Seks + palec w...
Moderator: modTeam
Seks + palec w...
Dawno mnie tu nie było i pewnie mnie nikt nie kojarzy jak wiele wniosłem na forum. Przejdę zatem od razu do rzeczy, gdyż nurtuje mnie ta sprawa.
Temat dość specyficzny, dotyczy oczywiście zachowania w czasie seksu. Mianowicie od niedawna jestem z nową dziewczyną, miała ze mną pierwszy raz, współżyjemy jest naprawdę ok, dodam że jest młodsza i "oddana" - sama tak powiedziała, także mam nadzieję że Panie będą bardzie rozumiały o co chodzi.
Przechodząc do meritum, będąc z wcześniejszą partnerką zdarzało mi się w czasie seksu, od tyłu, wkładać jej palec w pupe ( z reguły kciuk ), sprawiało mi to jakąś przyjemność chociaż miałem wrażenie, że moja była miała z tego jeszcze większy fun. Obecnie będąc ze swoją nową kobietą, spróbowałem tego samego, nie ukrywam że było to spontaniczne, mówiąc kolokwialnie jarało ją to bardzo mocno. Byłem zdziwiony, że mam kolejną kobietę, która lubi mieć palca w pupie w czasie stosunku. Zastanawia mnie zatem, czy to jest reguła, że Kobiety lubią mieć seks z paluszkiem w pupie, czy takie moje szczęście, że trafiam na takie przpadki.
Proszę o opinie i doświadczenia w tym temacie.
Temat dość specyficzny, dotyczy oczywiście zachowania w czasie seksu. Mianowicie od niedawna jestem z nową dziewczyną, miała ze mną pierwszy raz, współżyjemy jest naprawdę ok, dodam że jest młodsza i "oddana" - sama tak powiedziała, także mam nadzieję że Panie będą bardzie rozumiały o co chodzi.
Przechodząc do meritum, będąc z wcześniejszą partnerką zdarzało mi się w czasie seksu, od tyłu, wkładać jej palec w pupe ( z reguły kciuk ), sprawiało mi to jakąś przyjemność chociaż miałem wrażenie, że moja była miała z tego jeszcze większy fun. Obecnie będąc ze swoją nową kobietą, spróbowałem tego samego, nie ukrywam że było to spontaniczne, mówiąc kolokwialnie jarało ją to bardzo mocno. Byłem zdziwiony, że mam kolejną kobietę, która lubi mieć palca w pupie w czasie stosunku. Zastanawia mnie zatem, czy to jest reguła, że Kobiety lubią mieć seks z paluszkiem w pupie, czy takie moje szczęście, że trafiam na takie przpadki.
Proszę o opinie i doświadczenia w tym temacie.
Pink Floyd - High Hopes
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
ja lubię. czego tu nie lubić, nie wiem. moim zdaniem dziewczyny, które nie lubią, albo nigdy nie próbowały, albo nie sprawia im to przyjemności ze względu na skojarzenia i uprzedzenia, albo facet robi to źle... to jest fantastyczna dodatkowa stymulacja i ja muszę przyznać, bardzo szybko odlatuję wtedy.
a co niby z nimi ma byc nie tak ? kobiety są rozne , jedne na anal sie daja namówic i nawet mega przyjemnosc maja , inne orgazmy mają sporadycznie , inne mają nawet musltiorgazmy , jeszcze inne orgazmy z ejakulacja połaczone itd. A ty ! miałes orgazm kiedy to partnerka stymuluje ci dodatkowo gruczoł prostaty ?
spróbuj , zobaczysz co sie bedzie z toba działo
wiec co cie dziwi w przypadku kobiet - wiele do odkrycia jeszcze masz jak domniemac mi wolno .
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

wiec co cie dziwi w przypadku kobiet - wiele do odkrycia jeszcze masz jak domniemac mi wolno .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Trafiłeś w sedno, Nepalczyk. Niecałe dwa lata temu, w słynnym eksperymencie uczonych z Luizjany w stanie Seattle na Hawajach wyszło różowo na żółtym, że kobiety nie odczuwające przyjemności z uwagi na małe członki i niskie umiejętności swoich partnerów, za najlepszą rekompensatę uważają palec w tyłku, który dla ich podświadomości jest niczym innym niż dodatkowy penis by Brad Pitt.
Twoja kobieta to szczęściara, że ma faceta zupełnie naturalnie rekompensującego jej swoje słabości najlepszą z możliwych metod, której odkrycie zajęło naukowcom setki lat.
P.S. Podobno kciuk Obamy brał udział w eksperymencie.
Twoja kobieta to szczęściara, że ma faceta zupełnie naturalnie rekompensującego jej swoje słabości najlepszą z możliwych metod, której odkrycie zajęło naukowcom setki lat.
P.S. Podobno kciuk Obamy brał udział w eksperymencie.
shaman, również trafiłeś w sedno. Brytyjscy naukowcy udowodnili, że we wszelkich męskich dyskusjach, zawodnik poruszający temat małego członka - nie ważne w jakim kontekście - jest właśnie posiadaczem bardzo małego członka
. W sumie dziwna złośliwość z mojej strony, ale prawdę trzeba ujawniać.
. Dzieję się to tak, ponieważ posiadacz małego członka chce w pierwszej kolejności wyelimonować swoją podstawową niedoskonałość i mieć pewność, że ten temat więcej go nie dotknie w rozmowie i nie tylko
.
Pink Floyd - High Hopes
mi sie wydaje,ze tak naprawde kazda kobieta lubi swintuszyc jak tylko sie da,ale nie kazda ma odwage odslonic swoje pragnienia przed partnerem.ja dopiero trzy lata po slubie pokazalam mezowi ze mam mnostwo fantazji,ktorych predzej sie wstydzilam.a jak sie okazuje wiekszosc kobiet pragnie byc (nie koniecznie)nawet "zgwalconych"przez swojego mezulka-badz lepiej to ujme-wzietych sila-czasem jest fajnie poczuc kto rzadzi:d
nie mniej jednak,nie na wszystkie moje pomysly maz sie godzi,ale z czasem i on ulegnie:D wiem to,a paluszek w tylku,sam miod-i nie jest to odwracanie uwagi kobiety od tego ze ma sie malego i ze byc moze jej nie zadowolisz-tego jeszcze nie spotkalam!!
nie mniej jednak,nie na wszystkie moje pomysly maz sie godzi,ale z czasem i on ulegnie:D wiem to,a paluszek w tylku,sam miod-i nie jest to odwracanie uwagi kobiety od tego ze ma sie malego i ze byc moze jej nie zadowolisz-tego jeszcze nie spotkalam!!
myszka:D
Hmmm... Ja wam powiem, że to, co kobieta lubi/polubi zależy tez od partnera. Oczywiście mówię tu o tych mniej doświadczonych kobietkach
Ja kiedyś jak tylko facet kręcił się koło drugiej dziurki, to się odsuwałam. A teraz...sama czasem w czasie stosunku wkładam sobie tam paluszek
Dobry partner, delikatny i cierpliwy to podstawa. Nepalczyk- widzę, że tu dobre początki są i Twoja kobieta przeżyje pewnie przyjemny anal za jakiś czas. Ja nie miałam tego szczęścia. Mój pierwszy partner chciał wszystko od razu i...zrobił mi krzywdę. Miałam 3 lata przerwy zanim zgodziłam się na kolejną próbę (z kims innym) i zaowocowała ona niesamowitym orgazmem. Ale tak jak mówię- inny partner- inny seks. Kiedyś uciekałam, a teraz sama chcę

Dobry partner, delikatny i cierpliwy to podstawa. Nepalczyk- widzę, że tu dobre początki są i Twoja kobieta przeżyje pewnie przyjemny anal za jakiś czas. Ja nie miałam tego szczęścia. Mój pierwszy partner chciał wszystko od razu i...zrobił mi krzywdę. Miałam 3 lata przerwy zanim zgodziłam się na kolejną próbę (z kims innym) i zaowocowała ona niesamowitym orgazmem. Ale tak jak mówię- inny partner- inny seks. Kiedyś uciekałam, a teraz sama chcę
Jak toż pisałam w innym poście.
Sam anal mnie nie bardzo, ale coś w odbycie podczas zwykłej penetracji - ok.
Ostatnio użyliśmy plug'a w czasie seksu (do tej pory była to moja prywatna zabawka) i był szał. Myślę, że nas eksmituja
Fizyczne doznanie a'a podwójna penetracja. Stymulacja odbytu, większa stymulacja pochwy, bo ciaśniej, Odczywalne również dla faceta.
Psychologiczne zaspokojenie fantazji trójkata z dwoma facetami (tak, posiadam, chociaż nie chcę spełniać).
Zdarzało mi się czasem też połechatć odbyt faceta. Generalnie bardzo ku temu nie jest, chociaż raz zupełnie spontanicznie tak się zabawiliśmy i było fajnie.
Sam anal mnie nie bardzo, ale coś w odbycie podczas zwykłej penetracji - ok.
Ostatnio użyliśmy plug'a w czasie seksu (do tej pory była to moja prywatna zabawka) i był szał. Myślę, że nas eksmituja
Fizyczne doznanie a'a podwójna penetracja. Stymulacja odbytu, większa stymulacja pochwy, bo ciaśniej, Odczywalne również dla faceta.
Psychologiczne zaspokojenie fantazji trójkata z dwoma facetami (tak, posiadam, chociaż nie chcę spełniać).
Zdarzało mi się czasem też połechatć odbyt faceta. Generalnie bardzo ku temu nie jest, chociaż raz zupełnie spontanicznie tak się zabawiliśmy i było fajnie.
Z nas 2 to Ty nie widzialas pluga na zywo i mowisz o tym jak Ci sie wydaje ze jest duzy. Na samym koncu jest dosc szeroki, na pewno o wiele szerszy od kazdego penisa. Musi zreszta taki byc zeby jako tako sie trzymal. No ale to tez pewnie zalezy od konkretnego modelu.
Mialem racje - sa rozne grubosci. Np srednica w najgrubszym miejscu 5,5 cm a 4cm to roznica.
Mialem racje - sa rozne grubosci. Np srednica w najgrubszym miejscu 5,5 cm a 4cm to roznica.
Ostatnio zmieniony 06 gru 2011, 14:20 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
Maverick pisze:Tylko zebys sie nie zdziwila co do rozmiaru tegoz. Moze sie okazac grubszy od wibratora, ktory to skolei jest o wiele grubszy od przecietnego penisa...
No można i gumowe pięści kupić, jasne
Ja mam mały rozmiar, w najgrubszym miejscu może i jest jak penis, ale to minimalny odcinek, i jest dużo krótszy. Nawet miał napis na opakowaniu "plug & play"

No i plug'a się generalnie nie rusza - po prostu wsadza i jest. W pewien sposób jest to wygodniejsze niż penis gruby na całej długości i ruszajacy się w te i wewte.
Andrew pisze:marysia pisze:http://www.skarbyafrodyty.pl/pl/p/Korek-analny-Butt-Plug-z-pompka-i-wibratorem/726
cos takiego
mniam jaki ładnychyba go zakupie
ale wy to swintuchy jestescie Alu !![]()
ale ze Ty .....?
Haha, no co że ja
Miałam taka zabawkę już jakiś czas, nie korzystałam często, ale czasem można. Ostatnio dopuściłam do wgladu faceta (zawsze chciał się zapoznać z moimi zabawkami, ale dopuszczam go powolutku;).
Nie zrozumcie mnie źle, nie mam szafy pejczów
Zwykłe dildo, ten plug i jeszcze taka fajna zabawka, wibratorek na długim kabelku, zakłada się na palec, a w drugiej ręce jest kontroler szybkości. Świetne. Tylko się spsuło, bo zachciało mi się w wannie bawić
Ostatnio zmieniony 06 gru 2011, 14:53 przez Alamakota, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaglądający