Chcę go dotknać
Moderator: modTeam
Chcę go dotknać
Taka mała sprawa chciałabym dotknąć mojego chłopaka w krocze na spodniach po prostu rękę położyć wiem ze mogę wszystko ale nie potrafię. on mnie dotyka i tak dalej bo mu pozwalam ale ja jego tam nie. (on mnie tylko po piersiach)on potrafi położyć rękę na moim ale ja nie. ja jestem taka nieśmiała i nie potrafię a wiem ze by mu to nie przeszkadzało.
co mam czekać jeszcze i za jakiś czas dam rade?
czy mu powiedzieć żeby to zrobił za mnie ze mnie za rękę złapie no i to zrobi...?
albo inne propozycje.
mała spawa ale dla mnie ważna
co mam czekać jeszcze i za jakiś czas dam rade?
czy mu powiedzieć żeby to zrobił za mnie ze mnie za rękę złapie no i to zrobi...?
albo inne propozycje.
mała spawa ale dla mnie ważna
Ostatnio zmieniony 05 lut 2011, 15:32 przez Kotek1212, łącznie zmieniany 1 raz.
Kotek1212 pisze:czy mu powiedzieć żeby to zrobił za mnie ze mnie za rękę złapie no i to zrobi...?
Mistrzowsko to brzmi.
Obróć wszystko w żart i po prostu to zrób - takie proste rozwiązanie, nie krępuj się zbytnio bo to normalne w związku
W roku pańskim 1314
patrioci ze Szkocji, zagłodzeni i w mniejszości, zaatakowali pola Bannockburn,
Walczyli jak waleczni poeci,
Walczyli jak Szkoci
i wywalczyli sobie wolność.
Walczyli jak Szkoci
I to jest podstawowy błąd oraz kryterium oceny dojrzałości. Dotyk nie winien pochodzić z pozwolenia a z namiętności.Kotek1212 pisze:on mnie dotyka i tak dalej bo mu pozwalam
To żadne "zboczenie" jak to określasz w innej swojej wypowiedzi.
Cieszcie się swoją młodością, nieśmiałością, kiedyś będziecie się z tego śmiać pewnie. Póki co najważniejsze to nie popaść w skrajność, do której jednak wydaje się Wam blisko - w takim przypadku przyszłość nie będzie zbyt wesoła.
Kotek1212 pisze:co mam czekać jeszcze i za jakiś czas dam rade?
Dasz radę, samo przyjdzie. A skoro tak się intensywnie nad tym zastanawiasz, to się stanie lada chwila - wyłącz tylko na chwilę myślenie i jakoś pójdzie

I jeszcze jedno. To nie tak, że jemu by to nie przeszkadzało. Jemu się to spodoba, dotyk zawsze jest przyjemny.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2011, 15:39 przez Nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
- smierdzigeba
- Bywalec
smierdzigeba pisze:gdzie z łapami,on na pewno niechce tam twoich rąk tylko twojej głowy oczywiście pomiedzy nogami
ja współczuje twojej partnerce/żonie takiego osła w domu

W roku pańskim 1314
Walczyli jak Szkoci
Walczyli jak Szkoci
Andrew pisze:Kotek1212 napisał/a:
Cytat:
gdzie z łapami,on na pewno niechce tam twoich rąk tylko twojej głowy oczywiście pomiedzy nogami
głupszej odpowiedzi to nie słyszałam w życiu...
No - ale wiele w niej racji jednak
dalej podtrzymuje swoją oferte kupna tego Pana
moze ty taki jesteś ale on nie nawet jak by tak myslał to by mi nie kazał tego robić i wog on ma 15 a ja 16 lat wiec uwazaj co piszesz i mysl gosciu
- smierdzigeba
- Bywalec
- Bywalec
ale problem pty.jak dotknąć faceta w krocze odp.DOTKNIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale problem pty.jak dotknąć faceta w krocze odp.DOTKNIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 05 lut 2011, 23:35 przez smierdzigeba, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Bywalec
Nigdy nie mialem problemów by dotknac dziewczynę, kobietę - rozebrac sie przy niej - juz cos innego . Pojawial sie wstyd , ale i tak sie rozbierałem . Wiec wybacz Junaku.
Kobiety jak i faceci pragną byc dotykani przez wybranych osobników ...i mysle , ze wiecej pisac nie muszę .
Kobiety jak i faceci pragną byc dotykani przez wybranych osobników ...i mysle , ze wiecej pisac nie muszę .
Ostatnio zmieniony 07 lut 2011, 14:46 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”