mam cykora:/
Moderator: modTeam
mam cykora:/
Boję się bo w noc sylwestrowa uprawialem sex z kobieta, mialem prezerwatywe, ale ten lęk zawsze jest. Nie wiem czy nie wpadlem. Ale moja dziewczyna dostala okresu w niedziele, takze nie wiem czy wszystko jest ok, czy nadal mam sie bac. Pomozcie mi czekam, z gory dziekuje.
Chwila refleksji sie nasówa , jak skapa jest wiedza młodych ludzi , ze zadaja takie pytania ?! i pytanie ? ...dlaczego nie segna po lektury dostepne praktycznie wszędzie by zmienic swa nie wiedze , tylko ciagle pytaja ....dostaja odpowiedzi , co jednak i tak nie rozwiaze wszystkich ich problemów .Kazdy sie chce sexić , mało komu chce sie dowiedzec co i jak by miec swiety spokój i robic to bez obaw !
opd. Spij spokojnie !!!
czemu uwazasz ze moje pytanie jest bzdurne?????????
W prawdzie nie moje to bylo stwierdzenie , ale rozumiem ! jest bzdurne bo gdyby Cio dokładnie na nie odpowiedzec zajeło by to poł dnia , a Ty zas jestes w wieku gdzie powinienes znac odpowiedz na nie !
opd. Spij spokojnie !!!
czemu uwazasz ze moje pytanie jest bzdurne?????????
W prawdzie nie moje to bylo stwierdzenie , ale rozumiem ! jest bzdurne bo gdyby Cio dokładnie na nie odpowiedzec zajeło by to poł dnia , a Ty zas jestes w wieku gdzie powinienes znac odpowiedz na nie !
Ostatnio zmieniony 03 sty 2005, 12:18 przez karol, łącznie zmieniany 1 raz.
mariusz pisze:Stary zastanow sie o co pytasz?? Skoro dostała okresu to jako moze być w ciazy??
Czy wolgoe wiesz jak działa ciało kobiety??
Mariusz , ano istnieje niemniej tak mozliosc ! zalezne to jest od wielu czynników , raczej mało prawdopodobne choć nie bardzo , aczkolwiek mozliwe

To, że byłeś prawiczkiem nie zmienia faktu, że nic nie wiesz o ludzim ciele i zabezpieczeniach przed ewentualną ciążą. Rozpoczęcie współżycia wymaga trochę odpowiedzialności zwłaszcza w Twoim wieku.
No dobra, poniosło mnie trochę. Sorki.
Ja bym się nie przejmował na Twoim miejscu.
No dobra, poniosło mnie trochę. Sorki.
Ja bym się nie przejmował na Twoim miejscu.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

- Sir Charles
- Weteran
radekk pisze:co tak malo piszecie, ech, myslalem ze mi dacie do wiwatu:/
no to pierwszy raz sie chyba spotykam z zarzutem ze odpowiedzi na forum sa dla kogos niewyczerpujace

ale za co do wiwatu? na razie nic sie nie stalo a przed nastepnym razem przeczytaj chociazby to co Agnieszka na stronie pisze... obiecujesz?
TY mozesz pekac byleby gumka nie pekla... a poza tym jezeli gumka nie pekla to raczej nici z dzidziusia, przynajmniej nie slyszalem o plemnikach - marines, ktore sa zdolne do zniszczenia gumki i przedostania sie do pochwy... ale moze Twoje sa specjalne i maja zdolnosc teleportacji albo cos... 
"moim grzechem, ze nie wlaze w dupe innym...sam wiec widzisz ojcze, ze jestem winny..."
- Sir Charles
- Weteran
Haribo pisze:a poza tym jezeli gumka nie pekla to raczej nici z dzidziusia, przynajmniej nie slyszalem o plemnikach - marines, ktore sa zdolne do zniszczenia gumki i przedostania sie do pochwy... ale moze Twoje sa specjalne i maja zdolnosc teleportacji albo cos...
LOL Haribo
"nici z dzidziusia"... - ojej! co za niepowetowana strata
na to to chyba nikt ci nic nie poradzi, sam musisz sobie radzic z tym strachem. My mozemy Ci tylko napisac to co zostalo juz napisane... i chyba nic wiecej. Jesli tak bardzo sie boisz to moze zastosuj jedyna metode skuteczna na 100% a znana od dawien dawna - post/celibat 

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- Sir Charles
- Weteran
moze zastosuj jedyna metode skuteczna na 100% a znana od dawien dawna - post/celibat
Popieram!
Powinno się zdać egzamin teoretyczny przed pierwszym stosunkiem. :562:
Aby potem nie płodzić niepotrzebnych dzieci po pijaku. :wpale:
Kwit nazywałby się "Prawo Stukania" :613: :564:

KOCHAJ...i rób co chcesz!
- Sir Charles
- Weteran
Mysiorek pisze:moze zastosuj jedyna metode skuteczna na 100% a znana od dawien dawna - post/celibat
Popieram!
Powinno się zdać egzamin teoretyczny przed pierwszym stosunkiem. :562:
Aby potem nie płodzić niepotrzebnych dzieci po pijaku. :wpale:
Kwit nazywałby się "Prawo Stukania" :613: :564:
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”