Malinka
Moderator: modTeam
Malinka
Witam wszytskich, jestem tutaj nowy i moj problem wyda sie banalny(ba moze i glupi). Nie umiem robic malinek i moja dziewczyna sie ze mnie smieje publicznie, bo jej samej wychodzi to perfekcyjnie. Powinno mnie to w ogole nie ruszac, ale ze wzgledu na male doswiadczenie podkopuje moja pewnosc siebie... :573:
- Sir Charles
- Weteran
- Uzależniony
- Weteran
No właśnie, niezdrowe. Nabawisz się raka skóry i już nie będzie tak malinowo
Dla mnie nie wygąda to dobrze i nie budzi pozytywnych wibracji o osobie je posiadających, więc nie przejmuj sie tą panną. O przynależności do drugiego człowieka znaczy coś o wiele więcej, niż malinki. A to, że się śmieje świadczy o Jej poziomie...

Dla mnie nie wygąda to dobrze i nie budzi pozytywnych wibracji o osobie je posiadających, więc nie przejmuj sie tą panną. O przynależności do drugiego człowieka znaczy coś o wiele więcej, niż malinki. A to, że się śmieje świadczy o Jej poziomie...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- Mroczny Piskacz
- Maniak
karol pisze:Było juz tu o malinkach , wiec chyba trzeba sie przenies do tamtego tematu a nie zakładać nowy ! ale jak kto chce!
przeciez nie mozemy ciagle ludzi odsylac do starych dyskusji
a tak na serio to jak moja byla zrobila mi malinke pierwszy raz, to musze przyznac ze nawet ciekawe uczucie to byl

Ja Ne,
- Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

- Mroczny Piskacz
- Maniak
- Uzależniony
- Weteran
- Uzależniony
- Weteran
jezu widok malinki mnie nie napawa optymizmem:/ jak się tu później pokazać gdzies w towarzystwie..
choć czasem ze swoim koFFanym się wygłupiamy i mówimy "bo Ci zrobie malinke" to jest zazwyczaj lachane:) ja to tak przynajmniej odbieram..
a laska która się dopomina malinek wydaje mi się, że jest chyba niedojrzała psychicznie jeszcze do pewnych spraw... ale czasem zdarzy się przy pieszczotach zrobić przez przypadek mała malinke mojemu chłopakowi to też nie robie z tego problemów no jest i trudno zejdzie:p
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a laska która się dopomina malinek wydaje mi się, że jest chyba niedojrzała psychicznie jeszcze do pewnych spraw... ale czasem zdarzy się przy pieszczotach zrobić przez przypadek mała malinke mojemu chłopakowi to też nie robie z tego problemów no jest i trudno zejdzie:p
-= Nothing`s Gonna Change My Love Fore YOU!
=-
- Lady_Jesika
- Uzależniony
nie lubie malinek to takjakby całemu swiatu ogłąszać mam chłopaka i zrobił mi malinke- buractwo.wygląda to nieestycznie i np jak mój miso zrobił mi takeigo zodobnika na szyi to musiałam przez pare dni w golfie chodzić co innego w innym niewidocznym miejscu to ewentualnie moge sie zgodzic a pazurki na plecach w chwilach uniesienia hmmm
.a ta twoja dziewczyna to strasznie siksowata i niedojrzałą tez sobie powód do smiania znalazła :556: .
Poszybować chociaż raz ponad śmierć,ponad czas...
- Sir Charles
- Weteran