shaman pisze:Celu, jakim jest silne na siebie wzajemnie działanie tym nie osiągniesz.
Przecież pisze , ze Ona ma ochote , tylko sie boi
Moderator: modTeam
Andrew pisze:Ona ochote ma ! tak przynajmniej pisał ....
Szkoda czasu i życia na takie rzeczy, tego kwiatu jest pół światu, a laska z problemami to kłopot a nie radość i szczęście. Z życia trzeba korzystać póki można i nie jest się dziadkiem, a kłopotliwe i problemowe egzemplarze trzeba omijać.Olivia pisze:No tak, najłatwiej zostawić i iść dalej. Po co starać się zrozumieć drugą osobę, prawda?
eng pisze:Ty Olivia przestałabyś paplać jak najęta ?
Olivia pisze:Świnia.
Olivia pisze:Zauważasz różnicę?
Imperator pisze:Na co lasce zrzędzący i ociekający jadem facet?
to zmień obiekt "uwielbienia" na kogoś w swojej grupie wiekowej i poziomie percepcji, światopoglądzie. Nie nie zrozumiem, bo nie ma czego rozumieć.Nemezis pisze:Ja tak z czystej i niegroźnej złosliwości. Wiedziałam, że nie zrozumiesz.
aresorex pisze:2. Stwierdzenie, ze ona nie chce zebym ja ja piescil, ale ona mnie chce i lubi... (zart?)
aresorex pisze:1. Przestala chciec chodzic ze mna na imprezy (powiedziala, ze jestem zazdrosny jak diabli i mnie na nich nie chce - co ja na to z braku sil - don't care)
aresorex pisze:Czuje, ze (...) ona daje innemu.
aresorex pisze:Mam ochote siedziec w domu i nie wygladac na swiat.
Nigdy bym tak nie powiedzial o kobiecie z ktora jestem i ktora kocham. To bardzo przedmiotowe postawienie sprawy.aresorex pisze:Czuje, ze spelniajac jej kazda zachcianke robie z siebie osla, a ona daje innemu.
Maverick pisze:Jestes bardziej chory od niej. Ona po prostu nie lubi seksu a ty z siebie robisz meczennika, wmawiasz sobie ze ja kochasz i jeszcze w to wierzysz
Nigdy bym tak nie powiedzial o kobiecie z ktora jestem i ktora kocham.
Jestem przekonany ze jak juz z Toba nie bedzie to trafi na kogos kto w przeciwienstwie do ciebie bedzie wiedzial jak sie do sprawy zabrac i nie bedzie mu dawac tylko bedzie to z nim robic.
Dzindzer pisze:Tego jej życzę, by znalazła kogoś kto w niej namiętność obudzi, bo dzielenie się seksem to świetna sprawa.
Autorowi życzę kobiety podobnej do niego
aresorex pisze:Jestem z nią szczęśliwy, ze sobą tak samo - a o seksie nie myślę. Ona nie porusza tego tematu, ja także - wszystko jest ok.
aresorex pisze:Wydaje mi się, że mój popęd został opanowany i przyciśnięty do podłogi.
Jestem z nią szczęśliwy, ze sobą tak samo - a o seksie nie myślę. Ona nie porusza tego tematu, ja także - wszystko jest ok.
Bo prawda jest tak, że mało która z nas nie potrzebuje/nie lubi seksu. Jak tylko znajdzie się odpowiedni facet to idziemy z nim do łóżka
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 187 gości