Zakonczenie stusunku

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 24 maja 2004, 10:34

Hmm, w sumie zaskoczyła mnie nieco ta dyskują - brzuch, trawa itd. Bo mój facet kończy w środku, zarówno sprzy seksie jak i oralu, tj. w różnych środkach :D
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 24 maja 2004, 14:29

sophie pisze:Hmm, w sumie zaskoczyła mnie nieco ta dyskują - brzuch, trawa itd. Bo mój facet kończy w środku, zarówno sprzy seksie jak i oralu, tj. w różnych środkach :D

Mam do ciebie pytanie. Nie boisz się troche, że może tabletki nie zadziałają jak skończy w środku ?
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 25 maja 2004, 09:34

Mam do ciebie pytanie. Nie boisz się troche, że może tabletki nie zadziałają jak skończy w środku ?
]

Prawdę mówiąc nie. Biorę regularnie jak w zegarku, co do minuty (z poprzednimi to różnie bywało) i nie stresuję się. I nie wyobrażam sobie, że gdy biorę te hormony właśnie po to, by nie zajść i by nie było żadnych uniedogodnień (w stylu gumy itd), to mój facet miałby konczyć na prześcieradło, podłogę, tapicerkę etc. :549:
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 25 maja 2004, 10:19

Prawdę mówiąc nie. Biorę regularnie jak w zegarku, co do minuty (z poprzednimi to różnie bywało) i nie stresuję się. I nie wyobrażam sobie, że gdy biorę te hormony właśnie po to, by nie zajść i by nie było żadnych uniedogodnień (w stylu gumy itd), to mój facet miałby konczyć na prześcieradło, podłogę, tapicerkę etc.

Podziwiam ciebie, ja jak brałam tabletki to mimo tego, że brałam je regularnie bałam się skończenia w środku. Dlatego jakoś wyszło tak, że niegdy mój misiek nie skończył w środku. Prawde mówiąc ciekawi mnie jakie to jest uczucie jak facet kończy w środku. Teraz chyba znowu będe musiała przerzucić się na tabletki i spróbować tak.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 26 maja 2004, 00:54

Ja rowniez koncze zawsze w srodku :) Moja dziewczyna bierze tabletki tez z dokladnoscia co do minuty i nie mamy zadnych obaw. Dobrze stosowane tabletki to 100% pewnosc :)
Tez nie toleruje jakiegos konczenia na posciel , czy na reczniki :) W ogole glupio to wyglada. Najelpiej w srodeczku , wtedy to jest niesamowita przyjemnosc :)
lato
Bywalec
Bywalec
Postautor: lato » 27 maja 2004, 01:02

Kiedyś bywało różnie, najczęściej kończyłem w prezerwatywie, chociaz parę razy zdarzyło się na brzuszku lub pośladkach mojej dziewczyny, w zależności od pozycji.
Teraz za każdym razem (prawie) kończę w mojej kobiecie - niesamowite uczucie całkowitego zjednoczenia - brzmi może wzniośle, ale tak właśnie to odbieram.
Przy okazji mam pytanie do dziewczyn - czy odczuwacie wytrysk swojego partnera? Nie chodzi mi tu o przyspieszony oddech, gwałtowne pchnięcia itp jakie wystepują w czasie orgazmu, ale konkretnie o sam wytrysk. Pytam o to bo moja dziewczyna bardzo rzadko to czuje, tylko czasami kiedy bardzo długo się kochamy ja mam wtedy bardziej "obfity" wytrysk (sorry za wyrażenie) i wtedy mówi, że czuje takie pulsujące fale rozlewające się w środku.
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 07 sty 2005, 00:12

kiedy nie bralam jeszcze pigulek moj chlopak konczyl raz na mojej pupie,raz na brzuszku,=..innym razem na piersiach...

na twarzy nie...jeszcz esie do tego nie przymierzal choc czasem jak tak sobie zartujemy czy droczymy sie to mowi ze to zrobi :P mysle ze pozwolilabym mu na to w chwili ogromnego podniecenie,gdzie bylabym polprzytomna z rozkoszy..tak jak to bylo gdy zdecydowalam sie na stosunek analny :)

teraz kiedy biore juz pigulki,zawsze konczy w srodku.i jest to bardzo przyjemne...tak jak to napisal Lato,cudowne uczucie zjednoczenia :)

ale mimo wszytsko fajnie by bylo zeby tak zcasem skonczyl na mnie,to tez mi sie podoba...tak,musze mu powiedziec :)
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 10 sty 2005, 13:41

ja kończę w środeczku bo jest to baaaardzo przyjemne:)
Awatar użytkownika
Wiertarka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Wiertarka » 10 sty 2005, 15:05

mój misaczek przewaznei konczy na brzuszku na przescieradle lub w innym miejscu ale nigdy w srodku .uprawiamy seks przerywany bo jakos jeszcze sie nie zdecydowałam na tabletki a prezerwatywy hmm co tu duzo mówić nei podoba mi sie seks z gumka.mam nadzieje ze niebawem dowiem sie jak to jest czuć w sobie te milony malutkich plemniczków :)
Poszybować chociaż raz ponad śmierć,ponad czas...
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 11 sty 2005, 08:43

Moja Pani mówi, że uczucie wytrysku jest bardzo ... dziwne, ale przyjemne, bo nagle czuje jak w nią wlewa się ciepła "ciapka":) z dużą siłą:)
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 11 sty 2005, 09:36

w gumce albo ..... nigdzie ;)
jak dziewczyna dostala orgazm to mission acomplished i kontynuacja jest bezcelowa
ex jak miala sily to mnie dalej molestowala
ale po pol godzinie czy wiecej to sorry ale ja juz chce sie polozyc i odsapnac hehe
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 11 sty 2005, 11:40

Wiertarka pisze:.uprawiamy seks przerywany bo jakos jeszcze sie nie zdecydowałam na tabletki a prezerwatywy hmm co tu duzo mówić nei podoba mi sie seks z gumka.

...hazardzisci :D
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 11 sty 2005, 14:11

ach te emocje, adrenalina
lepsze niz sex :D hehe
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 11 sty 2005, 21:48

Bender pisze:w gumce albo ..... nigdzie ;)
jak dziewczyna dostala orgazm to mission acomplished i kontynuacja jest bezcelowa
ex jak miala sily to mnie dalej molestowala
ale po pol godzinie czy wiecej to sorry ale ja juz chce sie polozyc i odsapnac hehe

chyba nie mówisz poważnie...
Ty chyba jesteś jakiś skrajnym altruistą. Sex zawsze trzeba skończyć ostrym strzałem, no chyba, że już nie masz siły :P, ale nie wyobrażam sobie, że mógłbym zakończyć jak tylko panienka dostanie orgazmu... pomyśl o sobie :)
a co do: w gumce albo nigdzie... właśnie poza dużo lepiej. Szczególnie do pięknej kobiecej buźki :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 11 sty 2005, 22:28

to nie altruizm - to szczyt lenistwa :)

po prostu nie mecze kobiety jak juz jest po - przewaznie kobiety to boli
a potem mi sie juz nie chce - lepiej zaczac od nowa zabawe

piekna buzke caluje
strzaly oddaje do gumki lub w srodku czasem na raczke - jakos specjalnie mi nie zalezy na miejscu - to od ex zalezalo - czasem bylo w usteczkach

hmm obecna nie wiem jeszcze co lubi bo do tego etapu nie doszlismy - z romow wynika ze tzw "polyk" nie wchodzi w gre - wiec nie napalam sie takze

no coz - dla mnie wytrysk to efekt uboczny - moze mi sie zmieni - wkoncu to kobiety maja duzo do powiedzenia ;)
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 11 sty 2005, 22:49

nie no, jak to boli? im dłużej tym lepiej :)
tylko nie zawsze tak się da samym sexem przebić kobietę ;P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”