Mam parę pytań i jak byście mogli to numerujcie odpowiedzi do odpowiedniego pytania.
1. Jakimi rzeczami można wywołać erekcje u 15-letniego chłopaka?
2. Co by mogło z powodować erekcje? (ogólnie)
Chodzi żebym przypadkowo sie to nie stało...
Dotykam go ale nie po kroczu ale rękę np. połozyć mogę,
tak ogólnie plecy, brzuch albo coś, on mnie też
a co do miejsc intymnych to tylko po piersiach..
3. Czy te rzeczy mogłyby spowodować erekcje?
Pare pytań o erekcji
Moderator: modTeam
- smierdzigeba
- Bywalec
1.piersiami(Dekolt),MINI,odkryty brzuszek.
2.pokazanie dekoltu nachylenie się w mini żeby pokazać majtki.
3.Rzadko.
moje pytanie to czy wy 15 letnie dzieciaki chcecie sie już w to bawić?
2.pokazanie dekoltu nachylenie się w mini żeby pokazać majtki.
3.Rzadko.
moje pytanie to czy wy 15 letnie dzieciaki chcecie sie już w to bawić?
Ostatnio zmieniony 02 sty 2011, 13:33 przez smierdzigeba, łącznie zmieniany 1 raz.
- smierdzigeba
- Bywalec
- Weteran
- Zaglądający
Przyłączę się do tego wątku ponieważ też mam kilka pytań ogólnie na temat erekcji i orgazmu u mężczyzny
Jestem mało doświadczona w sprawach seksu, ale od niedawna zabawiam się ze swoim chłopakiem. On jest już mocno doświadczony i mogę na nim polegać, ale jest kilka rzeczy, o które go nie zapytam po prostu.
Na przykład czy możliwe jest aby chłopak miał wytrysk bez orgazmu?
Czy może być taka sytuacja, że wytrysk będzie niepełny i chłopak będzie się czuł nieusatysfakcjonowany?
Czy erkcja ustępuje od razu po wytrysku czy może to chwilę potrwać?
Mój chłopak miewa naprawdę długie wytryski, czy powinnam go stymulować do samego końca?
Mi nie przeszkadza, kiedy chłopak po zrobieniu mi minetki całuje mnie w usta, jak na odwrotną sytuację może on zareagować?
No i pytanie, które mnie najbardziej nurtuje... Jak wy, mężczyźni, znosicie sytuację kiedy jesteście podnieceni, macie erekcję, ale nie ma możliwości by dziewczyna was zaspokoiła i ostatecznie musicie czekać, aż podniecenie minie. Czy jest to dla was jakoś wyjątkowo niekomfortowe?
Pozdrawiam
Przyłączę się do tego wątku ponieważ też mam kilka pytań ogólnie na temat erekcji i orgazmu u mężczyzny
Jestem mało doświadczona w sprawach seksu, ale od niedawna zabawiam się ze swoim chłopakiem. On jest już mocno doświadczony i mogę na nim polegać, ale jest kilka rzeczy, o które go nie zapytam po prostu.
Na przykład czy możliwe jest aby chłopak miał wytrysk bez orgazmu?
Czy może być taka sytuacja, że wytrysk będzie niepełny i chłopak będzie się czuł nieusatysfakcjonowany?
Czy erkcja ustępuje od razu po wytrysku czy może to chwilę potrwać?
Mój chłopak miewa naprawdę długie wytryski, czy powinnam go stymulować do samego końca?
Mi nie przeszkadza, kiedy chłopak po zrobieniu mi minetki całuje mnie w usta, jak na odwrotną sytuację może on zareagować?
No i pytanie, które mnie najbardziej nurtuje... Jak wy, mężczyźni, znosicie sytuację kiedy jesteście podnieceni, macie erekcję, ale nie ma możliwości by dziewczyna was zaspokoiła i ostatecznie musicie czekać, aż podniecenie minie. Czy jest to dla was jakoś wyjątkowo niekomfortowe?
Pozdrawiam
Jasne.księżycówka pisze:Na przykład czy możliwe jest aby chłopak miał wytrysk bez orgazmu?
Nawet po dwóch "pełnych" może czuć się nieusatysfakcjonowany.Czy może być taka sytuacja, że wytrysk będzie niepełny i chłopak będzie się czuł nieusatysfakcjonowany?
Albo tak albo tak.Czy erkcja ustępuje od razu po wytrysku czy może to chwilę potrwać?
Zależy jak leży.Mój chłopak miewa naprawdę długie wytryski, czy powinnam go stymulować do samego końca?
Tak i owak.Mi nie przeszkadza, kiedy chłopak po zrobieniu mi minetki całuje mnie w usta, jak na odwrotną sytuację może on zareagować?
Bywa tak, bywa i wspak.porcelanowa pisze:Jak wy, mężczyźni, znosicie sytuację kiedy jesteście podnieceni, macie erekcję, ale nie ma możliwości by dziewczyna was zaspokoiła i ostatecznie musicie czekać, aż podniecenie minie. Czy jest to dla was jakoś wyjątkowo niekomfortowe?
Damn it, jesteś kobietą, jesteś z natury analogiczna - więc dlaczego próbujesz być cyfrowa? Na cholerę Ci subiektywne preferencje nieznajomych z forum? Zamiast robić statystyki zrób dobrze swojemu facetowi. Na wszystkie sposoby, jakie wspólnie wymyslicie. Dowiesz się wszystkiego co Cię nurtuje, o wiele więcej i będzie to przyjemniejsze niż czytanie forum.
ja tylko dodam tyle
cytat
WYTRYSK BEZ ORGAZMU
Jakie są przyczyny wytrysku bez orgazmu?
Najczęściej przyczyną wytrysku bez orgazmu są czynniki psychogenne np. niechęć do osoby partnerki, współżycie wiążące się z poczuciem winy, z niezaspokojeniem oczekiwań, z stresującymi zachowaniami partnerki.
Profesor dr hab. med. Zbigniew Lew Starowicz
cytat
WYTRYSK BEZ ORGAZMU
Najczęściej przyczyną wytrysku bez orgazmu są czynniki psychogenne np. niechęć do osoby partnerki, współżycie wiążące się z poczuciem winy, z niezaspokojeniem oczekiwań, z stresującymi zachowaniami partnerki.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- smierdzigeba
- Bywalec
- Zaglądający
cytat
WYTRYSK BEZ ORGAZMU
tak, ale mozna to wywolac skurczajac miesien PC w odpowiednim momencie. Mam taka ksiazke "Tajemnice udanego seksu" tam jest to opisane i przedstawione jako droga do wielokrotnego orgazmu u mezczyzn. Jednak osobiscie uwazam ze mocno przereklamowali - taki wytrysk nie jest przyjemny i co z tego ze mozna dalej, skoro nie o w tym wszystkim chodzi.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”