kruszynka pisze::) musze powiedzieć że nie przypuszczałam że tak łatwo można Cię rozbawić Karolu..haha..to fajniemożesz pękać jeśli masz ochotę:)
nie wiem dlaczego uwazasz że jak ktoś chcę kochać się z bliską sobie osobą dopero po ślubie to od razu musi być ograniczony umysłowoi wierzyć w motylki, zapylanie i nie wiem jeszcze co...
rodzice takich głupot nigdy mi nie pociskali..od początku wszystko jasne jak słońce było...
więc nie wiem zupełnie skąd ten pomysł z wiatropylnością
564:
Nigdzie nie pisalem ze uwazam kogoś takiego za ograniczonego umyslowo , pisalem ze to wina ( takich Twych pogladaów ) twoich rodziców jak i otoczenia w którym przebywałaś ! ze tak jest a nie inaczej , człowiek ma naturalny pęd do sexu ze tak powiem , ale to w wielkim skrócie myslowym jest napisane ! wszystko co odbiega od tego jest spowodowane czymś , jakimś wpływom !itd.
Z ta wiatropylnoscia to przeniosnia której nie zrozumialaś !
Chce powiedzieć tylko ,ze skad wiesz jakie masz potrzeby w sexie i skad pewnosc ze Twój partner , albo odwrotnie, Ty jemu zaspokoisz takowe ! wszyscy wlasnie tacy mówią zawsze jakos to bedzie , nie sex sie liczy ! a i owszem , ale czy na pewno
Znam kolege ktory sie rozwiódł z zoną bo wlasnie czekali na sex po slubie Ona taka była z domu
wiec tak sie stało , mieli dziecko , jedno , a potem juz tylko same zgrzyty były , bowiem Ona uwazała ze sex to tylko po Bozemu , a od tyłu nie bo tak pieski robia i w ogóle jak tak mozna , i itd. On tego nie wytrzymał PEWNIE ZE NIE MUSI BYC aż tak tragicznie , ale jest tego tak wiele i jesli któras ze stron nie bedzie tego umiala zaakceptowac i przyjac (wynikajacych roznic w uprawianiu sexu , jak i samego dopasowania sie fizycznego ) no to kupa
Dlaczego kobiety zamiast rodzic robia sobie cesarkę mimo iż mogły by urodzic
i to dlatego
ale co kto lubi oczywiscie , mnie takich ludzi po prostu zal ! ale wszak moze byc też wszystko dobrze , niech kazdy robi jak chce
tylko mi nie wmawaj ze rodzice nie mieli wpływu na to ze masz takie do tego podejscie