Co sądzicie o ANALU ???
Moderator: modTeam
Nawet jesli nie o Tobie Karol to proponuje zeby to jednak ktoras z Twoich rozlicznych kobiet napisala, bo tak glupio troche sie samemu chwalic no nie?
Moja nie napisze ale kazała tu wklepać notkę, że było jej wspaniale. Incjację miała już kiedyś za sobą ale facet był brutalny i nie było jej dobrze. Za to teraz była bardzo zadowolona.
Mrt tu ięknie napisała, że raczej nie powinny się wypowiadać tu osoby które tego nie próbowały. A obrzydzenie Wam minie
A tak w ogóle gdzie ona się podziewa !!! ??
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
MMM analny jest super!!Moja mala tez to b.lubi.Oczywiscie nie zawsze ale jak juz jest na maksa podniecona.zeby namowic kobiete na to mysle ze najlepiej ja tam lizac,calowac,mowic jak cudnie tam pachnie i smakuje(bo taka jest wdlg.mnie prawda) a pozniej paluszek i w koncu....p.s.kochavcie sie analnie z czy bez prezerwatywy?
- Sir Charles
- Weteran
Bo nigdy nie probowales i nie masz o tym pojecia!! A zapewniam tych co nie probowali ze jest to super sprawa dla oby dwoch stron Tylko tak jak napisala Miltonia trzeba umiec to zrobic DELIKATNOS DELIKATNOSC i jeszcze raz DELIKATNOSC!! I oczywiscie trzeba robic to powolutku i stopniowo A nie od razu pchac calego penisa do pupy bo to faktycznie porazka z tego wyjdzie!!
Miltonia pisze:Mysle, ze tak malo kobiet to lubi, bo jest niewielu mezczyzn, ktorzy potrafia to robic dobrze. I wszystko
Cóż za interesująca interpretacja. Podpisuje się pod nią .
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
racja w 100% tym bardziej jak sie tego chce bardzo :D:DPowiem wam ze kobieta jak jest mocno , naprawde bardzo mocno podniecona to nawet nie bedzie miala nic przeciwko a nawet bedzie chciala aby wejsc w jej druga dziurke Niesamowite uczucie
wszystkiego mozna sie nauczyc nawet swojego partnera heheMysle, ze tak malo kobiet to lubi, bo jest niewielu mezczyzn, ktorzy potrafia to robic dobrze. I wszystko
owszem daje tez mojej malej wlozyc paluszek i bardzo mnie to kreci
To było w temacie "punkt g u mężczyzn" dlatego linkhwdp zapraszam do przeczytania tamtego tematu a wszystko się rozjaśni.
A Miltonia i Student maja całkowita rację - tylko delikatność !!
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
- Lady_Jesika
- Uzależniony
Student pisze:Powiem wam ze kobieta jak jest mocno , naprawde bardzo mocno podniecona to nawet nie bedzie miala nic przeciwko a nawet bedzie chciala aby wejsc w jej druga dziurke Niesamowite uczucie
ha!!!wlasnie tak :564:
Gdy kobieta jest na maxa podniecona zgodzi sie na wszytsko,wiem z wlasnego doswiadczenia
- Lady_Jesika
- Uzależniony
Student pisze:Kobiety robią sobie wszędze piercingi, tatuaże na brzuchu, tatuaże na
plecach, operacje plastyczne twarzy, wysysają tłuszcz z brzucha,
chirurgiczne liposomie,wsadzają silikon w piersi podciągają zmarszczki,
liftingi a potem mówią że w pupę nie bo to boli ! ...e tam.
medal dla tego pana
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
foxy_lady pisze:Student pisze:Kobiety robią sobie wszędze piercingi, tatuaże na brzuchu, tatuaże na
plecach, operacje plastyczne twarzy, wysysają tłuszcz z brzucha,
chirurgiczne liposomie,wsadzają silikon w piersi podciągają zmarszczki,
liftingi a potem mówią że w pupę nie bo to boli ! ...e tam.
medal dla tego pana
Za uważne czytanie www.joemonster.org
Smith&Wesson - the original point&click interface
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”