PaniPrzeciętna pisze:wiele razy o tym myślałam..... i dalej nie twierdze, że bredzę, taki jest mój pogląd na sprawę seksu... Ty pewnie w łóżku dbasz tylko o siebie...
Dzin prawde Ci powie
A jak Ty dbasz o partnera ? chciałbnym na ten temat podyskutowac , ale sie nie da ! z wiadomych przyczyn . Tak ja jestem egoistą przede wszystkim - dbam o to co chce dostać , tylko , ze to co ja musze dostać skutkuje tym , ze partnerka ma wszystko co mozna chciec - rozumiesz ?
Znałem juz takie co podobnie mówiły , co oczywiscie nie swiadczy , ze Tys taka sama , bys czasem tego tak nie odebrała ....
Ich dbanie o potrzeby partnera konczyło sie na zrobieniu mu loda , potem to juz tylko lezały i oddawały sie rozkoszy - a kysz z takimi , a kysz
Tancerz sam jaki by swietny nie był sam nie zatanczy , jezeli partnerka noga w temacie , to co im wyjdzie bedzie namiastką tanca jedynie. Ale nieznajacy sie na rzeczy ... takiemu to sie i taki taniec moze podobać
zatem ... nich kazdy dba o siebie wykozystujac do tego partnera - i bedzie swietnie ! Byle by potrzeby zblizone