gra wstepna
Moderator: modTeam
gra wstepna
Mam problemik nie mozemy "dogadac sie" z parterka... gdy sie spotykamy u mnie, jestesmy sami to nic... a gdy jestesmy w pokoju, a w domu sa jeszcze domownicy to czujemy przyplyw pozadania, ja ja pieszcze i tylko myslimy o tym zeby zrobic to....
Jak mam sprawic, zeby nastepnym razem...bedzie to w sylwester, bo to jest nasza rocznica, 1 rok... doszło miedzy nami do czegos bo chcemy wrescie przezyc ten pierwszy raz........
Pozdro
Jak mam sprawic, zeby nastepnym razem...bedzie to w sylwester, bo to jest nasza rocznica, 1 rok... doszło miedzy nami do czegos bo chcemy wrescie przezyc ten pierwszy raz........
Pozdro
- ksiezycowka
- Weteran
gdy sie spotykamy u mnie, jestesmy sami to nic... a gdy jestesmy w pokoju, a w domu sa jeszcze domownicy to czujemy przyplyw pozadania
Toż to przecież normalka, brak atmosfery intymności i bezpiczeństwa, że ktoś nakryje wszystko psuje. A dlaczego nie możecie zrobić tego gdy jesteście tylko sami, a czujecie przypływ pożadania kiedy są jeszcze domownicy?, czyżbyście potrzebowali do tego świadków? Tego nie rozumiem...
Kochać i być kochanym
bedzie nastruj bedzie i pozadanie i moze do czegos dojdzie ale radze nie nastwawiac sie na 100%Jak mam sprawic, zeby nastepnym razem...bedzie to w sylwester, bo to jest nasza rocznica, 1 rok... doszło miedzy nami do czegos bo chcemy wrescie przezyc ten pierwszy raz........

Jeśli wszystko zostanie rozegrane jak należy to reszta powinna przyjść spontanicznie. Myślę, że ponieważ to Wasza rocznica, data wyjątkowa ( do tego w sylwestra ) to w ramach tegoż wyjątku pożądanie powinno się pojawić
Poza tym, nie rozumiem jednego - kiedy jesteście sami to po prostu siedzicie i rozmawiacie? Nie usiłujesz delektować się tą chwilą spędzoną tylko we dwoje wraz z Twoją dziewczyną?
Myślę, że ponieważ to Wasza rocznica, data wyjątkowa ( do tego w sylwestra ) to w ramach tegoż wyjątku pożądanie powinno się pojawić.
Tylko musicie zadbać o to, żeby oprócz was byli jeszcze inni domownicy-sorry za uszczypliwość, ale sam stwierdziłeś, że tylko wtedy pojawia się pożadanie.
Kochać i być kochanym
nawet jesli to wasza rocznica ale jak nie bedzie atmosfery to nie bedzie tez i pozadania i nici z sexu
Cytrynko, napisaliśmy to samo, tylko ja atmosferą nazwałem obecność innych domowników (wg słów autora topicu), ale do tego samego się sprowadza.
Ale nadal nie rozumiem tego, że obecność innych domowników sprawia pożądanie. Może autor to wyjaśni czy to pożądanie tylko z jego strony, czy z obydwu
Kochać i być kochanym
Gdy sie nastawiamy na czas "spedzony samotnie"( wiemy ze u mnie nie bedzie nikogo w domu... dom jest "wolny" prze "jakies 5h" to tak jakby nam to nie wychodziło) ale gdy np. to dzieje sie spontanicznie to tak jakby nam wychodzilo, boje sie ze 31 grudnia bedzie dniem, kiedy bedziemy na to nastawieni i kicha......
Ehh planowanie rodziny rozumiem ...
Ale planowanie pierwszego razu ? :O :566:
Niech kazda chwila samotnie bedzie okazja do "pierwszego" niech do kazdej takiej chwili zostanie stworzony nastroj ... ale widziec ze bedzie to 31 o pewno 12 w nocy ;> to juz przegiecie
. Nutka niepownosci fajna sprawa ;l][/u]
Ale planowanie pierwszego razu ? :O :566:
Niech kazda chwila samotnie bedzie okazja do "pierwszego" niech do kazdej takiej chwili zostanie stworzony nastroj ... ale widziec ze bedzie to 31 o pewno 12 w nocy ;> to juz przegiecie
A jednak moze wszystko okaze sie light i dojdzie co do czego fajnie tak na rocznice prezenick wzajemny
Nie poddawaj zawsze mozęcie powiedzieć ze nie planowaliscie tylko zartowaliscie
Ja niestey tez miałem zamiary na tą noć ale nistety niezdyspozycyjnosć mej myszki pokrzyżowłą je:(
Ale jeszcze bedzie 1000 okazji
Pozdro
Ja niestey tez miałem zamiary na tą noć ale nistety niezdyspozycyjnosć mej myszki pokrzyżowłą je:(
Ale jeszcze bedzie 1000 okazji
Dziekuje bardzo
Kocham swoją Rusałke i ona mnie tez bardzo chce przezyc ten pierwszy raz.... Tylko na razie nie bedzie okazji zeby do tego doszło... bo nie bedziemy okazji zebysmy byli sami przez dluzszy czas.... To nas martwi bo oboje mamy potrzeby, a nie bedzie okazji:( ale jestem dobrej mysli.....Kochamy sie i To jest cudowne i wiem ze nie długo "połaczymy sie":)
Pozdro
Kocham swoją Rusałke i ona mnie tez bardzo chce przezyc ten pierwszy raz.... Tylko na razie nie bedzie okazji zeby do tego doszło... bo nie bedziemy okazji zebysmy byli sami przez dluzszy czas.... To nas martwi bo oboje mamy potrzeby, a nie bedzie okazji:( ale jestem dobrej mysli.....Kochamy sie i To jest cudowne i wiem ze nie długo "połaczymy sie":)
Pozdro
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”