Wczesny wytrysk

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 11 cze 2004, 18:18

Ja miałam ubiegłej nocy... :D
Ostatnia była samotna - dla wytchnienia :D
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 11 cze 2004, 18:21

Ale przecież nie można tak długo odpoczywać :)
Ja juz chętnie bym powtórzył :)
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 14 cze 2004, 21:52

chlip chlip, ja tu się ekscytuję a tu sie okazuje ze zadna rewelacja :(
Ale jeszcze wszystko przed nami :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 cze 2004, 07:49

na pewno :)
Wszystko przychodzi z czasem i nie ma co się teraz denerwować :)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 15 cze 2004, 08:38

Wszystko przychodzi z czasem i nie ma co się teraz denerwować

Powiem więcej: na to nie trzeba nawet długo czekać, jak tylko minie pierwsza facsynacja sexem i jak oboje partnerzy oswoją się ze swoją nagością.
Tak więc Taka jedna masz tylko 17 latek nie masz co chlipać, a ile czasu uprawiacie już sex?
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 15 cze 2004, 10:11

prawie 4 miesiące :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 15 cze 2004, 10:33

...a jeszcze jak często?, bo to też nie jest bez znaczenia. Wiem po sobie, że po dłuzszej przerwie (chociaż to bywa żadko) też mi się zdarzy skończyć za szybko i potem muszę nadrabiać w inny sposób.
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 16 cze 2004, 09:27

często...codziennie czasem, czasem parę razy dziennie(2-3), czasem co drugi/trzeci dzień, najdłuższa przerwa była 5 dni :) Tylko to wtedy mi się zdarza "skonczyc za szybko" :D I powiem że mi się wcale nie wydaje że to krótko jest :) I wcale się nie denerwuję...a nawet czasem mam uczucie że za długo, bo ja dojdę za szybko a potem przez parę(naście?) minut niewiele czuję (za duże nawilżenie)...a 2 raz dojść nie tak łatwo jeszcze :) Właściwie to nie wiem ile się kochamy, stopera nie mam :) Raz popatrzyliśmy to było 27 min...ale to było miesiac temu :)
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 13 paź 2004, 00:01

Wyczilem ostatnio nowe gumki. Durex "Performa" sa z substancja przedluzajaca stosunek. Substancja ta znieczula czlonka troche. Polecam sprobowac :)
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 13 paź 2004, 22:22

sophie pisze:
Triniti19 pisze:Kobiety rządzą !! :D

No ba! To przecież oczywiste... :D
oczywiscie:D:D:D:D:D
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 11 sty 2005, 12:00

Andrew pisze:
Keplianica pisze:Dziwiłam sie Sophie, która przecież nie jest facetem. Jak dla mojego faceta, to kondom jest rzeczą zbawienną, bo bez odpada niezwykle szybko, a nawet jeśli stara się miec wytrysk bez orgazmu to penis lekko wotczeje, a w prezerwatywie nie. A tabletki biore ;) Gumki to dodatek ;)

wytrysk bez orgazmu ! nie ma czegos takiego !

oczywiscie ze jest!!! powstrzymujesz sie starajac jak najbardziej przedluzyc i opanowujesz ogarniajaca Cie fale orgazmu ale wytrysku juz nie calkiem sie udaje.... mysle ze jezeli chodzi o ilosc to jakas polowa normalnego...
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 11 sty 2005, 12:11

dla mnie jest ogrrona roznica czy z prezerwatywa czy bez....a dla mojego faceta to juz w ogóle...

jego ptaszek nie lubi tego do tego stopnia ze tuz pzred nalozeniem po prostu opada...boi sie biedactwo :)

dlatego kiedy jeszcze nie bralam pigulek to ryzyk fizyk :P bo prezerwatywy fe są.

a co do drugiego poruszonego tematu....jaka forma zabezpieczenia jest najtansza...
bralam logest(faktycznie kolo 27 zl) a teraz biore inne tabletki,czesciowo refundowane i place 8 zl...wiec oczywiste co wychodzi taniej,szczegolnie ze nasze zycie erotyczne jest bardzo intensywne,hehe :) :)
karol

Postautor: karol » 11 sty 2005, 13:56

charlie81 pisze:
Andrew pisze:
Keplianica pisze:Dziwiłam sie Sophie, która przecież nie jest facetem. Jak dla mojego faceta, to kondom jest rzeczą zbawienną, bo bez odpada niezwykle szybko, a nawet jeśli stara się miec wytrysk bez orgazmu to penis lekko wotczeje, a w prezerwatywie nie. A tabletki biore ;) Gumki to dodatek ;)

wytrysk bez orgazmu ! nie ma czegos takiego !

oczywiscie ze jest!!! powstrzymujesz sie starajac jak najbardziej przedluzyc i opanowujesz ogarniajaca Cie fale orgazmu ale wytrysku juz nie calkiem sie udaje.... mysle ze jezeli chodzi o ilosc to jakas polowa normalnego...

Za długo i za czesto sie ciupciam zeby mnie ktos w tej kwesti pouczał , nie ma orgazmu nie bedzie wytrysku , ale mozna mieć orgazm ,-powstrzymać wytrysk nasienia , to jest akurat mozliwe i tego sie mozna nauczyc !
Tak samo jak i u kobiety orgazm miec moze ! ....ale ejakulacje juz nie ! ejakulacje zas bez orgazmu ??/ nie moze miec ! :564:
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 11 sty 2005, 14:27

Karol.....moze sie zdarzyc cos takiego jak wytrysk bez orgazmu...mzoe Ty czegos takiego nie doswiadczyles ale uwierz ze jest to mozliwe.
karol

Postautor: karol » 11 sty 2005, 19:35

Tak !! a mały pociąg ruszył ciuch ciuch ciuch !! :564: napisz dokładnie o co chodzi , bo cos musio stymulować ten wytrysk u faceta , jestem wiec ciekawy co ? skoro nie orgazm , chyba mówimy o róznych rzeczach , nawet w snie jak masz wytrysk to i orgazm ! wiec czekam na wyjasnienia ! :564:
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 12 sty 2005, 00:22

nestety nie wyjasnie Ci tego z punktu widzenia faceta bo tego nie pzrezylam :P

ale opowiem Ci taka historie...z moim poprzednim chlopakiem,ktoregos razu jak sie kochalismy,wszystko bylo fajnie i milo,kochalismy sie dlugo bo on byl takim dlugodystansowcem(ale to juz byla przesada,wcale nie bylo fajne :( ).No i niby juz skonczyl,wytreysk byl ale mine mial jakas nie tega...ja pytam co jest??a on zdebialy totalnie...no i zaczal dalej sie ze mna kochac....az w koncu drugi raz mial wytrysk...i powiedzial jedno : "tego wlasnie brakowalo...".po chwili wyjasnil mi ze za pierwszym razem,choc mial wytrysk,nie odczul orgazmu.

a niby czemu mialby mi klamac??

ja sama nie wiem czy to mzoliwe i jak to mozliwe ale przeciez mu wierze :)

:564:
karol

Postautor: karol » 12 sty 2005, 08:32

EEEeeeeeeeeeeeeeeee!! to wiem o czym mowa !! :564: Miał orgazm , tyle ze jak to nazywam wtedy ze mi go kobieta ukradła ! :547: znaczy sie był taki słaby , ale jednak wytrysk był jak i orgazm , szczegulnie się to zdaza jak sie powstrzymuje facet przed orgazmem by przedłuzyć stosunek ! w pewnym momencie jest po prostu takie byle co połaczone z wytryskiem , ale to orgazm ! tyle ze byle jaki bardzo płytki i króciutki , czekam na wypowiedzi facetów :547: :547: :547:
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 12 sty 2005, 12:05

eeeee do dupy se wsadz taki orgazm
jak to w ogóle orgazm
ot po prostu czujesz ze zaraz pojda plemiczki - i pyk poszlo i po zabawie
i nie ma z tego w zasadzie zadnaj przyjemnosci
po prostu kurna wypadek przy pracy - i nie mozna sie seksic dalej tylko trzba od nowa

o ile mi sie nie trafi taki wystrzal za wczesnie to nie ma problemu
ale czasem czlowiek sie tak nakreci ,,,, :)
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 12 sty 2005, 15:09

karol pisze:byle jaki bardzo płytki i króciutki , czekam na wypowiedzi facetów :547: :547: :547:

I prawie niezauważalny - niestety zdaża się :(
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
karol

Postautor: karol » 12 sty 2005, 16:53

Ale jest !! :564:
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 12 sty 2005, 17:39

e tam jest.. jak go nie ma to go nie ma ! :569:

ja za wyznacznik orgazmu przyjmuje mimowolny skurcz calego ciala i to "rozlanie sie" kumulowanej do tej pory rozkoszy...

jezeli by tak bylo Karol jak piszesz to by znaczylo ze jestem w stanie osiagnac drugi orgazm (wg mnie ten wlasciwy) w jakies kilkadziesiat sekund po pierwszym...

poza tym sam chyba wiem najlepiej kiedy mam orgazm, no nie? :D
soul of a woman was created below
karol

Postautor: karol » 13 sty 2005, 08:54

Charlie , nie sadze , ale kto wie :564:

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”