Anichilator ma swój swiat po prostu , ma swoje jego i widzenie , też takowe miałem (nie w dosłownym sensie tu , mówie o tych dziewicach )
Ale miałem , cóz z tego jak zycie to wreyfikuje i jest tak jak ono chce zeby było tak jak Ty chcesz .....musiał byś trafic na kobiete tak bardzo podobną tobie ze to jest nie mozliwe wrecz , a skoro nie mozliwe wiec tak nie bedzie , nie bedzie wiec kobiety która wyjdzie za Ciebie za mąż i nie bedzie sie zastanawiać jak to by było z innym ! tak jest w 98%przypadkach , kazdy sie zastanawia , i oby nie doszło do tego ze bedzie sie kochać z Toba fizycznie , ale wyobrazac sobie ze robi to z np Bratem Pitem tego sie nigdy nie dowiesz , własnie dlatego ze tak wybierasz , a wiek ku temu nie słuzy , gdybys miał lat 30 i wtedy wybierał i miał takie zasady to znalazł bys byc moze i taką panne , wtedy to jest mozliwe , ale zeniać sie z 20 . 25 latka ....tu dalej wszystko sie moze zmienic , bowiem kobieta sexu tak naprawde pragnie po 30 -tce ! wiec co wtedy zrobisz

? jak wezmiesz sobie taką co to nie miała nikogo przed Tobą ? pewnie ze zyc bedziecie ! ale czy tak jak Ty albio Ona byscie chciały , ja też miałem inne wyobrazenie miłosci

teraz teżmma troche inne , miłosć miłosci nie jest równa , a miłosć i nienawisc to dwa rogi tej samej kozy !! Zawsze bedziesz porównywany

zawsze bo jak nie z kis byłym to z tym wyimaginowanym wymazonym kochankiem ! chyba ze wezmiesz sobie taka co to temperamencik bedzie miała cieniutki jak polsilwer ! :547:
I przy Twych zasadach radze takiej szukać
To nie przemadzalstwo , to dobra rada czlowieka któremu stukneło 40 lat . a ja tu jestem by słuzyc dobrą rada , i daje te rady raz dobitnie , innym razem pisze posty dajace , lub wywołujace przemyslenia , albo nawet wzbuzenia

bo o to chodzi , rzeczy proste maslane nie zostaja zapamietane , tak jak i moja postać jest taka ze pozostanie w was na długo !