Problem ze wzwodem
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Czemu czasem tak jest że jak chcę sie kochać z moją dziewczyną to penis odmawia poszłuszeństwa że tak powiem i to już dwa razy tak

Eeee ... przywal mu w leb i niech slucha pana ? ;>
Moze twoja pani niepodenieca cie tak jak powinna ? moze czas znalesc inna ?.
A moze odmawia jak sie nachlejesz ? ;> za duzo wodki robi swoje ;>.
Albo po prostu kawal z ciebie ozieblego drania
Idz do urologa ;P jak nic nieporadzi to popros zeby go ucial ;> brak ptaka brak problemu ze jest nieposluszny ^^
Moze twoja pani niepodenieca cie tak jak powinna ? moze czas znalesc inna ?.
A moze odmawia jak sie nachlejesz ? ;> za duzo wodki robi swoje ;>.
Albo po prostu kawal z ciebie ozieblego drania

Idz do urologa ;P jak nic nieporadzi to popros zeby go ucial ;> brak ptaka brak problemu ze jest nieposluszny ^^
-
- Zaglądający
Hmm! spokojnie takie rzeczy sie zdarzaja a przyczyn moze byc wiele , mi.in. stres. Ja pamietam jak na poczatku z moim jeszcze nie mezem tylko chlopakiem chcielismy sie kochac a on po prostu nie mogl!!! i to bylo ...oj dobre kilka razy! tlumaczylam i on tez to sobie tak ze sie po prostu spinal przy mnie bo mu chyba zalezalo zeby nic nie schrzanic......a w jednorazowym seksie sprawa wyglada inaczej!
Ale wracajac do tematu...nie denerwuj sie , nie mysl o tym tylko postaraj sie wyluzowac a bedzie ok!
Ale wracajac do tematu...nie denerwuj sie , nie mysl o tym tylko postaraj sie wyluzowac a bedzie ok!
No to na pewno ma wplyw ;] wystarczy sie zastanowic dzieki czemu on staje ;> tzn dzieki czemu robi sie duzy silny i twardy
Wszyscy chyba wiedza ze ciala jamiste napelniaja sie krwia ;] i kolega wtedy wstaje ;]. A jesli palimy ... brak nam ruchu ... mamy nieciekawa diete ... to coz ... niedziwmy sie ze fumflowi sie za bardzo stac niechce ^^
.
PS. Jesli ktos twierdzi ze mu brak ruchy niech lapi partnerke i zrobi sobie seks maraton ^^

PS. Jesli ktos twierdzi ze mu brak ruchy niech lapi partnerke i zrobi sobie seks maraton ^^
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”