Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.
Mam problem, jak dziewczyna robi mi "loda" to mój wacuś :wink: po minucie wietczeje. Niewiem co się z nim dzieje, nie potrafie temu zaradzić, napinam mięśnie ale to nie pomaga.Czym to może byc spowodowane :
Czy to możliew że po prostu nie jest przyzwyczajony do tego rodzaju pieszczot (bo dopiero przekonałem się niedawno o sile tych doznań) : :!: Jak temu zaradzić :
Nie potrafię Ci odpowiedzieć na pewno, ale kiedyś tak rozpaliłam mojego faceta że aż drżał, po czym... opadł Mu. Zdarzyło się to tylko raz i nie wiem czemu, chłopak twierdzi że był wtedy napalony jak nigdy wcześniej w swoim życiu. Są niektóre sposoby pieszczenia które mają na celu opóźnienia wytrysku, może Twoja dziewczyna Cię w takie miejsce penisa niechcący "ściska" i to dlatego....?
Podobno czasem niedoswiadczona dziewczyna moze zrobic nieswiadomie nawet krzywde mezczyznie podczas seksu oralnego!
Moze chodzic tu np o roznego rodzaju nieswiadome obtarcia czlonka z kyorych nie zdaje sobie sprawy a mezczyzna w tym momencie traci ochote na "loda"
Jak bylo z innymi dziewczynami? A moze po prostu na Ciebie ta forma seksu dziala mniej pobudzajaco niz np stosunek klasyczny? :
To nie oto chodzi że mi robi krzywde, doznania są cudowne, robi to bardzo delikatnie. Na początku nawet poprosiłem ją aby był troche go zwilżyła bo rzeczywiście coś było nie tak ale później wszystko pot tym względem jest OK :!:
Co do innych dziewczyn to z tym nie wiem bo ona jest pod tym względem pierwsza (miałem zasady i uważałem że ta forma uwłaszcza dziweczynom, ale jak ona zapytała sie o pozwolenie to nie potrafiłem jej odmówić i ...)
Co do porównań ze stosunkiem klasycznym to wydaje mi się że obydwie formy jednakowo działaja pobudzająco, a nawet z przewaga miłości oralnej (te delikatne ciepłe usta i języczek tam śmigający.... :mrgreen: )
A mi sie wydaje ze problem raczej gdzies tkwi w jego podswiadomosci , moze to dla niego jest wstydliwe ? przyczyn moze byc wiele , ale ja bym sie tam nie przejmował , trening czyni mistrza , z biegiem czasu przyzwyczai sie do tego rodzaju pieszczot i bedzie dobrze !!!!!!!!! głowea do góry