Minetka!!! dla doświadczonych!!!

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Misiek20
Początkujący
Początkujący
Minetka!!! dla doświadczonych!!!

Postautor: Misiek20 » 05 sty 2005, 18:05

[color=444444][/color]
Mam pytanko!!! uwielbiam polizać pewna cześć ciała mojej kochanej dziewczyny ale nie jestem pewny czy robie to dobrze i czy sprawia jej to niejaką przyjemność :P
bardzo ja kocham i jak sie pewnie domyslacie chciałbym to robić jak najlepiej... Wiec zgłaszam się tu. Czy znacie jakies czyłe punkciki nad którymi warto sie skupić lub jakąś konkretną metode :P ... Z góry dzieki za pomoc..
Awatar użytkownika
LukS
Entuzjasta
Entuzjasta
Re: Minetka!!! dla doświadczonych!!!

Postautor: LukS » 05 sty 2005, 19:08

Misiek20 pisze:[color=444444][/color]
Mam pytanko!!! uwielbiam polizać pewna cześć ciała mojej kochanej dziewczyny ale nie jestem pewny czy robie to dobrze i czy sprawia jej to niejaką przyjemność :P
bardzo ja kocham i jak sie pewnie domyslacie chciałbym to robić jak najlepiej... Wiec zgłaszam się tu. Czy znacie jakies czyłe punkciki nad którymi warto sie skupić lub jakąś konkretną metode :P ... Z góry dzieki za pomoc..

A R C H I W U M ! ! !
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 05 sty 2005, 19:11

close
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”