jak to jest z kobietami?:)
Moderator: modTeam
jak to jest z kobietami?:)
wiadomo ze męszczyzna jest gotowy do stosunku juz w trakcie wzwodu, a jak sprawa wygląda u płci przeciwnej(tej piękniejszej:) ) czy mozn zaobserwowac kiedy kobieta jest gotowa do odbycie stosunku?? z góry dziekuje za odp
pozdrawiam
Sybill pisze:Mona Lisa, tu chyba chodziło o wyczucie własciwego momentu
Sybill,ale każda kobieta jest inna.Tu nie ma definicji.
Wiem,że chodziło o "ten" moment.Jednak na "to" kobieta za każdym razem może mieć ochotę w innym momencie.Trzeba ją jakoś wyczuć chyba.
No tak.Chodzi o to jak.Może nich powie i sprawa rozwiązana.
Właśnie,Krzys dobrze pisze:kobieta jest cały czas mokra podczas sexu.Oczywiście jeżeli jest podniecona,ale jeżeli nie jest,no to nie ma mowy chyba o "tym".
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Student pisze:krzys pisze:Jak zdrowe ....to zawsze mokre Studencie !
No tak ale jak kobieta nie jest podniecona , nie ma ochoty na seks to co wtedy , na suchara??
Kobieta moze nie chcieć ! co nie znaczy ze tam mokra nie bedzie ! one tam są zawsze mokre

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
A propos tego masowania to nie zwracałam uwagi
Ale przecież każdy kto akurat ma w pewnym momencie ochotę, zachowuje się inaczej. Ty też jestes inny, gdy już wiesz, że chcesz wejść. A podejrzewam, że jak kobietę odpowiednio rozpalisz, to tak Ci zapłonie, że z trudem ten żar ugasisz. I na pewno to zauważysz-może nawet sama na Ciebie wskoczy 

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
shoolerek pisze:wiadomo ze męszczyzna jest gotowy do stosunku juz w trakcie wzwodu, a jak sprawa wygląda u płci przeciwnej(tej piękniejszej:) ) czy mozn zaobserwowac kiedy kobieta jest gotowa do odbycie stosunku?? z góry dziekuje za odppozdrawiam
Powiem Tak Jeśli WIDAĆ SŁYCHAĆ I CZUĆ!!!! A jeśli ty zadajesz takie pytanie to wydaje mi sie ze nie byłeś jeszcze w takiej sytuacji ... Wiec Dlatego Pytasz <<<Wiec jak Bedziesz To Sam sie Skapniesz... Każdy tak Miał i odrazu wiedział i nikt nikogo nie pytał o takie coś
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
NO wiecie co czuję się rozczarowany ....... :p
Moim zdaniem gdy ona jest podniecona [odpowiednio mocno] To......
Między nami jest taki upał ze szok [Jak ktoś może to niech mnie wyprowadzi z błędu, lub wyśmieje, lub doda coś od siebie]A pozatym ona głęboko oddycha .....
:564:
Moim zdaniem gdy ona jest podniecona [odpowiednio mocno] To......
Między nami jest taki upał ze szok [Jak ktoś może to niech mnie wyprowadzi z błędu, lub wyśmieje, lub doda coś od siebie]A pozatym ona głęboko oddycha .....
:564:
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Hmmm jesli chodzi o strone fizyczna ... to chyba takim znakiem gotowosci jest to iz jej kwiatuszek bedzie mokry ... jesli chodzi o psychiczna strone gotowosci kazda jest inna bla bla bla ...
.
PS. Przecierz w sucha muszelke ciezko wejsc ... partnerce moze to sprawiac bol ... wiec chyba to jest znakiem ze organizm jest gotowy ...

PS. Przecierz w sucha muszelke ciezko wejsc ... partnerce moze to sprawiac bol ... wiec chyba to jest znakiem ze organizm jest gotowy ...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Andrew pisze:Ona ...........czyli Twoja dziewczyna ! a tu jest chyba mowa o poczatkujacej znajomosci ! :564:
Jasne że Rozchodzi sie o mojej dziewczynie. :564:
Ale prędzej czy puźniej będzie coraz bardziej dojżała ta znajomość......
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Mona Lisa pisze:A ja sobie zanucę"....bo z kobietami nigdy nie jest,o nie jest źle......." g:P
Ktoś kiedyś tak śpiewał chyba :gitara:
No właśnie Mona nie wiesz może kto to śpiewał? Bo ostatnio w radiu słyszałam tą piosenke a chciałabym ją posiadać w swojej kolekcji domowej
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
To inaczej lecialo, a spiewal to Polomski chyba " Bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie sie, czy dobrze jest czy moze jest juz zle"
Andrew, nie spotkales "tam" suchej kobiety??? Aaaaaa, moze dlatego, ze jak ja "tam" dotknales, to sucha juz nie byla?
Andrew, nie spotkales "tam" suchej kobiety??? Aaaaaa, moze dlatego, ze jak ja "tam" dotknales, to sucha juz nie byla?

"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”