To jak... Ilu mieliście partnerów??
Moderator: modTeam
Bańka pisze:Nie do końca wiem, od którego momentu można powiedzieć, że ktoś jest Twoim partnerem seksualnym, gdzie jest ta granica. Może to i dla większości jest jasne, ale czasem człowiek zwłaszcza jeśli jest jeszcze młody jak ja się zastanawia na swoją niewinnością... Czy te winne - niewinne - zabawy już nim są czy też jeszcze nie, czy te nieudane próby dobrania się do czyjegoś dziewictwa to już to czy nie, czy te zabawy w tzw.: ,,na chwilkę" by się dostać w te niezbadane rejony;) w celu doświadczalnym oczywiście.., choćby trwało to sekundę to już to? Słowo seks zawsze dla mnie brzmiało tak patetycznie, jakoś nigdy do mnie nie dotarło, że to co robię się tak nazywa. Pomijając te epizody od prawie dwóch lat mam tego pierwszego/(jedynego?) w tej dziedzinie i stałego partnera, choć strasznie nam się już nudzi i właściwie wymyślamy w naszych zabawach tabun innych osób
karol pisze:Mysiorek pisze:Hehehe... i tak by mi nikt nie uwierzył![]()
dlaczego , ze mało czy duzo !?? ja stawiam na mało ! ale i tak nie powiesz,ze zgadłem znam Cię
:564: :564: :564:
![]()
karol pisze:Jak zrobicie spot w Kraku to Ci postaiwe:564: czemu nie , byle knajpa bedzie miala miekkie siedzenia !
Mysior nie rpowokuj:547: :547:
karol pisze:Bańka pisze:Nie do końca wiem, od którego momentu można powiedzieć, że ktoś jest Twoim partnerem seksualnym, gdzie jest ta granica. Może to i dla większości jest jasne, ale czasem człowiek zwłaszcza jeśli jest jeszcze młody jak ja się zastanawia na swoją niewinnością... Czy te winne - niewinne - zabawy już nim są czy też jeszcze nie, czy te nieudane próby dobrania się do czyjegoś dziewictwa to już to czy nie, czy te zabawy w tzw.: ,,na chwilkę" by się dostać w te niezbadane rejony;) w celu doświadczalnym oczywiście.., choćby trwało to sekundę to już to? Słowo seks zawsze dla mnie brzmiało tak patetycznie, jakoś nigdy do mnie nie dotarło, że to co robię się tak nazywa. Pomijając te epizody od prawie dwóch lat mam tego pierwszego/(jedynego?) w tej dziedzinie i stałego partnera, choć strasznie nam się już nudzi i właściwie wymyślamy w naszych zabawach tabun innych osób
rany proste pytanie a Ty zrobiłas z tego problem , liczyc nie umiesz ile razy i z kim miałaś go w srodku !![]()
![]()
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 221 gości