Niedoświadczony :|

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 02 sty 2005, 00:56

np. moja była to podczas okresu była jeszcze bardziej napalona tylko mi to się średnio podobało i musiałem zakładac prezesa :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
jaTOja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jaTOja » 02 sty 2005, 01:28

Autorze nie powinienes sie o to martwić, poczatki sa zawsze trudne ale ja... ja poprosiłem dziewczyne o pomoc zeby pomogla mi trafic, bo również miałem problemy, ale teraz jestem spokojny. Nie masz sie co martwić , a jeśli chodzi o pozycje to i tak na poczatku i tak nie bedą one wyszukane PZDR
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 sty 2005, 11:55

ale czasami kociaki sa tak napalone she im to nie przeszkadza
a pod koniec okresu to już prawie nie boli
:| A skąd Ty to wiesz skoro nigdy nie robiliśmy tego podczas okresu?Przegapiłam coś?
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 02 sty 2005, 12:30

Hmm Hardcore to chyba po prostu na taka trafiles :> z tego co wiem to podczas owulacji kobiety maja "huć" i jest to jak najbardziej normalne ;> tak juz to sobie natura wymyslila ze podczas dni plodnych ma sie najwieksza ochote ;] ale zeby podczas okresu ? :>.
Te ostatnie 2 dni okresu moga sie obejsc bez krawienia wiec wtedy to juz co innego ... bol raczej tez juz ustepuje takze jesli nasza panna niema nic przeciwko to czemu nie :>.

To znow chyba indywidualna sprawa kazdej z was :P. Czy przebiega w miare bezbolesnie ... czy macie wtedy na to ochote ... i czy was to "nie brzydzi" :P Mnie osobiscie nie :P troche krwi + ten sam sluz :P. Taaa wiem obrzydliwy jestem ^^^ :P
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 02 sty 2005, 12:31

a podczas ostatniego to co?
to co wczesniej napisalem to byla twoja opinia :P
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Awatar użytkownika
LukS
Entuzjasta
Entuzjasta
Re: Niedoświadczony :|

Postautor: LukS » 03 sty 2005, 18:28

Zadbaj o to aby była dobrze nawilzona czyli długa i efektywna gra wstepna.
Jeżeli to spełnisz to sam "wpłyniesz" gdzie trzeba.
Czasami warto sobie pomóc ręką ale jeżeli dziewczyna w pozycji "po bożemu" :D ugnie kolana i szeroko rozstawi to nie da się nie trafić.
Jeżeli nie nawilżysz jej odpowiednio to możesz nie wejśc, szczególnie przy 1 razie.
Warto też swojego przyjaciela śliną potraktować (własną albo najlepiej nie własną :D ) i wtedy nie ma siły żeby nie wejść !

Powodzenia !
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 03 sty 2005, 18:54

Kurcze czyżby nasze Panie się zgadały. Moja Również dostała 2 dni przed sylwestrem ale nie było tak źle......A nawet było bardzo dobrze :P Ponieważ akurat ten przeżywała lajcikowo :D. Z tego powodu była w miarę dobrym nasrtoju.....

POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 04 sty 2005, 17:49

No moja tez sie dobrze bawila ... chodz dawalo jej sie we znaki ;P. I mimo owej przypadlosci i tak troszke poszalelismy :P
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 08 sty 2005, 01:36

ja sie tylko ciesze ze w czasie pzred swoim pierwszym razem nie mialam dostepu do tylu źrodel informacji...internetu nie mialam,zadnych ksiazek w tej tematyce nie czytalam.

Wiedzialam oczywiscie co i jak sie robi (mniej wiecej :) ) i jakie moga byc tego skutki oraz jak temu zapobiegac.I to mi wystarczylo.i nie mialam tyle dylematow jak to bedzie,boshe czy na prawde az tak boli,bo czytalam gdzies ze.... :)

Kebab nie martw sie tyle bo to wlasnie mzoe posuc te chwile.Z pewnoscia bedziesz wiedzial co robic i na pewno sie wszystko uda ;)

tak jak napisal Mariusz,macie to w genach :)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”