Bujne czy nie wielkie??
Moderator: modTeam
JustMe pisze:Jestem bardzo mlody w porownaniu z Wami mam 14 lat i jestem juz teraz w duzym stopniu owlosiony tzn bardziej niz moi rowniesnicy.. Troche mnie to krepuje i w jakims sensie czyni gorszym w towarzystwie wrecz dyskryminuje. Wyda Wam sie to moze "ach dziecko masz dopiero tyle lat czym sie przemujesz?!" Mozliwe, ale wstydze sie pokazac na plazy, basenie, zdjac koszulke po wf-ie,we wlasnym domu(!), a nawet jak w zartach jakas dziewczyna zrobi jakis ruch wobec mnie to czuje sie jak poparzony.. Naprawde stanowi to dla mnie ogromny problem i nie wiem co o tym mysliec moze ktos ma jakas rade, bo ja nie mam pomyslu.. Wrecz zalamuje sie..
Nie przejmuj się. Dzisiejsza kosmetyka oferuje takim jak Ty szeroki wachlarz zabiegów
Do lokalnego gabinetu kosmetycznego przychodził niegdyś pan, który depilował sobie dokumentnie wszystko, od klaty i brzucha zaczynając, poprzez ramiona, na nogach i plecach kończąc ;d
W sumie żyła złota dla właścicielki gabinetu, tylko kosmetyczki narzekały, bo faceci mają mocne włosy i się bidne musiały za każdym razem zdrowo namęczyć z tym gościem.
Ale wychodził gładziudki
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”