Planujemy właśnie nasz pierwszy wspolny raz, wszystko na spokojnie
Mocno sie kochamy, bardzo rzadko miewamy kłótnie, dbamy o siebie, po prostu bajkowo
Niestety gorzej jest w "sypialni"
1) Podczas gdy bawimy sie w łóżku, moja dziewczyna staje się lekką egoistką, podczas gdy moje ręce, usta i całe ciało zajmuje się tylko nią, dotykam, pieszczę, łaskoczę, daje z siebie wszystko, byle by tylko jej było przyjemnie (mi tez sprawia to przyjemnosc, ale największą radosc sprawia mi jak ona jest zadowolona z tego co robie), robie dokladnie tak jak lubi, po prostu cały sie jej oddaje,
natomiast jej ręce cały czas bezwładnie leżą albo ona dotyka sama siebie, całkiem zapomina o mnie
Zawsze myslalem, ze dobre relacje w łóżku są wtedy, kiedy każda strona dba o stronę drugą, czyli ja o partnerke, a ona o mnie, wtedy wszyscy są zadowoleni
Jak delikatnie jej dać do zrozumienia, żeby chociaz sprobowala sie troszke mną zająć, że ja też mam uczucia i tez lubie być dotykany i pieszczony? (nie mowie tu tylko o miejscach intymnych)
2) Podczas naszych zabaw, ona zawsze konczy całkiem nago, zdejmuje z niej wszystkie ciuchy, ją to podnieca, natomiast ja zostaje w pełnym wyposażeniu. Moja kobieta nigdy nic ze mnie nie ściągnęła. Może to zabrzmi lekko nie-męsko, ale facet tez potrzebuje czułości i poczucia, że jest ładny i że podoba sie swojej dziewczynie, a samemu głupio mi sie rozebrac. Nie powiem jej tego wprost bo to jest gwarantowana awantura, a ich nie chce. Dziewczyna utwierdza mnie w przekonaniu ze jej sie bardzo podobam, dlaczego wiec podnieca sie klatą johnego deppa na filmie, a jak ma mnie całego w łóżku to nawet koszulki mi nie ściągnie? Od razu uprzedzam, ze nie jestem źle-zbudowany, wysportowany, regularnie cwicze. Większosc kobiet (byc moze tylko tak pozornie udają), zapiera sie ze nie chce ogladac calego nagiego meskiego ciala, bo to je zwyczajnie obrzydza, no ale moja dziewczyna zna całe moje ciało i mam nadzieje, że bawi sie ze mną tylko po to, zeby bylo mi dobrze, ale mam nadzieje, ze jej tez to sprawia przyjemnosc...
Prosze o porady, z góry dziękuje! =)