yogiber pisze:polecam Moloko, cala plyte "Statues"
Hmm...przy Moloko - to faktycznie mocne przeżycie
Moderator: modTeam
Maverick pisze:Jak bez slow to mozeby tak... muzyka klasyczna? Nie ma to jak orgazm przy 5 symfoni lub Toccata de Fuge (czy jakos tak)Albo petting przy "lecie" Vivaldiego...
Krzyś mnie chyba dźwięk trąbki lub saksofonu rozpraszałby. Bo mnie łatwo rozposzyć więc nie wiem czy byłby to taki dobry pomysł. Przynajmniej w moim przypadku.Udowodniono iz najbardziej sexownie działa na kobiety dzwiek saksofonu , jak i niektórych trąbek , pisał i mówił o tym zresztą Lew Starowicz , trza było słchać
charlie81 pisze:wislafun pisze:Sorki ze o takie cos zapytam...ale moze macie tytuly jakichs dolujacych piosenek takich po ktorych latwo zalamac sie.Chce to tylko wyprobowac ze swoja dziewczyna....jesli macie to piszcie.Tylko bez glupich komentarzy
Ty sie chcesz zalamac :566: czy ja chcesz zalamac? :549:
wislafun pisze:Sorki ze o takie cos zapytam...ale moze macie tytuly jakichs dolujacych piosenek takich po ktorych latwo zalamac sie.Chce to tylko wyprobowac ze swoja dziewczyna....jesli macie to piszcie.Tylko bez glupich komentarzy
Maverick pisze:Nagly atak spawacza - Aleja nr6 grob nr4Sorki ze o takie cos zapytam...ale moze macie tytuly jakichs dolujacych piosenek takich po ktorych latwo zalamac sie.Chce to tylko wyprobowac ze swoja dziewczyna....jesli macie to piszcie.Tylko bez glupich komentarzy
Chce stworzyc odpowiedni klimat do zrobienia braterkiwislafun napisał:
Sorki ze o takie cos zapytam...ale moze macie tytuly jakichs dolujacych piosenek takich po ktorych latwo zalamac sie.Chce to tylko wyprobowac ze swoja dziewczyna....jesli macie to piszcie.Tylko bez glupich komentarzy
Student pisze:Pewnie każdy lubi się kochać przy jakiejś miłej nastrojowej muzyce. Jakie macie propozycje piosenek do wykorzystania podczas zbliżenia z partnerka/partnerem?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 174 gości