Mam taki problem...Jak moge dluzej sie kochac ze swoja dziewczyna...Podczas gdy ona jest juz podniecona i kocham sie z nia bardzo mocno tak jak ona najlepiej to lubi...ja niedaje rady tak dlugo...bardzo mocno dziala namnie jej zachowanie, jeki krzyki...praktycznie po kilku minutach dochodze do wytrysku a ona jest troszke zawiedziona...Koncze jezykiem palcami az dostanie orgazmu...chcialbym jednak doprowadzic ja do orgazmu swoim czlonkiem...
Prosze o jakies rady i pomoc, nie chodzi mi o podniecenie jej bo ona jest bardzo podniecona i sprawy tupu gra wstepna i takie tam mnie nie interesuja wszystko jest w najlepszym porzadku...
jakie sa sposoby na przedluzanie stosunku, moze jakies cwiczenia..
PROSZE O RADY
Przedluzanie stosunku
Moderator: modTeam
Zacznij od drugiej strony na początek. Najpierw azcznij palcami i językiem a gdy będzie blisko zacznijcie się kochać. Nie wiem jakiego rodzaju zabezpieczeń używacie ale wypróbuj prezerwatywy ze środkiem przedłużający.
A tak w ogóle to tylko trening. Przerywaj jak będziesz dochodził, popieść ją w tym czasie i zaczynaj od nowa.
A tak w ogóle to tylko trening. Przerywaj jak będziesz dochodził, popieść ją w tym czasie i zaczynaj od nowa.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Nie da sie tego niestety opisać , bo kazda z Pan jest inna , ale próbować, próbować obserwowac
zapamietywac , rozmawiac , a bedzie dobrze ! nie ma ze już ! na to trzeba czasu , ale na pewno sie uda , nie ma to jak orgazm równoczesny ! ja pitole to jest jazda !! :564:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Sir Charles
- Weteran
a propos prezerwatyw wydluzajacych stosunek to mi sie przypomnial artykul w jakims "men's health" czy cos takiego, artykul o prezerwatywach. No i tam byly wszystkie rodzaje opisane po krotce do czego sluza no i wlasnie ze opozniajace wytrysk dzialaja na tej zasadzie ze sa od srodka wysmarowane jakims srodkiem znieczulajacym, po czym notka - "przy tych gumkach trzeba szczegolnie uwazac zeby ich nie zalozyc na lewa strone" 
przedluzajace stosunek - to sciema nieco
sa tam nasaczone jakims srodkiem znieczulajacym
jest tylko pewnien detal
faktycznie przedluzaja stosunek - bo ...znieczulaja oboje partenerów
prezerwatywa fabrycznie jest zwienieta - wiec ZAWSZE scianka zewnetrzna dotyka wewnetrznej :566:
zeby to dzialalo nasczony musial by byc tylko koncowek gumki
albo jakas tubka z pasta w komplecie
sa tam nasaczone jakims srodkiem znieczulajacym
jest tylko pewnien detal
faktycznie przedluzaja stosunek - bo ...znieczulaja oboje partenerów
prezerwatywa fabrycznie jest zwienieta - wiec ZAWSZE scianka zewnetrzna dotyka wewnetrznej :566:
zeby to dzialalo nasczony musial by byc tylko koncowek gumki
albo jakas tubka z pasta w komplecie
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Po zalozeniu wziasc szmatke (zalaczona w zestawie) i pozadnie wytrzec kondoma nalozonego na czlonka ;>. Jizus ... walic srodki znieczulajace w kondomach ... nawciagaj sie speeda to na pewno niedojdziesz ... bo ci pewno nawet niestanie
.
Jak mowil krzys fish i paru innych w innych tematach ... wszystko to kwestia "doswiadczeniea" czyli ciaglych treningow ... na filmie hmmm "Mrowki w Gaciach" czy cos takiego (niemiecki zryty film) sie "brandzlowali" walac na reke kupe kremu nawilzajacego co by tarcie zmiejszyc ? :O jesli marszysz freda uzywajac jakis srodkow "poslizgowych" przestan ;> w ten sposob po dluuuzszym czasie bedzie on mniej "delikutasny" ;> przez co dluzej sie bedziesz kochac ... w necie jest kupe arykolow za darmo i do kupienia o tym jak wydluzyc czas stosunku ... i sa w nich bzdetne sposoby masaze itp ... takze nawet nieszukaj ^^
. Po prostu duuuzo cwiczcie ;> i moze troszke oralnego swojej pani zafundujesz zanim w nia wejdziesz ... zeby juz byla rozpalona do granic ?
Jak mowil krzys fish i paru innych w innych tematach ... wszystko to kwestia "doswiadczeniea" czyli ciaglych treningow ... na filmie hmmm "Mrowki w Gaciach" czy cos takiego (niemiecki zryty film) sie "brandzlowali" walac na reke kupe kremu nawilzajacego co by tarcie zmiejszyc ? :O jesli marszysz freda uzywajac jakis srodkow "poslizgowych" przestan ;> w ten sposob po dluuuzszym czasie bedzie on mniej "delikutasny" ;> przez co dluzej sie bedziesz kochac ... w necie jest kupe arykolow za darmo i do kupienia o tym jak wydluzyc czas stosunku ... i sa w nich bzdetne sposoby masaze itp ... takze nawet nieszukaj ^^
Te przedluzajace stosunek np. Durex performa prawie w ogole nie działaja , sa drogie i mozna nabawic sie stresow. Bo nie wiem jak to sie dzieje ale ten srodek jakos przenika przez ta gumke albo ona jest z dwoch stron posmarowana. Srodek jest koloru bialego wiec wiadomo jakie sa mysli po wyciagnieciu czlonka z pochwy 
Po zalozeniu wziasc szmatke (zalaczona w zestawie) i pozadnie wytrzec kondoma nalozonego na czlonka ;>. Jizus ... walic srodki znieczulajace w kondomach ... nawciagaj sie speeda to na pewno niedojdziesz ... bo ci pewno nawet niestanie .
znam ludzi ktorzy daja rade ale jak sie dorwa do laski to jezus maria..... :564:
Hey Joe...
Student pisze:Te przedluzajace stosunek np. Durex performa prawie w ogole nie działaja , sa drogie i mozna nabawic sie stresow. Bo nie wiem jak to sie dzieje ale ten srodek jakos przenika przez ta gumke albo ona jest z dwoch stron posmarowana. Srodek jest koloru bialego wiec wiadomo jakie sa mysli po wyciagnieciu czlonka z pochwy
moze zamiast talku uszyli maki kartoflanki ?
neiktore kobiety przy orgazmie maja specyficzna biala wydzieline
tez z moja ex nie raz stresa mialem ale jak guma cala to znaczy ze ok
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
jakie sa sposoby na przedluzanie stosunku, moze jakies cwiczenia..
Ja jak zbyt szybko dochodzę, to oczywiście przed wytryskiem ściskam korzeń penisa. Dzięki temu krew zatrzymana zostaje w nim a mi umożliwia to dalsze igraszki. Podobie robię jak przy długim seksie mój mały zaczyna mięknąć. O dziwo to działa
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”