dominacja czy uległosc
Moderator: modTeam
dominacja czy uległosc
Hmmm...to pytanie głownie do facetów... czy bardziej lubicie jesli to dziewczyna (kobieta) jest stroną dominującą w seksie czy uległą
? A i jeszcze jedno jak byście sie czuli gdybyscie chcieli zrobic jej minetke a ona tego nie chciała i powiedziała wprost ze "nie pozwala" Wiem że to troche głupio sformułowane pytanie... no ale cóż... 
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Stwierdzam ze to jest jak w życiu. Poddasz się zostaniesz zjedzony
Ja bardzo pragnę to zrobić. Czuł bym cię wtedy jak młody bóg. Ot co wiele facetów sie ze mną zgodzi :564: Prawdziwy facet ma to w zamyśle od urodzenia
POZDRO 4 ALL
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja bardzo pragnę to zrobić. Czuł bym cię wtedy jak młody bóg. Ot co wiele facetów sie ze mną zgodzi :564: Prawdziwy facet ma to w zamyśle od urodzenia
POZDRO 4 ALL
Ostatnio zmieniony 18 gru 2004, 20:23 przez Krzych(TenTyp), łącznie zmieniany 1 raz.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
A i jeszcze jedno jak byście sie czuli gdybyscie chcieli zrobic jej minetke a ona tego nie chciała i powiedziała wprost ze "nie pozwala" Wiem że to troche głupio sformułowane pytanie...
A powiedz nam co Cię skłania do postawienia znaku STOP?
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Fakt, gorzej. Ale jakoś się udało przekonać. Szło to powoli, jakoś jednak poszło. Dasz radę, ale jeśli nie chcesz tego jeszcze robić, to tego nie rób i tyle. A jak facet nie umie tego uszanować, to Jego problem. Widać nie jest Ciebie wart... To ma sprawiać przyjemność obojgu, a nie Ty będziesz się męczyć i poświęcać.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Leszczynka pisze:Fakt, gorzej. Ale jakoś się udało przekonać. Szło to powoli, jakoś jednak poszło. Dasz radę, ale jeśli nie chcesz tego jeszcze robić, to tego nie rób i tyle. A jak facet nie umie tego uszanować, to Jego problem. Widać nie jest Ciebie wart... To ma sprawiać przyjemność obojgu, a nie Ty będziesz się męczyć i poświęcać.
W tym miejscu trzeba się także zastanowić, czy ta zasada nie działa aby w drugą stronę. To znaczy jeśli on chce, a ona nie chce aby ją popieścił oralnie, to... No i teraz się trzeba nad tym głębiej zastanowić. Albo w sumie nie zastanawiać się wcale tylko iść na żywioł. Będzie dobrze!
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Majeczka... wiem, że początki są trudne, ale kiedyś zrobisz tak:
pomyślisz co Ci sprawia przyjemność i będziesz to robiła!
pomyślisz co Ci jeszcze może sprawić przyjemność i spróbujesz tego!
...jeśli masz tego SWOJEGO faceta, mądrego faceta, to może otworzyć przed Tobą wiele "drzwi".
pomyślisz co Ci sprawia przyjemność i będziesz to robiła!
pomyślisz co Ci jeszcze może sprawić przyjemność i spróbujesz tego!
...jeśli masz tego SWOJEGO faceta, mądrego faceta, to może otworzyć przed Tobą wiele "drzwi".
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Wiecie co ja też tak mam ze swoją panią [to kwestja wieku i doświadczenia] ....
Na razie to powiedziała :
-Oral nie to nie dla mnie
Puźniej [Jakieś 2 tygodnie pużniej]
-Co uważasz za bardziej zboczone przytroczenie do łużka kajdankami czy minetę.
Oczywiście ze powiedziałem ze przytroczenie do łużka bo minetkę to bym jej na miejscu szczelił
Zobaczymy jak to dalej będzie..... Ale zapowiada się dobrze....OTWIERAM następne WROTA.... Kroczek po kroczku na sokojnie.... :564: Bo jestem jej wart a ona mnie.....
POZDRO 4 ALL
Na razie to powiedziała :
-Oral nie to nie dla mnie
Puźniej [Jakieś 2 tygodnie pużniej]
-Co uważasz za bardziej zboczone przytroczenie do łużka kajdankami czy minetę.
Oczywiście ze powiedziałem ze przytroczenie do łużka bo minetkę to bym jej na miejscu szczelił
Zobaczymy jak to dalej będzie..... Ale zapowiada się dobrze....OTWIERAM następne WROTA.... Kroczek po kroczku na sokojnie.... :564: Bo jestem jej wart a ona mnie.....
POZDRO 4 ALL
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
No tak nie pozwolić mu sietam całowac , do tego jeszcze buzi też nie , pieszczenie piersi też nie ! dotykanie też nie ! , to w koncu co z TAKĄ DZIEWCZYNA ROBIC
?? Sama penetracja to kicha ! musi być preludium , a ono zaczyna sie od dotyku ,przechodzi w pocałunki (przeciez one Ci sie podobają !? czyż nie
) Za to to co On chce Ci zrobic a Ty sie wzbraniasz doprowadzi Cie do prawdziwej przyjemnosci , i nie martw sie jak na poczatku bedzie zle TWÓJ wstyd i ażenowanie bedzie przeszkadzać , ale z czasem z kazda minutą bedzie coraz lepiej aż>>>>>>>!!!! chyba ze nalezysz do kobiet które faktycznie tego typu pieszczot nie lubia ! ale nie sadze :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Może to głupie i staroświeckie, ale gdy dwoje dojrzałych ludzi łączy prawdziwe uczucie (i uczą się seksu nawzajem), to nie ma praktycznie barier między nimi, liczy się tylko to co sprawia przyjemność drugiej osobie. I jest to zródłem satysfakcji i przyjemności graniczącej z ekstazą dla osoby, która to robi partnerowi.
Kobiety podczas robienia lodzika potrafią naprawdę mocno się podniecić
Majeczka, masz dopiero 17 lat, dużo nauki przed Wami! Spieszcie się powoli.
:564:
Majeczka, masz dopiero 17 lat, dużo nauki przed Wami! Spieszcie się powoli.
:564:
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Jeżeli chodzi o to że facet pragnie szczęścia kobiety którą kocha i chciałby wyrazić to w ten a nie inny sposób powinno sie to uszanować lecz podchodzić z dystansem . Tzn. Jeżeli nie jestes jeszcze gotowa na taki rodzaj pieszczot to nie zmuszaj się bo poco.Ale dla faceta zbliżyc tważ do najbardziej nie ośągalnego punktu na świecie to naprawdę zaszczyt
Poniewaz wasz kwiatuszek ze pozwolę sobie tak ją nazwać jest bardzo intymną częścią ciała każdej z was. My faceci się tak aż nie szanujemy. Dlatego tak bardzo nam na tym zależy i jest powodem takiej przyjemności .......
Chciał bym tak to tłumaczyć mojej Pani ale sami wiecie :562:
POZDRO 4 ALL
Poniewaz wasz kwiatuszek ze pozwolę sobie tak ją nazwać jest bardzo intymną częścią ciała każdej z was. My faceci się tak aż nie szanujemy. Dlatego tak bardzo nam na tym zależy i jest powodem takiej przyjemności .......
Chciał bym tak to tłumaczyć mojej Pani ale sami wiecie :562:
POZDRO 4 ALL
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Może to głupie i staroświeckie, ale gdy dwoje dojrzałych ludzi łączy prawdziwe uczucie (i uczą się seksu nawzajem), to nie ma praktycznie barier między nimi, liczy się tylko to co sprawia przyjemność drugiej osobie
dokladnie
potwierdzam
I would go to heaven cause of the climat, but I will go to hell cause of the company.
dokladnie tak jest a w wieku 17 lat tez mialam pewne opory przed robieniem "loda" wszystko przychodzi z wiekiem i nic na silePoniewaz wasz kwiatuszek ze pozwolę sobie tak ją nazwać jest bardzo intymną częścią ciała każdej z was. My faceci się tak aż nie szanujemy. Dlatego tak bardzo nam na tym zależy i jest powodem takiej przyjemności .......

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”