda taka ze blone mozna przerwac chocby podczas zakladania tamponu i wielu innych aseksualnych czynnosci!
Awatar użytkownika
Wiertarka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Wiertarka » 03 lut 2005, 12:28

tyle szumu wkoło tej błony jesli nawet nie jest dziewicą to co nie bedziesz juz jej kochał?? nie bedziecie juz parą??/ smieszne to dla mnie jest tak samo koles jak nie jest prawiczkiem to moze powiedziec ze jest tylko w tym róznica jest ze nie ma tej zasranej błony.a w ogóle to szukasz dziury w całym i chyba nie masz sie do czego przyczepić
Poszybować chociaż raz ponad śmierć,ponad czas...
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 03 lut 2005, 12:49

A ja bym tu wiele napisaala , ale byloby to jedynie opierdalanie Cie Moj Drogi Nowy Formuowiczu. po co z nia jestes skoro nie ufasz???

dla mnie bylbys na straconej pozycji..
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
jaTOja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jaTOja » 03 lut 2005, 13:17

jak ww napisale - zaufanie podstawa, dodoam ze zaleznie od dziewczyny błona mogla sie bardziej ukształtowac lub mniej. W moim a raczej mojej dziewczyny przypadku 1 paluszka spokojnie moglem wlozyc ale juz 2-ch to przeszkadzala błona [szerokosc 2-ch palcow jest dosc zblizona do penisa]. Dla mnie nie ma to znaczenia czy jest dziewica, wlasnie czasem z dziewicami sa najgorsze stresy i sytuacje... a jak Ty bys to zrobil i nie byl prawiczkiem to co? Ty mozesz a Ona nie? Jesli sie kocha to to jest najmniej wazne. PZDR
Awatar użytkownika
tika
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: tika » 03 lut 2005, 13:29

jestesm juz z moja dziewczyna dosyc dlugo
ale wiem ze w wakacje sie spotykala z innym facetem
Spotykala sie z innym wtedy jak byla z toba? [zdrada, a ty wybaczyles? czy przed waszym zwiazkiem z nim byla?] bo jezeli cie zdradzila to nie dziwie mu sie ludzie ze nie ma do konca zaufania do niej juz, a jak to bylo przed waszym zwiazkiem to eee :| zaufanie to jedna z podstaw zwiazku! a to ze nie jest dziewica to nie powinno zmieniac tego co do niej czujessz! tyle ze brzydko ze cie oklamala, a sam nie jestes w stanie sprawdzic czy jest dziewica czy nie!

Pozdrawiam :564:
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 03 lut 2005, 13:52

Rozmawiajcie ze sobą !!!

O zaufaniu, o szczerości!
Przeciez to takie ważne sprawy!

I tak wiesz, że się z nim spotykała, więc zapytaj o to co razem robili, zaufaj jej.
Wiem, że masz obawy, że chcesz wiedzieć, ale nie da się tego tak sprawdzić, błona jest rozciągliwa, ja przed stosunkiem czesto uprawiałam petting jako dziewica i nie było żadnego muru jak błona, ale przecież możesz się z nią kochać ! Wtedy sprawdzisz, czy krwawiła czy nie, choć i tym bym sie tak bardzo nie sugerowała, bo jesli nie krwawi, to nie znaczy, że nie była dziewica zawsze.Ale może akurat poleje się krew :D

Ale najdziwniejsze dla mnie jest, to, ze Wy sie jeszcze nie kochaliscie, wiec z jakiej racji miałaby Ciebie zdradzic z innym wlasnie kochajac sie?

Bardzo dziwne by to było.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 03 lut 2005, 14:16

a mnie jego pytanie nie dziwi...
panna mojego brata oszukiwała go że była dziewicą zanim go poznała, a on biedny nie umiał poznać. A ja wiedziałem z pewnego źródła, że nie jest. Zmusiłem ją do przyznania się... :D wiem... jestem okropny :D A mój braciszek najwyraźniej nie przejął się tym za bardzo... :563: :563: :563:
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiertarka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Wiertarka » 03 lut 2005, 20:55

ale jakie to ma znaczenie czy jest czy nie jest?? czy to cos zmienia??jak poznajesz dziewczyne i zakochujesz sie w niej to tylko w niej jakos osobie a nie w jej błonie,i akceptujesz cała jaka jest.
Poszybować chociaż raz ponad śmierć,ponad czas...
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 03 lut 2005, 21:17

zmieniac moze to tylko tyle ze mamy o niej wyobrazenie jako o "tej niewinnej, nieskalanej duszy, ktora dostajemy" a potem sie okazuje ze nasze wyobrazenie pryska, ale dlaczego my szukamy takiej niewinnej i nieskalanej :?: nasza diabelska dusza :?: :diabel2:

coz, moja ex po 4 miesiacach przyznala sie ze palila papierosy, i to dosc duzo :| nie stale, ale ze jej sie zdarzylo :| troche mnie to "zmartwilo" :|

Ja Ne,

Motenai Gorgon
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 03 lut 2005, 21:52

Wiertarka pisze:ale jakie to ma znaczenie czy jest czy nie jest?? czy to cos zmienia??jak poznajesz dziewczyne i zakochujesz sie w niej to tylko w niej jakos osobie a nie w jej błonie,i akceptujesz cała jaka jest.

no to po co w takim razie kłamać.... mi się wydaję, że to już jest lekka przesada
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”