Czy dojść przy 1 razie
Moderator: modTeam
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Ja uważam ze róchy powinny być długie lecz zdecydowane :p
Ale przy pierwszym razie będzie się dostosowac do tego ile soczków będzie ona wydzielać bo czym więcej tym mniej będzie ją boleć a co zatym idzie róchy będą mogły być szybsze.....
POZDRO 4 ALL
Ale przy pierwszym razie będzie się dostosowac do tego ile soczków będzie ona wydzielać bo czym więcej tym mniej będzie ją boleć a co zatym idzie róchy będą mogły być szybsze.....
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
- ksiezycowka
- Weteran
Zależy od kobity. Ja lubię te drugie. I zgadzam się z Krzyśkiem. Nie wiem jakby mój chłopak sie starał - wolno nie da rady.
Tak, to prawda, przy wolnych,choćby nie wiem jak głębokich i zdecydowanyh, kobieta za nic nie dojdzie, ale cały pic w tym, żeby widzieć kiedy przyśpieszyć i wzmocnić.
Jeśli kobieta wyraża głośno swoje odczucia, to wale nie takie trudne.
Kochać i być kochanym
Krzych(TenTyp) pisze:Właśnie odwracam sytuację bo niechciał bym aby pomyślała coś innego.
Pozatym jeżeli będzie jej to sprawiać ból to nie widzę problemu aby doprowadziła mnie inaczej do orgazmu. Np uda rączki oral . mnie to by wystarczało. Bo nie idealizuje sobie tego pierwszego razu.
Chyba z nią o tym porozmawiam.....
POZDRO 4 ALL
hmm....Z tego co piszesz wynika to,iż Ona jest dziewicą i wątpie w to,aby miała już takie doświadczenie(uda,oral).Nie nastawiaj sie na wiele.Tak mi się wydaje.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
No wiadomo ze nie ale jak się nad tym popracuje.....to wyjdzie
Ale faktycznie ona jest nie doświadczona więc zeby nie palnąc gafy to nie będę jej odrazu uświadamiał ze tak można lub tego bym chciał......
Ja jestem takim typem ze najpierw o tym porozmawiam z nią. Zanim tego dokonam.
Bo bardzo dobrze mi się z nią o tych sprawach sprawach rozmawia.
Ps. Jeszcze mam wiele nie pewności do tego jak najlepiej zakończyć ten 1 raz....
A jak wymażyłyście sobie ten pierwszy raz...[kobiety mają w tym topiku więkrze względy]
A jak wy zakończyliście zapytam wprost .....[Faceci mogą się wykazać]
Ale faktycznie ona jest nie doświadczona więc zeby nie palnąc gafy to nie będę jej odrazu uświadamiał ze tak można lub tego bym chciał......
Ja jestem takim typem ze najpierw o tym porozmawiam z nią. Zanim tego dokonam.
Bo bardzo dobrze mi się z nią o tych sprawach sprawach rozmawia.
Ps. Jeszcze mam wiele nie pewności do tego jak najlepiej zakończyć ten 1 raz....
A jak wymażyłyście sobie ten pierwszy raz...[kobiety mają w tym topiku więkrze względy]
A jak wy zakończyliście zapytam wprost .....[Faceci mogą się wykazać]
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Elspeth pisze:ja tez jakos szczegolnie nie myslalam o tym jak ten pierwszy raz bedzie wygladac - zwlaszcza pod wzgledem "technicznym"Chcialam tylko czuc sie akceptowana, nieprzymuszana do niczego po prostu zeby wszystko gralo pod wzgledem emocjonalnym...
no wiesz... faceci inaczej zwykle, podchodzą do tej sprawy, albo tylko tak mi się wydaje
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

myślę, że większość facetów bezpośrednio przed swoim pierwszym razem ustala sobie właśnie techniczne sprawy sexu... przecież staramy się wypaść jak najlepiej i zrobić tak, żeby Wam się jak najbardziej podobało... emocjonalnie
może się Wam wydać, że to takie bezuczuciowe, ale chłopak czasem obmyśla wcześniej pozycje, motywy, motywiki, a nawet może grę wstępną
widzisz jak my faceci się dla Was poświęcamy

może się Wam wydać, że to takie bezuczuciowe, ale chłopak czasem obmyśla wcześniej pozycje, motywy, motywiki, a nawet może grę wstępną

- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Ale kontynułujcie.
I tu się sprawdza ze każda z was ma inne potrzeby .
Ja mam po prostu wizję taką miły wieczorek [koniecznie bez alkocholu!!]
Przygaszone światło i nastrojowa muzyka.
Może być na spokojnie ale nie obraził bym się jeżeli by się na mnie żuciła i zaczeła zdzierać ze mnie ubranie.
I przedewszystkim chciałbym zeby ona czuła się dobrze i żeby nie czuła bulu tylko satysfakcję.
Dlatego mam świadomość ze jezeli dojdę podczas tego 1 razu to jakoś tak nie w gruszkę ni w pietruszkę.
Mam taką śmieszną wizję ona leży ze skwaszoną miną a ja uśmiechnięty z wywalonym jęzorem :p mówię "Kotku ale fantastycznie było czy czułaś to samo?".....
Ps. Niewiem co tu wymyśleć zeby odpowiedziała mi Misku byłeś taki delikatny mimowszystko ze mnie bolało czułam się fantastycznie".
Pozdro 4 all
Ale kontynułujcie.
I tu się sprawdza ze każda z was ma inne potrzeby .
Ja mam po prostu wizję taką miły wieczorek [koniecznie bez alkocholu!!]
Przygaszone światło i nastrojowa muzyka.
Może być na spokojnie ale nie obraził bym się jeżeli by się na mnie żuciła i zaczeła zdzierać ze mnie ubranie.
I przedewszystkim chciałbym zeby ona czuła się dobrze i żeby nie czuła bulu tylko satysfakcję.
Dlatego mam świadomość ze jezeli dojdę podczas tego 1 razu to jakoś tak nie w gruszkę ni w pietruszkę.
Mam taką śmieszną wizję ona leży ze skwaszoną miną a ja uśmiechnięty z wywalonym jęzorem :p mówię "Kotku ale fantastycznie było czy czułaś to samo?".....
Ps. Niewiem co tu wymyśleć zeby odpowiedziała mi Misku byłeś taki delikatny mimowszystko ze mnie bolało czułam się fantastycznie".
Pozdro 4 all
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Krzych(TenTyp) pisze:ciekawe nawet bardzo ....
Ale kontynułujcie.
czy to miała być jakaś aluzja?
Myślę, że małe zboczenie z Twojego konkretnego tematu nie było niczym złym, a mogło urozmaicić i rozwinąć ten topik

Krzychu ... na 99% bedzie ja bolalo :564: :569: czego sie spodziewasz ze podczas pierwszego razu doprowadzisz ja do orgazmu ?. Ja tez zylem ta nadzieje ... ale juz odlozylem ja na pulke ... bo jest to prawie niemozliwe :569: . A jak juz mowili jesli niedojdziesz moze poczuc sie urazona ze cie niepodnieca itp itd ... moze po prostu z nia o tym pogadaj ? Zaproponuj ze jak bedzie ja bolalo ... niech ci powie ... i wtedy przestaniecie ... Proste ?.
Teoretycznie glupie wyjscie ... i chyba nie dla kazdej pary ;> ale ja ze swoja ukochana rozmawiam o wszystkim ... wiec i o tym bede mosial porozmawiac ;> ale do tego magicznego pierwszego razu mamy przed soba jeszcze kupe czasu ^^
. Obiecalem sobie ze wpierw udam mi sie ja doprowadzic do orgazmu ;P pozniej przyjdzie pora na seks
.
Teoretycznie glupie wyjscie ... i chyba nie dla kazdej pary ;> ale ja ze swoja ukochana rozmawiam o wszystkim ... wiec i o tym bede mosial porozmawiac ;> ale do tego magicznego pierwszego razu mamy przed soba jeszcze kupe czasu ^^
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Spostrzegawcza bestja z ciebie :564:.....
Może za bardzo się zaangażowałem w prowadzanieu tego topica hmmm....
Ale to tak z innej beczki. Dobra "rubcie co chceta"
Teoretycznie glupie wyjscie ... i chyba nie dla kazdej pary ;> ale ja ze swoja ukochana rozmawiam o wszystkim ... wiec i o tym bede mosial porozmawiac ;> ale do tego magicznego pierwszego razu mamy przed soba jeszcze kupe czasu ^^ . Obiecalem sobie ze wpierw udam mi sie ja doprowadzic do orgazmu ;P pozniej przyjdzie pora na seks .
Zgadzam się z tobą ja też najpierw doprowadzę ją do orgazmu a potem ....Sex
Bo umnie tak samo jak u ciebie jeszcze kupa czsu zanim będę się z nią kochał.
I tak was kocham
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
POZDRO 4 ALL
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”