Wiertarka pisze: mężczyzna powinien być bardzo delikatny i nie robić niczego na siłe a przede wszystkim reagowac na sygnały partnerki bo czasami nie mówia one wprost tylko chca coś przekazac językiem ciała :570:
Język ciała jest jedną z rzeczy które chciałbym opanować [w odczytywaniu i w ich nadawaniu] ponieważ są one tak łatwe są do odzytania lecz troszkę cięzko z ich interpretacją.
Wiem ze nie wszystko nie jest łatwe i dziś życie jest pwłne wielu niespodzianek
Maverick pisze:To jest podstawowy blad popelniany przez dziewczyny... Im wieksze oczekiwania tym wiekszy zawod.myslałam ze bedzie to coś niezwyłeko niepowtarzalnego
Co do wychowania - dalem tak malo punktow mu, bo w sumie to taka ktora od roku wspolzyje wychowac tez idzie. I nie mam tu na mysli nic zlego, po prostu jakkobieta ma np 25 lat i jakies doswiadczenir to i ma jakies nawyki. Nie zawsze nam odpowiadajace, a tak mozna to skorygowacNo wiecie o co chodzi. Nie chce by to bylo odbierane tak jak Hardcoe pisal.
Psa sie tresuje.Kobieta jest jakims psem kurfa czy co
Tak racja ale w moim przypadku to 16-latka..... I fakt ze kobiety się nie tresuje jak psa [ale wulgarne

Ps. Nigdy nie róbcie krzywdy swoim partnerką.......
POZDRO 4 ALL