Niedoświadczony :|
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Hmm Hardcore to chyba po prostu na taka trafiles
z tego co wiem to podczas owulacji kobiety maja "huć" i jest to jak najbardziej normalne ;> tak juz to sobie natura wymyslila ze podczas dni plodnych ma sie najwieksza ochote ;] ale zeby podczas okresu ?
.
Te ostatnie 2 dni okresu moga sie obejsc bez krawienia wiec wtedy to juz co innego ... bol raczej tez juz ustepuje takze jesli nasza panna niema nic przeciwko to czemu nie
.
To znow chyba indywidualna sprawa kazdej z was
. Czy przebiega w miare bezbolesnie ... czy macie wtedy na to ochote ... i czy was to "nie brzydzi"
Mnie osobiscie nie
troche krwi + ten sam sluz
. Taaa wiem obrzydliwy jestem ^^^ 
Te ostatnie 2 dni okresu moga sie obejsc bez krawienia wiec wtedy to juz co innego ... bol raczej tez juz ustepuje takze jesli nasza panna niema nic przeciwko to czemu nie
To znow chyba indywidualna sprawa kazdej z was
Re: Niedoświadczony :|
Zadbaj o to aby była dobrze nawilzona czyli długa i efektywna gra wstepna.
Jeżeli to spełnisz to sam "wpłyniesz" gdzie trzeba.
Czasami warto sobie pomóc ręką ale jeżeli dziewczyna w pozycji "po bożemu"
ugnie kolana i szeroko rozstawi to nie da się nie trafić.
Jeżeli nie nawilżysz jej odpowiednio to możesz nie wejśc, szczególnie przy 1 razie.
Warto też swojego przyjaciela śliną potraktować (własną albo najlepiej nie własną
) i wtedy nie ma siły żeby nie wejść !
Powodzenia !
Jeżeli to spełnisz to sam "wpłyniesz" gdzie trzeba.
Czasami warto sobie pomóc ręką ale jeżeli dziewczyna w pozycji "po bożemu"
Jeżeli nie nawilżysz jej odpowiednio to możesz nie wejśc, szczególnie przy 1 razie.
Warto też swojego przyjaciela śliną potraktować (własną albo najlepiej nie własną
Powodzenia !
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Kurcze czyżby nasze Panie się zgadały. Moja Również dostała 2 dni przed sylwestrem ale nie było tak źle......A nawet było bardzo dobrze
Ponieważ akurat ten przeżywała lajcikowo
. Z tego powodu była w miarę dobrym nasrtoju.....
POZDRO 4 ALL
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- Lady_Jesika
- Uzależniony
ja sie tylko ciesze ze w czasie pzred swoim pierwszym razem nie mialam dostepu do tylu źrodel informacji...internetu nie mialam,zadnych ksiazek w tej tematyce nie czytalam.
Wiedzialam oczywiscie co i jak sie robi (mniej wiecej
) i jakie moga byc tego skutki oraz jak temu zapobiegac.I to mi wystarczylo.i nie mialam tyle dylematow jak to bedzie,boshe czy na prawde az tak boli,bo czytalam gdzies ze....
Kebab nie martw sie tyle bo to wlasnie mzoe posuc te chwile.Z pewnoscia bedziesz wiedzial co robic i na pewno sie wszystko uda
tak jak napisal Mariusz,macie to w genach
Wiedzialam oczywiscie co i jak sie robi (mniej wiecej
Kebab nie martw sie tyle bo to wlasnie mzoe posuc te chwile.Z pewnoscia bedziesz wiedzial co robic i na pewno sie wszystko uda

tak jak napisal Mariusz,macie to w genach
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”