seks w samochodzie..
Moderator: modTeam
Nie jest to jakaś rewelacyjnie wygodna forma, ale adrenalinka za to wrasta, zawsze wrato spróbować, jak, gdzie nogi, to wedle upodobań, najlepiej samemu poszukać czegość ciekawego
Tak, w pełni się z tym zgadzam. Wszystko zależy od samochodu i własnej fantazji. Tylko nie wiem dlaczego niektórzy szukają miejsca na osiedlowych parkingach. Samochód daje ten komfort, że zawsze można nim odjechać w ustronne miejsce, niż kombinować z folią na szyby albo czekać aż zaparują.
Kochać i być kochanym
Jarek pisze: zawsze można nim odjechać w ustronne miejsce, niż kombinować z folią na szyby albo czekać aż zaparują.
a tam folia na szybach daje wyglad samochodowi - cos jak lakier na paznokciach kobiety - nie znaczy ze sex od razu lepszy 5x
czekasz az szyby zaparuja ?
heh sie bierz do roboty - chwilka calowania na ostro i voila
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Lady_Jesika
- Uzależniony
Musi być to fajne przeżycie tak w samochodzie, powiem szczerze że chciałabym ale musiałabym mieć pewność, że nikt nie przyłapie. No i najfajniej żeby było już ciepło, chociaż nie powiem aby teraz było jakoś specjalnie zimno
.
Myśle, że jakieś ustronne miejsce i akcja na całego
.
Myśle, że jakieś ustronne miejsce i akcja na całego
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Uzależniony
widzicie,wy szukacie w tym adrenaliny i w ogóle, na pewno jest, ale my naprzyklad po prostu nie mamy gdzie
niby hotel mozna, ale samochod jest o tyle dobry, ze niby kochasz sie w tym samym miejscu, a jednak gdzie indziej
a niektore miejsca potrafia byc bajkowe.. no i frajda jest niezla, poza tym pogoda (przynajmniej u mnie dzisiaj) jest wiosenna po prostu :564:

Maverick pisze:Nie kapujewystaje knefel z raczki - zaciaga sie nie bardziej niz 3 zabki - wiec wystarczy przycisnac guzik a ten sie wsuwa w dzwignie i zwalnia ja
lojej
dzwignia jest pod katem np 30 st - guzik wystaje z raczki - jak cos kladziesz z gory to nie raczke a guzik naciska bo to koniec dzwigni nie ?
a co z tego ze pod katem ale guzik zostaje wcisniety i dziwgnia zwolniona
tak sie dzailo jak mialem juz slabe szczeki
ja tam wole kolem w strone kraweznika nigdzie nie pojedzie
dzis przez 2 godz mowilem do widzenia :diabel2: strasnie sie te szyby zaparowaly - dobrze ze klime wymyslili
Nie do konca tak jest. No ale mniejsza o to, nawet jak guzik wcisniesz, to musisz dzwignie wpierw podniesc. Inaczej nie opuscisz.dzwignia jest pod katem np 30 st - guzik wystaje z raczki - jak cos kladziesz z gory to nie raczke a guzik naciska bo to koniec dzwigni nie ?
a co z tego ze pod katem ale guzik zostaje wcisniety i dziwgnia zwolniona
kapeluszniki
prawdziwa rajdowka nie ma knefla w ogóle
to co wy piszecie to objaw niezuzytego recznego zaciaganego co niedziela pod kosciolem
mnie sie byl ten guzik zuzyl - wystarczy go wcisnac i reczny opada - i szczerze mowiac tak jest bardzo dobrze - inaczej by mi sie kola blokowaly przy poslizgach
prawdziwa rajdowka nie ma knefla w ogóle
to co wy piszecie to objaw niezuzytego recznego zaciaganego co niedziela pod kosciolem
mnie sie byl ten guzik zuzyl - wystarczy go wcisnac i reczny opada - i szczerze mowiac tak jest bardzo dobrze - inaczej by mi sie kola blokowaly przy poslizgach
- Lady_Jesika
- Uzależniony