rimming- wasze wrazenia
Moderator: modTeam
Bardzo interesująca i ciekawa forma sprawiania sobie przyjemności ( oczywiście jeśli oboje tego chcą )
Pupcia jest fajowa i .................. ciasna
Pupcia jest fajowa i .................. ciasna
Ostatnio zmieniony 08 lip 2008, 11:22 przez Misiak22, łącznie zmieniany 1 raz.
www.fotom.ovh.org Naprawde świetne fotki
Stormy pisze:Przecież w nim znajduje się tyle bakterii...
własnei lizanie cipki, jest mniej bakterio coś tam niz całowanie
a rimming jest fajny , lubie sama to robić , ale facetów to raczej krępuje, wiec raczej biorę. Ale męska pupa jest cacy...
Ostatnio zmieniony 08 lut 2009, 12:41 przez raquija, łącznie zmieniany 2 razy.
Po zgooglowaniu stwierdzam że zdecydowanie wolę wylizać brzoskwinkę niż dobierać się językiem do snickersa. Ale z osobą której ufam nie miał bym nic przeciwko masażowi tamtej okolicy niespokojnym paluszkiem przy oralu (niezależnie od tego kto by był w danej chwili pasywny a kto na odwrót).
A co do higieny... nawet tuż po dokładnej kąpieli, przy pozycji 69 coś mi węchowo nie pasuje. Albo przewrażliwiony jestem albo przegapiłem w aptece czopki miętowe <hmmm>
A co do higieny... nawet tuż po dokładnej kąpieli, przy pozycji 69 coś mi węchowo nie pasuje. Albo przewrażliwiony jestem albo przegapiłem w aptece czopki miętowe <hmmm>
- Wstreciucha
- Weteran
- Zaglądający
powiem tak : każdy jest inny i lubi co innego ale czemu nie spróbować ? może Ci się spodoba a może przekonasz się iż to jednak nie dla Ciebie nigdy nie wiadomo
ja osobiście NARAZIE nie jestem za.. ale było tak samo co do zrobienia mojemu facetowi loda
ja osobiście NARAZIE nie jestem za.. ale było tak samo co do zrobienia mojemu facetowi loda
Koncert miał dziwnie nieskładne brzmienie:
wpierw grały zmysły, potem sumienie.
wpierw grały zmysły, potem sumienie.
Re: rimming- wasze wrazenia
Robię to codziennie przed snem swojej żonie naprawdę to lubi ale ja chyba bardziej Jej natomiast bym na to nigdy nie pozwolił.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”