Jak to jest w koncu z ta blona?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 05 sty 2005, 17:31

Hmm no wlasnie rozciagliwa ... ale od tego jak sie "wykrztalcila" przez te wszystkie lata zalezy chyba jak bardzo sie moze rozciagnac ;]. Wiec moze byc duza mala itp ... bez wzgledu na to czy jest dziewica ;] po prostu chyba przy pierwszych stosunkach tego na pewno niezobaczysz ... a i pozniej póki cos wiekszego w nia niewejdzie tez niedostrzezesz ;]
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 05 sty 2005, 22:47

Dopiero po porodzie można się zacząć martwić ;]
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
karol

Postautor: karol » 06 sty 2005, 08:56

Krzych(TenTyp) pisze:Dopiero po porodzie można się zacząć martwić ;]

Bzdura !! nic sie po porodzie nie zmienia ! z jaką sie urodziła z taką umrze ! :564:
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 06 sty 2005, 19:07

E!! ty carolek co ty wiesz po urodzeniu jest dziewicą . Po porodzie to jóż zupełnie inaczej wygląda i mnie nie denerwuj bo cie zjem :560:

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 06 sty 2005, 19:42

Karol ma całkowitą rację Krzychu.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
karol

Postautor: karol » 06 sty 2005, 20:48

Tyle ze Krzych , nie kumaty jakiś :547: :547: :547: :547: :547: ale jak pomysli to zaskoczy o co chodzi :564:
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 sty 2005, 20:48

Bzdura !! nic sie po porodzie nie zmienia ! z jaką sie urodziła z taką umrze !

Karol nie ma racji!!! :562:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 06 sty 2005, 21:31

Już to Mysior przerabialiśmy :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
karol

Postautor: karol » 06 sty 2005, 21:39

Mysiorek pisze:
Bzdura !! nic sie po porodzie nie zmienia ! z jaką sie urodziła z taką umrze !

Karol nie ma racji!!! :562:

Chcesz mi Misiorku powiedziec , ze kobieta która urodziła powiedzmy dwoje dzieci jest (luzniejsza) w cipce , nizli jak w momencie gdy juz utraciła dziewictwo ?? chcesz mi powiedzieć , ze przed urodzeniem dzieci była ciasniejsza niz po ich urodzeniu ?? To ja powiedziec musze iz sie nie zgodze , mówie tu na przykładzie swojej zony , jak i innych kobiet które miałem przyjemnosc miec przed urodzeniem przez nich dzieci , jak i po urodzeniu przez nich dzieci , stwierdzam , ze te co były jak sie to tu mówi (CIASNE ) takie pozostały , a te co (luzne ) też takie pozostały , Byc moze u Ciebie jest inaczej , tyle ze nie rozumiem co mialo by spowodować by sie cipka rozlazła :D mze tak powiem . no co ????? rozumiem jednak iz notoryczne jej rozciaganie , moze ją troche rozciagnać , ale jak i cipka tak i dziura w dupie sie nie zmienia przez całe zycie , jest ciagle taka sama! i tak jak dziurki w nosi , gdy bedziesz w nich notorycznie dłubał palcem Ci sie powiekszą , tak otwór gebowy nigdy !! Cipka też moze sie troche gdy notorycznie rozpychana troche rozszezyc , nie jednak poprzez rodzenie dzieci ! chyba ze moje kobiety były akurat takie ...a to przepraszam !!!!! :D :564:
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 06 sty 2005, 21:45

To powiedz mi dlaczego błona musi pęknąć. Albo dlaczego pierwszy poród boli bardziej od drugiego ??

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 06 sty 2005, 21:51

Krzych, żeby zajść w ciążę to błona musi byc pęknięta. No chyba, że to kolejny Cud :)
Moja żona rodziła i nic się nie zmieniło a wręcz powiedziałbym, że było lepiej.
karol

Postautor: karol » 06 sty 2005, 21:54

Moja zona powiedziała , bo ja juz nie mam siły by dyskutować z Tobą :547: nie ze nie chce tylko widze ze masz jakąs wiedze nie wiadomo skad ! ale rozumiem !! wszak moze byc róznie ! wracajać do tego co powiedziała zaona , przy drugim dzieku bolało ja bardziej !! mimo iz była to dziewczynka i była mniejsza od pierwszego dziecka ! wiec jak sam widzisz , musisz zweryfikować swoja wiedzę !
Krzych ///// :564: to bardzo łatwo zweryfikować , popytaj Ojca jak to jest ! :547: potem jeszcze kilka osób ........ jak widzisz nic nie jest regółą ! JA TWIERDZE ZE Z CIPKA MIMO URODZONYCH DZICI nic sie nie zmienia !! ale to mówie ja na podstawie swoich obserwacji , nie tak ubogich z resztą ! :564: :564: :564: :547:
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 sty 2005, 22:08

Już to Mysior przerabialiśmy

hehehe... :564: widocznie temat wraca, bo ciekawy :564:
Chcesz mi Misiorku powiedziec , ze kobieta która urodziła powiedzmy dwoje dzieci jest (luzniejsza) w cipce , nizli jak w momencie gdy juz utraciła dziewictwo ??

Ja co prawda od myszy, ale od misia też może być g:hmm
Moja odpowiedź: Kobieta jest tam INNA !
Długo by o tym...
Ten organ Kobiecy jest przede wszystkim zależny od ich nastrojów, ale nie tylko... również od ingerencji innego człowieka, czy to dziecka, czy to man'a, czy to lekarza-położnika.(kropka)
"Krzych, żeby zajść w ciążę to błona musi byc pęknięta."
No Fishuuuu... ależ skąd!
Jest jajeczko - jest sperma - jest dzidziuś!
:564:
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 06 sty 2005, 22:12

Wiesz Mysior, że uprościłem :)
Nie podejrzewaj mnie o taką niewiedzę :)
Ale dobrze wiesz, że w tym wypadku jest zdecydowanie trudniej :)
Wszyscy jak tu stoimy mówimy ludziom, żeby się wytrysku w pobliżu tak specjalnie nie obawiali :)
karol

Postautor: karol » 06 sty 2005, 22:16

Nie moge sie zgodzic z tym calkowicie trudno !! bo z tego co piszesz wynika ze jak facet bedzie ciupcial panią a bedzie mial wiekszego od mojego to mi ją rozciagnie !! czy ja to tylko zle zrozumialem co piszesz . A co ma do tego lekarz połoznik ! ? w jednym sie zgodze , ze zalezny od nastrojów (ale to teżnie do konca tak )

długo by pisać ???? no to napisz , ja bynajmniej jak i ma zona co siedzi obok jest bardzo ciekawa dlaczego tak sadzisz

Co do tego ze błona musi byc peknieta to sie Fisz pomylił porostu , napisał to tak a nie inaczj ! błona jednak wcale nie musi byc peknieta (zerwana) zeby kobieta zaszła w ciązę , natomiast nastepuje jej całkowite zerwanie w trakcie porodu ! :564:
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 sty 2005, 22:17

Wiem Fishu :564:
Ale zwróć uwagę ile osób wypisuje hasła w stylu:
Oblałem jej krocze 10 litrami spermy... czy ona na pewno nie jest w ciąży?? :D
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 sty 2005, 22:24

bo z tego co piszesz wynika ze jak facet bedzie ciupcial panią a bedzie mial wiekszego od mojego to mi ją rozciagnie !!

NIE!! nie rozciągnie!
A co ma do tego lekarz połoznik ! ?

ile szwów założy i jak ciasno!
ma zona co siedzi obok

Ukłony dla Żony :564:
karol

Postautor: karol » 06 sty 2005, 22:46

Ile szwów ????Mysiorek , wez ze przestan , mówimy o pozszywaniu tego co zostalo naderwane , nadciete , czy o plastyce pochwy .
Nie rozciagnie ??? powyzej zasugerowałes inaczej :564: :564: :564:
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 06 sty 2005, 22:58

Karolu słuchaj pytałem się nie tylko jednej kobiety, bo ojca oto bym się nie pytał :568:

Wiesz niemam nic do twojej cipki .Skoro nadal słuzy to git .... :564:

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 sty 2005, 23:03

naderwane , nadciete

To rozumiem, inaczej jest, gdy dzidziuś jest "kubą-rozpruwaczem" :562:
Inaczej jest.

P.S.
To Ty się, Karol, tak zasugerowałeś ;)
karol

Postautor: karol » 07 sty 2005, 08:26

Oki Oki widac wszedzie moze być inaczej , ( NIE SPOTKALEM SIE Z TAKIM PROBLEMEM , CO JEDNAK NIE ZNACZY IŻ GO NIE MA )póki co, u mnie nic sie nie zmieniło , co jednak jak widać po dyskusji , moze byc róznie !! :564:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 07 sty 2005, 09:08

bo z tego co piszesz wynika ze jak facet bedzie ciupcial panią a bedzie mial wiekszego od mojego to mi ją rozciagnie !!
Nie porownuj grubosci penisa (nawet najwiekszego) do dziecka... Nawet maly dzidzius jest tak z lekka mowiac kilka(nascie?)razy szerszy niz penis...
A Karol - jak wytlumaczysz to, ze niektore kobiety po porodzie sa "luzniejsze"? Ze ich facet odczowa potem mniejsza przyjemnosc?
karol

Postautor: karol » 07 sty 2005, 09:40

Jak wytłumacze ??? nie zrobie tego ! juz napisalem , jak i z moich postów wynika , ja sie z takim czyms nie spotkałem , ani wsród mych , ze tak powiem dobrych zbajomych , gdzie sie o takich rzeczach rozmawia , przy alkocholu i nie tylko :564: jak i sam takie same odczucia w tej kwesti , wiec tylko na tej podstawie tak twierdze , no bo na innej to ja ??? :547: :547: :547: :547: :564:

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”