Jak to jest w koncu z ta blona?
Moderator: modTeam
Hmm no wlasnie rozciagliwa ... ale od tego jak sie "wykrztalcila" przez te wszystkie lata zalezy chyba jak bardzo sie moze rozciagnac ;]. Wiec moze byc duza mala itp ... bez wzgledu na to czy jest dziewica ;] po prostu chyba przy pierwszych stosunkach tego na pewno niezobaczysz ... a i pozniej póki cos wiekszego w nia niewejdzie tez niedostrzezesz ;]
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
Mysiorek pisze:Bzdura !! nic sie po porodzie nie zmienia ! z jaką sie urodziła z taką umrze !
Karol nie ma racji!!! :562:
Chcesz mi Misiorku powiedziec , ze kobieta która urodziła powiedzmy dwoje dzieci jest (luzniejsza) w cipce , nizli jak w momencie gdy juz utraciła dziewictwo

- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Moja zona powiedziała , bo ja juz nie mam siły by dyskutować z Tobą :547: nie ze nie chce tylko widze ze masz jakąs wiedze nie wiadomo skad ! ale rozumiem
wszak moze byc róznie ! wracajać do tego co powiedziała zaona , przy drugim dzieku bolało ja bardziej
mimo iz była to dziewczynka i była mniejsza od pierwszego dziecka ! wiec jak sam widzisz , musisz zweryfikować swoja wiedzę !
Krzych ///// :564: to bardzo łatwo zweryfikować , popytaj Ojca jak to jest ! :547: potem jeszcze kilka osób ........ jak widzisz nic nie jest regółą ! JA TWIERDZE ZE Z CIPKA MIMO URODZONYCH DZICI nic sie nie zmienia
ale to mówie ja na podstawie swoich obserwacji , nie tak ubogich z resztą ! :564: :564: :564: :547:

Krzych ///// :564: to bardzo łatwo zweryfikować , popytaj Ojca jak to jest ! :547: potem jeszcze kilka osób ........ jak widzisz nic nie jest regółą ! JA TWIERDZE ZE Z CIPKA MIMO URODZONYCH DZICI nic sie nie zmienia

Już to Mysior przerabialiśmy
hehehe... :564: widocznie temat wraca, bo ciekawy :564:
Chcesz mi Misiorku powiedziec , ze kobieta która urodziła powiedzmy dwoje dzieci jest (luzniejsza) w cipce , nizli jak w momencie gdy juz utraciła dziewictwo
Ja co prawda od myszy, ale od misia też może być g:hmm
Moja odpowiedź: Kobieta jest tam INNA !
Długo by o tym...
Ten organ Kobiecy jest przede wszystkim zależny od ich nastrojów, ale nie tylko... również od ingerencji innego człowieka, czy to dziecka, czy to man'a, czy to lekarza-położnika.(kropka)
"Krzych, żeby zajść w ciążę to błona musi byc pęknięta."
No Fishuuuu... ależ skąd!
Jest jajeczko - jest sperma - jest dzidziuś!
:564:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wiesz Mysior, że uprościłem
Nie podejrzewaj mnie o taką niewiedzę
Ale dobrze wiesz, że w tym wypadku jest zdecydowanie trudniej
Wszyscy jak tu stoimy mówimy ludziom, żeby się wytrysku w pobliżu tak specjalnie nie obawiali
Nie podejrzewaj mnie o taką niewiedzę
Ale dobrze wiesz, że w tym wypadku jest zdecydowanie trudniej
Wszyscy jak tu stoimy mówimy ludziom, żeby się wytrysku w pobliżu tak specjalnie nie obawiali
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Nie moge sie zgodzic z tym calkowicie trudno
bo z tego co piszesz wynika ze jak facet bedzie ciupcial panią a bedzie mial wiekszego od mojego to mi ją rozciagnie
czy ja to tylko zle zrozumialem co piszesz . A co ma do tego lekarz połoznik ! ? w jednym sie zgodze , ze zalezny od nastrojów (ale to teżnie do konca tak )
długo by pisać
?? no to napisz , ja bynajmniej jak i ma zona co siedzi obok jest bardzo ciekawa dlaczego tak sadzisz
Co do tego ze błona musi byc peknieta to sie Fisz pomylił porostu , napisał to tak a nie inaczj ! błona jednak wcale nie musi byc peknieta (zerwana) zeby kobieta zaszła w ciązę , natomiast nastepuje jej całkowite zerwanie w trakcie porodu ! :564:

długo by pisać
Co do tego ze błona musi byc peknieta to sie Fisz pomylił porostu , napisał to tak a nie inaczj ! błona jednak wcale nie musi byc peknieta (zerwana) zeby kobieta zaszła w ciązę , natomiast nastepuje jej całkowite zerwanie w trakcie porodu ! :564:
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Nie porownuj grubosci penisa (nawet najwiekszego) do dziecka... Nawet maly dzidzius jest tak z lekka mowiac kilka(nascie?)razy szerszy niz penis...bo z tego co piszesz wynika ze jak facet bedzie ciupcial panią a bedzie mial wiekszego od mojego to mi ją rozciagnie
A Karol - jak wytlumaczysz to, ze niektore kobiety po porodzie sa "luzniejsze"? Ze ich facet odczowa potem mniejsza przyjemnosc?
Jak wytłumacze
? nie zrobie tego ! juz napisalem , jak i z moich postów wynika , ja sie z takim czyms nie spotkałem , ani wsród mych , ze tak powiem dobrych zbajomych , gdzie sie o takich rzeczach rozmawia , przy alkocholu i nie tylko :564: jak i sam takie same odczucia w tej kwesti , wiec tylko na tej podstawie tak twierdze , no bo na innej to ja
? :547: :547: :547: :547: :564:
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”