Ostatnia była samotna - dla wytchnienia
Wczesny wytrysk
Moderator: modTeam
- taka_jedna
- Maniak
Wszystko przychodzi z czasem i nie ma co się teraz denerwować
Powiem więcej: na to nie trzeba nawet długo czekać, jak tylko minie pierwsza facsynacja sexem i jak oboje partnerzy oswoją się ze swoją nagością.
Tak więc Taka jedna masz tylko 17 latek nie masz co chlipać, a ile czasu uprawiacie już sex?
- taka_jedna
- Maniak
- Maniak
często...codziennie czasem, czasem parę razy dziennie(2-3), czasem co drugi/trzeci dzień, najdłuższa przerwa była 5 dni
Tylko to wtedy mi się zdarza "skonczyc za szybko"
I powiem że mi się wcale nie wydaje że to krótko jest
I wcale się nie denerwuję...a nawet czasem mam uczucie że za długo, bo ja dojdę za szybko a potem przez parę(naście?) minut niewiele czuję (za duże nawilżenie)...a 2 raz dojść nie tak łatwo jeszcze
Właściwie to nie wiem ile się kochamy, stopera nie mam
Raz popatrzyliśmy to było 27 min...ale to było miesiac temu 
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- Sir Charles
- Weteran
Andrew pisze:Keplianica pisze:Dziwiłam sie Sophie, która przecież nie jest facetem. Jak dla mojego faceta, to kondom jest rzeczą zbawienną, bo bez odpada niezwykle szybko, a nawet jeśli stara się miec wytrysk bez orgazmu to penis lekko wotczeje, a w prezerwatywie nie. A tabletki bioreGumki to dodatek
wytrysk bez orgazmu ! nie ma czegos takiego !
oczywiscie ze jest!!! powstrzymujesz sie starajac jak najbardziej przedluzyc i opanowujesz ogarniajaca Cie fale orgazmu ale wytrysku juz nie calkiem sie udaje.... mysle ze jezeli chodzi o ilosc to jakas polowa normalnego...
soul of a woman was created below
- Lady_Jesika
- Uzależniony
dla mnie jest ogrrona roznica czy z prezerwatywa czy bez....a dla mojego faceta to juz w ogóle...
jego ptaszek nie lubi tego do tego stopnia ze tuz pzred nalozeniem po prostu opada...boi sie biedactwo
dlatego kiedy jeszcze nie bralam pigulek to ryzyk fizyk
bo prezerwatywy fe są.
a co do drugiego poruszonego tematu....jaka forma zabezpieczenia jest najtansza...
bralam logest(faktycznie kolo 27 zl) a teraz biore inne tabletki,czesciowo refundowane i place 8 zl...wiec oczywiste co wychodzi taniej,szczegolnie ze nasze zycie erotyczne jest bardzo intensywne,hehe

jego ptaszek nie lubi tego do tego stopnia ze tuz pzred nalozeniem po prostu opada...boi sie biedactwo
dlatego kiedy jeszcze nie bralam pigulek to ryzyk fizyk
a co do drugiego poruszonego tematu....jaka forma zabezpieczenia jest najtansza...
bralam logest(faktycznie kolo 27 zl) a teraz biore inne tabletki,czesciowo refundowane i place 8 zl...wiec oczywiste co wychodzi taniej,szczegolnie ze nasze zycie erotyczne jest bardzo intensywne,hehe
charlie81 pisze:Andrew pisze:Keplianica pisze:Dziwiłam sie Sophie, która przecież nie jest facetem. Jak dla mojego faceta, to kondom jest rzeczą zbawienną, bo bez odpada niezwykle szybko, a nawet jeśli stara się miec wytrysk bez orgazmu to penis lekko wotczeje, a w prezerwatywie nie. A tabletki bioreGumki to dodatek
wytrysk bez orgazmu ! nie ma czegos takiego !
oczywiscie ze jest!!! powstrzymujesz sie starajac jak najbardziej przedluzyc i opanowujesz ogarniajaca Cie fale orgazmu ale wytrysku juz nie calkiem sie udaje.... mysle ze jezeli chodzi o ilosc to jakas polowa normalnego...
Za długo i za czesto sie ciupciam zeby mnie ktos w tej kwesti pouczał , nie ma orgazmu nie bedzie wytrysku , ale mozna mieć orgazm ,-powstrzymać wytrysk nasienia , to jest akurat mozliwe i tego sie mozna nauczyc !
Tak samo jak i u kobiety orgazm miec moze ! ....ale ejakulacje juz nie ! ejakulacje zas bez orgazmu
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Uzależniony
nestety nie wyjasnie Ci tego z punktu widzenia faceta bo tego nie pzrezylam
ale opowiem Ci taka historie...z moim poprzednim chlopakiem,ktoregos razu jak sie kochalismy,wszystko bylo fajnie i milo,kochalismy sie dlugo bo on byl takim dlugodystansowcem(ale to juz byla przesada,wcale nie bylo fajne
).No i niby juz skonczyl,wytreysk byl ale mine mial jakas nie tega...ja pytam co jest??a on zdebialy totalnie...no i zaczal dalej sie ze mna kochac....az w koncu drugi raz mial wytrysk...i powiedzial jedno : "tego wlasnie brakowalo...".po chwili wyjasnil mi ze za pierwszym razem,choc mial wytrysk,nie odczul orgazmu.
a niby czemu mialby mi klamac??
ja sama nie wiem czy to mzoliwe i jak to mozliwe ale przeciez mu wierze
:564:
ale opowiem Ci taka historie...z moim poprzednim chlopakiem,ktoregos razu jak sie kochalismy,wszystko bylo fajnie i milo,kochalismy sie dlugo bo on byl takim dlugodystansowcem(ale to juz byla przesada,wcale nie bylo fajne

a niby czemu mialby mi klamac??
ja sama nie wiem czy to mzoliwe i jak to mozliwe ale przeciez mu wierze
:564:
EEEeeeeeeeeeeeeeeee!! to wiem o czym mowa
:564: Miał orgazm , tyle ze jak to nazywam wtedy ze mi go kobieta ukradła ! :547: znaczy sie był taki słaby , ale jednak wytrysk był jak i orgazm , szczegulnie się to zdaza jak sie powstrzymuje facet przed orgazmem by przedłuzyć stosunek ! w pewnym momencie jest po prostu takie byle co połaczone z wytryskiem , ale to orgazm ! tyle ze byle jaki bardzo płytki i króciutki , czekam na wypowiedzi facetów :547: :547: :547:

eeeee do dupy se wsadz taki orgazm
jak to w ogóle orgazm
ot po prostu czujesz ze zaraz pojda plemiczki - i pyk poszlo i po zabawie
i nie ma z tego w zasadzie zadnaj przyjemnosci
po prostu kurna wypadek przy pracy - i nie mozna sie seksic dalej tylko trzba od nowa
o ile mi sie nie trafi taki wystrzal za wczesnie to nie ma problemu
ale czasem czlowiek sie tak nakreci ,,,,
jak to w ogóle orgazm
ot po prostu czujesz ze zaraz pojda plemiczki - i pyk poszlo i po zabawie
i nie ma z tego w zasadzie zadnaj przyjemnosci
po prostu kurna wypadek przy pracy - i nie mozna sie seksic dalej tylko trzba od nowa
o ile mi sie nie trafi taki wystrzal za wczesnie to nie ma problemu
ale czasem czlowiek sie tak nakreci ,,,,
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Sir Charles
- Weteran
e tam jest.. jak go nie ma to go nie ma ! :569:
ja za wyznacznik orgazmu przyjmuje mimowolny skurcz calego ciala i to "rozlanie sie" kumulowanej do tej pory rozkoszy...
jezeli by tak bylo Karol jak piszesz to by znaczylo ze jestem w stanie osiagnac drugi orgazm (wg mnie ten wlasciwy) w jakies kilkadziesiat sekund po pierwszym...
poza tym sam chyba wiem najlepiej kiedy mam orgazm, no nie?
ja za wyznacznik orgazmu przyjmuje mimowolny skurcz calego ciala i to "rozlanie sie" kumulowanej do tej pory rozkoszy...
jezeli by tak bylo Karol jak piszesz to by znaczylo ze jestem w stanie osiagnac drugi orgazm (wg mnie ten wlasciwy) w jakies kilkadziesiat sekund po pierwszym...
poza tym sam chyba wiem najlepiej kiedy mam orgazm, no nie?
soul of a woman was created below
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”