czy kolor nasienia coś oznacza??
Moderator: modTeam
czy kolor nasienia coś oznacza??
Powiedzcie mi czy kolor spermy moze mówić nam o płodnosći?? Wszyscy wiedzą ze powinna być biała - a co jak jest przeżroczysto żółtawa/??
nieczego nie zazywam:( boję sie
moze to mieć coś współnego z wczesnym męczeniem ptaszka??:P
nie wiem jak u Was ale ja odkryłem to u siebie w wieku 8 lat
nie były to ruchy posówiste do góry tylko ruzanie na boki nie da sie tego okreslic:P ale sprawiało jakąś przyjemność i to dośc czesto no moze bardzo czesto robiłem
az kiedys moze gdzies w 10 -11 lat cos mi wypłyneło bardzo mało i sie wtedy wystarszyłem ze cho
wiec nie wiem czy to moze byc przyczyną pomozcie
moze to mieć coś współnego z wczesnym męczeniem ptaszka??:P
nie wiem jak u Was ale ja odkryłem to u siebie w wieku 8 lat

wiec nie wiem czy to moze byc przyczyną pomozcie
Co wy za bzdury piszecie?
To nie jest żadna choroba
a tym bardziej nie z powodu męczenia ptaka...
Jak chce mi się lać mocno a mimo to dochodzę po długim czasie to część moczu może się wymieszać, a po drugie jak masz żarówkę w kiblu to świeci na żółto i może tu jest problem

To nie jest żadna choroba
Jak chce mi się lać mocno a mimo to dochodzę po długim czasie to część moczu może się wymieszać, a po drugie jak masz żarówkę w kiblu to świeci na żółto i może tu jest problem
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Samael pisze:Podobno robi się żółtawa jak za długo przebywa w organizmie...
nie koniecznie w organizmie. Jak wlejesz do mydelniczki to po tygodniu bdzie żółta a po dwóch zielona

When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Charlie te jak je nazwales "gluty" maja rozny kolor ... i ow kolor wskazuje np kiedy jestesmy chorzy itp ...
Takze jeszcze raz mowie
:569: Do urologa :569:
Skierowanie u lekarza pierwszego kontaktu ... w naszym pokopanym kraju bez skierowania sie nieda ... chyba ze do prywatnego ... ale to kosztuje. Co do tego co mu powiedziec ... to u lekarza pierwszego kontaktu "dziendobry, poprosze o skierowanie do urologa. Moja sperma ma dziwnie zoltawy kolor" jjesli pani/pan doktor bedzie wiedziec cos na temat to ci powie o co chodzi ... jesli niebedzie to da skierowanie ... Urologowi nalezalo by chyba powiedziec ze sperma jest zoltawa ... i zastanawiasz sie czy to nie objaw jakiejs choroby i jakie sa przyczyny ... to chyba nic bolesnego opisac swoj problem... Uwiez mi lekarza spotykaja sie z takimi zeczami ... i raczej niebeda zaskoczeni ... albo rozbawieni ... taki ich zawod i tyle ...
Takze jeszcze raz mowie
:569: Do urologa :569:
Skierowanie u lekarza pierwszego kontaktu ... w naszym pokopanym kraju bez skierowania sie nieda ... chyba ze do prywatnego ... ale to kosztuje. Co do tego co mu powiedziec ... to u lekarza pierwszego kontaktu "dziendobry, poprosze o skierowanie do urologa. Moja sperma ma dziwnie zoltawy kolor" jjesli pani/pan doktor bedzie wiedziec cos na temat to ci powie o co chodzi ... jesli niebedzie to da skierowanie ... Urologowi nalezalo by chyba powiedziec ze sperma jest zoltawa ... i zastanawiasz sie czy to nie objaw jakiejs choroby i jakie sa przyczyny ... to chyba nic bolesnego opisac swoj problem... Uwiez mi lekarza spotykaja sie z takimi zeczami ... i raczej niebeda zaskoczeni ... albo rozbawieni ... taki ich zawod i tyle ...

- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran