Seksualne zimowanie
Moderator: modTeam
Seksualne zimowanie
Heh, dawno z problemem mnie tu nie bylo. A mysle, ze to juz problemem sie stalo. Od ponad pol roku nie mam ochoty na seks. Moze nie zadnej, bo czasami napadnie mnie dzika zadza, ale jest to sporadyczne raz lub dwa razy w miesiacu. Mieszkamy z narzeczona juz rok wspolnie, byl czas, ze dnia bez stosunku nie bylo. A teraz? Moge miesiacami sie nie kochac i generalnie mam to w dupie. Narzeczona jest sliczna i bardzo pociagajaca, kocham ja strasznie, ale zaczyna sie tym meczyc, ja zreszta tez. Niby zdrowy facet, gitara staje jak na zawolanie, ale ochoty na seks nie ma, i w nocy wola pie***lnac sie spac niz zainicjowac cokolwiek. Nie mysle kudlato o innych, kochanki nie mam, mezczyzni mnie nie pociagaja, warunki do kochania sa... wiec o co ku**wa chodzi?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Pewnie, że mogło. Czemu nie? A może Twoim zdaniem jest jedno stałe przez całe życie? Tak jak kobietom się zmienia tak i mężczyzną bywa, że też. Bywa od czynników zewnętrznych, bywa od organizmu zależne. Stąd mówię - co Cię kosztuje wizyta u endokrynologa i zmierzenie czy tam w środku wszystko jest ok? A jeśli to nie to to chociaż kwestię zdrowia odhaczysz.Haro pisze:Przeciez libido mi nie moglo spasc...
Andrew pisze:taaaaa przepracowani, co jeszcze ? czym ? to ja juz umrzec dawno powinienem
Przecież nie chodzi tylko o penisa Tobie tylko jedno w głowie
Haro pisze:Pytanie co bedzie, jesli zdrowie bedzie ok
Jeszcze pozostaje to psychiczne zdrowie, a wówczas do seksuologa...
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
- Sir Charles
- Weteran
Dokladnie. Mam gleboka nadzieje powrocic niebawem do diety i wznowic uprawianie sportu, porzezbic sie troche itd. Ogolnie postaram sie zwiekszyc ilosc testosteronu.Sir Charles pisze:Pewnie, że nie przeszkadzało, raczej pomagało. TESTOSTERON
Moze sobie pocwicze troche karate znowu. Jak pokrzycze i pomacham rekoma to na pewno to cos da Podobno byly badania gdzie facetom co sie agresywniej zachowuja czy tez wydzieraja podnosi sie poziom testosteronu. W sumie to by sie zgadzalo. Mieszkam z kobieta, wszystko jest idealnie, jestem zaglaskany, to testosteron spadl i stad przyczyna. Do lekarza nie chce mi sie isc, po co mam badac poziom testosteronu, mozna go podniesc bez badania
Andrew pisze:Bardzo przepraszam , ale to Ty załozyłaś ze miałem penisa na mysli , podczas gdy ja... wlasnie to drugie .
A ja nie przepraszam i jeśli chodzi Tobie o cipkę, to też masz tylko jedno w głowie
Jej, tacy młodzi i już problem z testosteronem. Koniec świata!
Joe Cocker
Joe Cocker
Mona !??? ty nie mozesz byc taka niekumata o tym tez nie myslalem ni nie pisalem
Spiesze zatem wyjasnic - chodziło mi o pracę ! to co czlowiek robi i ile robi , w robocie , wlasnej firmie itd.
Spiesze zatem wyjasnic - chodziło mi o pracę ! to co czlowiek robi i ile robi , w robocie , wlasnej firmie itd.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2010, 12:45 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:o tym tez nie myslalem ni nie pisalem
No widzisz... Bo ja ciągle myślę o jednym, to myślałam, że i Ty tak masz
Różnimy się, jednak
Andrew pisze:Spiesze zatem wyjasnic - chodziło mi o pracę ! to co czlowiek robi i ile robi , w robocie , wlasnej firmie itd.
No i co z tego, skoro Chłopaki tutaj i tak są za młodzi na to, żeby nawet po ciężkiej pracy nie mieć ochoty na seks
Joe Cocker
Joe Cocker
- Sir Charles
- Weteran
Przecież to nie tajemnica, że wysiłek fizyczny zwiększa wydzielanie testosteronu, a mężczyźni żyjący aktywnie mają go więcej. Nie mówiąc już o zwiększonym uwalnianiu endorfin
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
Andrew pisze:to moze dlatego ja jestem tak aktywny w sexie ot tylu lat ? ciagle wszak zapierniczam
Dzień dobry, prawdo objawiona. Nie wyobrażam sobie, żeby to pozostawało bez wpływu, czy jakbyś od 20 lat siedział w fotelu z gazetą, to chciałoby Ci się coś innego?
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
Dobra ... to teraz z innej beczki. Dlaczego jak faceci , tak kobiety skarzą sie na wszelkiej masci forach, a i w zyciu , jedni na swych facetów , drudzy na swe kobiety , ze ci są zmeczeni pracą i czort tam ich wie czym - co skutkuje brakiem sexu w zwiazkach , małzenstwach . Przecież skoro tak zapierniczaja, to tym bardziej powinni byc aktywni sexualnie ...
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”