zdrowy człek - góry przeniesie , tym bardziej jak ma 20 lat
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Moderator: modTeam
Andrew pisze:Jak juz pisalem otaczam sie ja i wielu moich znajomych takimi wlasnie słabeuszami i nie mam na mysli tu sexu
Andrew pisze:a o tym , ze człowieka praca
nie meczy na tyle , by sie to przekładało na niecheci wszelkiej masci
Andrew pisze:Tacy jak Ty tak wlasnie mają ....
shaman pisze: Inny wysiłek fizyczny to bieganie - trzy wieczorne kwadranse, ale nieregularnie.
Nemezis pisze:Jak wypsnie Ci się jeszcze raz, to poleci dwójeczka.
Nemezis pisze:Andrew, człowiek to nie królik - nie musi wiecznie chcieć/móc kopulować. Ludzie są różni.
Haro pisze:Jacy jak ja? A skad wiesz jaki jestem?
Haro pisze:Logiczne myslenie nijak ma sie do mocno zaglebiajacych sie w tresc zdania domyslow. Gdybys dopisal "zdrowego" glupio-cietej riposty by nie bylo.
Otóż to bzdura jakich mało. Andrew, może tak jest w Twoim świecie, ale nie w tym prawdziwym. Praca i związane z nią zmęczenie oraz stres (każdego inna dawka powali) jak najbardziej wpływa na chęć i możliwości kopulacji.Andrew pisze: pisze wyraznie , ze człowieka praca nie meczy na tyle, by sie to odbijało na nim w postaci problemów z sexem w jakimś tam dłuższym czasie .
Mona pisze:księżycówka pisze:Andrew, może tak jest w Twoim świecie, ale nie w tym prawdziwym
Będzie dalsza część tego zdania, bo ja chętnie poczytałabym?![]()
Ja po 8 jestem zmęczona i bywa, że nie mam na nic chęci. I tak mają już ludzie. To nie to pokolenie co ludzie 45+ o których Ty piszesz. Kiedy do Ciebie dotrze, że czasy i ludzie się zmieniają?Andrew pisze:Nie chcesz mi chyba wmówic , ze człowiek po 12 godzinach pracy jest zmeczony i to wtedy kiedy ma lat powiedzmy 20 pare.
księżycówka pisze: Kiedy do Ciebie dotrze, że czasy i ludzie się zmieniają?
I btw. często bierze niepełnosprawnych, bo to się cholernie opłacaAndrew pisze:swiat przepełniony jest niepełnosprawnymi, w dodatku Ci chcą pełnej akceptacji i normalnego traktowania . Tyle , ze juz np. pracodawca ma prawo wyboru swych pracowników.
Exar pisze:Nie chciałem zakładać nowego tematu
smierdzigeba pisze:czy to co
Exar pisze:chodzę tak nakręcony, że koleżanki z pracy to jak bym mógł to bym dopadł na biurku
smierdzigeba pisze:czy to co bierzesz to sterydy?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 128 gości